Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του Roblox; Αναζητάτε παρόμοια παιχνίδια για να παίξετε στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς!

Το παιχνίδι Roblox έχει φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας σε έναν απέραντο κόσμο πλατφόρμας.

Αν έχετε βαρεθεί να παίζετε Roblox ή αν αναζητάτε κι άλλα, παρόμοια παιχνίδια για να περάσετε την ώρα σας, δοκιμάστε τις παρακάτω επιλογές παιχνιδιών που συγκεντρώσαμε για εσάς.

Τα παιχνίδια αυτά είναι στο στυλ του Roblox και υπόσχονται να κρατήσουν το ενδιαφέρον σας σε νέους κόσμους δημιουργίας. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και πραγματοποιήστε λήψη στο Android σας μέσα από το Androidlist.

 1. Piggy Game for Robux

  Piggy Game for Robux

  Δοκιμάστε να παίξετε με τα γουρουνάκια Piggy στο στυλ και ύφος του Roblox, σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι κλίκερ. Προχωρήστε στο παιχνίδι για να κερδίσετε robux και επιτεθείτε στο θύμα σας με διάφορα όπλα για να κερδίσετε. Το παιχνίδι προσφέρει καλοσχεδιασμένα γραφικά με τρομακτικά στοιχεία που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του είδους.

 2. MineCraft - Pocket Edition

  MineCraft – Pocket Edition

  Το MineCraft είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι δημιουργίας κόσμων που προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες στο τι μπορείτε να δημιουργήσετε. Η κορυφαία εφαρμογή σας μεταφέρει σε έναν κόσμο πλατφόρμας, που μπορείτε να εξερευνήσετε όπως εσείς θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αντικείμενα που βρίσκετε για να δημιουργείτε σπίτια κ.ά.

 3. Terraria

  Terraria

  Το Terraria είναι ένα μια επίσης καλή επιλογή παιχνιδιού πλατφόρμας, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε νέους κόσμους και να πολεμήσετε τέρατα. Όσο προχωράτε στο παιχνίδι μπορείτε να ολοκληρώνετε αποστολές, όπως τη δημιουργία σπιτιών με τα αντικείμενα που θα βρίσκεται στον δρόμο σας ή την εξερεύνηση διάφορων χώρων.

 4. Growtopia

  Growtopia

  Στο Growtopia μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας σε έναν κόσμο sandbox με αμέτρητες επιλογές δημιουργίας. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να κατασκευάσετε σπίτια, να εξερευνήσετε μπουντρούμια, να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας ή να κάνετε συμμαχίες και πολλά άλλα. Το παιχνίδι προσφέρει διασκεδαστικά γραφικά και στοιχεία περιπέτειας.

 5. Fancade

  Fancade

  Σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι 3D μπορείτε να δημιουργήσετε κατασκευές διαφόρων ειδών, σε ένα παιχνίδι που θυμίζει το Roblox. Μέσα στην εφαρμογή θα βρείτε παιχνίδια πολλών ειδών, με περιεχόμενο που ανανεώνεται σε καθημερινή βάση και που μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε εντελώς δωρεάν ακόμη και εκτός σύνδεσης.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια indie στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών indie, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο κινητό σας. Αν δεν είστε σίγουροι …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του Roblox; Αναζητάτε παρόμοια παιχνίδια για να παίξετε στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Το παιχνίδι Roblox έχει φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας σε έναν απέραντο κόσμο πλατ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…