Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο.

Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για τη σύνδεση σας σε έναν λογαριασμό, κάνετε δυσκολότερη την πρόσβαση των χάκερ στις προσωπικές σας πληροφορίες.

Αν ο λογαριασμός σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο, email ή άλλη εφαρμογή έχει παραβιαστεί στο παρελθόν, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να κατεβάσετε ένα εργαλείο ελέγχου ταυτότητας στο Android σας.

Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς είναι εντελώς δωρεάν και υπόσχονται να προσθέσουν ένα επιπλέον βήμα προστασίας στους πολύτιμους λογαριασμούς σας. Επιλέξτε την εφαρμογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας και κάντε λήψη στο Android σας μέσα από την πλατφόρμα μας.

  1. Επαληθευτής Google

    Eνισχύστε την ασφάλεια των λογαριασμών σας στο Google και σε άλλες εφαρμογές, με αυτήν την εφαρμογή επαλήθευσης. Η εφαρμογή δημιουργεί κωδικούς επαλήθευσης ακόμη και εκτός σύνδεσης, είναι συμβατή με όλες τις δημοφιλείες εφαρμογές, και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ακόμη και μέσω του Android Wear.

  2. Microsoft Authenticator

    Το Microsoft Authenticator σας βοηθά να προστατέψετε τους λογαριασμούς σας στο Outlook, Microsoft Office και πολλές άλλες πλατφόρμες. Μπείτε στην εφαρμογή με έναν μοναδικό κωδικό ή με το δακτυλικό σας αποτύπωμα και συνδέστε τους λογαριασμούς που θέλετε να προστατέψετε για να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. 

  3. LastPass Password Manager

    Με αυτήν την εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης μπορείτε να διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς σας, ώστε να συνδέεστε σε καθέναν από αυτούς αυτόματα και με ασφάλεια. Κάθε κωδικός θα προστατεύεται από έναν άλλο μοναδικό κωδικό πρόσβασης έτσι ώστε να ενισχύετε αποτελεσματικά το επίπεδο ασφαλείας των λογαριασμών σας.

  4. Duo Mobile

    Με αυτό το ασφαλές εργαλείο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων θα εμποδίσετε την πρόσβαση σε σημαντικούς λογαριασμούς και την υποκλοπή δεδομένων στο Android σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν δεύτερο κωδικό επαλήθευσης, που μπορείτε να ενεργοποιήσετε με έναν κωδικό QR, διάφορα ψηφία ή με μια κλήση.

  5. Authy 2-Factor Authentication

    Ενισχύστε αποτελεσματικά την ασφάλεια της συσκευής σας με αυτό το δωρεάν εργαλείο προστασίας, που προσφέρει τη δυνατότητα επαλήθευσης της ταυτότητας σας σε δύο βήματα. Μεταξύ άλλων εφαρμογών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για το Facebook, το Dropbox, το Gmail αλλά και για τα ηλεκτρονικά σας πορτοφόλια.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…