Πώς να Κάνετε Κλήσεις και Βιντεοκλήσεις στο WhatsApp από PC

Η εφαρμογή του WhatsApp έχει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας επιπλέον μια έκδοση desktop για PC και Mac. Η έκδοση αυτή προσφέρει σχεδόν όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής, χωρίς να σας επιτρέπει όμως να κάνετε κλήσεις ή βιντεοκλήσεις.

Οι δημιουργοί του WhatsApp πειραματίζονται ήδη στην έκδοση beta και πολλοί χρήστες Android έχουν ήδη τη δυνατότητα να κάνουν κλήσεις και βιντεοκλήσεις με έως και 50 άτομα και στην έκδοση beta.

Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη χρήσιμη αυτή λειτουργία και δοκιμάστε να κάνετε κλήσεις στο WhatsApp του PC σας με απλό τρόπο.

Κλήσεις και Βιντεοκλήσεις στο WhatsApp Desktop

Μερικοί τυχεροί χρήστες Android μπορούν ήδη να δοκιμάσουν τη λειτουργία κλήσεων και βιντεοκλήσεων στην έκδοση του WhatsApp για PC. Για να ελέγξετε αν έχετε κι εσείς αυτή τη δυνατότητα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του WhatsApp για desktop στο PC σας.
  • Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη, σκανάρετε έναν QR code στο Android σας για να συνδεθείτε.
  • Αναζητήστε το εικονίδιο των κλήσεων και βιντεοκλήσεων στο περιβάλλον του Android σας.

Αν η εφαρμογή σας προσφέρει τις νέες αυτές λειτουργίες, θα είστε σε θέση να καλέσετε άλλους χρήστες του WhatsApp με εύκολο τρόπο στο PC σας. Αν δεν έχετε προς το παρόν αυτή τη δυνατότητα, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πως μπορείτε να κάνετε κλήσεις στο WhatsApp Desktop με το BlueStacks.

Κλήσεις και Βιντεοκλήσεις στο WhatsApp Desktop με το BlueStacks

Το BlueStacks είναι ένα χρήσιμο εργαλείο εξομοίωσης που σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις στο WhatsApp desktop για PC ή Mac. Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

  • Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής BlueStacks στο PC σας.
  • Συνδεθείτε στην εφαρμογή με τα στοιχεία σας στο Google για να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές σας.
  • Αναζητήστε την εφαρμογή του WhatsApp και μόλις τη βρείτε κάντε εγκατάσταση.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp και κάντε κλήσεις ή βιντεοκλήσεις όπως ακριβώς θα κάνατε και στο Android σας.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσεις να συνομιλήσετε μέσω κλήσεων ή βιντεοκλήσεων με εύκολο τρόπο στο PC σας.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής στο Android σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…