Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας!

Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης τους.

Μια επιλογή που δίνει το Instagram στους χρήστες τους είναι η δυνατότητα προσθήκης της επιλογής Contact στο προφίλ των χρηστών. Με τον τρόπο αυτόν, οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε κι εσείς αυτό το κουμπί στο προφίλ σας, ρίξτε μια ματιά στα βήματα του παρακάτω οδηγού.

Προσθήκη του Κουμπιού Contact στο Instagram των Android

Για να προσθέσετε το κουμπί Contact στο προφίλ σας θα πρέπει να έχετε έναν business λογαριασμό στο Instagram. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Πατήστε Edit Profile.
  • Επιλέξτε Contact Options.
  • Εισάγετε τις μεθόδους επικοινωνίας που θέλετε στο πεδίο Contact.

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες από μία επιλογές επικοινωνίας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, στο ίδιο σημείο μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Email ή Call Now.

Με τον τρόπο αυτό, οι ακόλουθοι σας θα μπορούν να σας στέλνουν email ή να σας παίρνουν τηλέφωνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Η επιλογή αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους θέλουν να επικοινωνούν άμεσα με τους πελάτες τους, ιδιαίτερα για μαγαζιά και επιχειρήσεις με επιβεβαιωμένους λογαριασμούς.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στο Android μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

  1. Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…