Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Image for Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού.

Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων κοινωνικών δικτύων.

Ίσως να μη γνωρίζετε πως με την τελευταία του ενημέρωση, το Instagram σας επιτρέπει να προσθέσετε προσωπικές αντωνυμίες στο προφίλ σας, ώστε να προσδιορίσετε το φύλο σας όταν κάνετε νέες γνωριμίες.

Μάθετε παρακάτω τις απλές οδηγίες που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να προσθέσετε και εσείς gender pronouns στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram.

Προσθήκη Προσωπικών Αντωνυμιών στο Instagram των Android

Η προσθήκη προσωπικών αντωνυμιών στα προφίλ του Instagram είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία, που μπορείτε να ολοκληρώσετε μέσα σε λίγα λεπτά.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Πατήστε Επεξεργασία Προφίλ.
  • Πατήστε πάνω στο πεδίο Pronouns.
  • Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε.
  • Πατήστε Add your pronouns και πληκτρολογήστε τις προσωπικές αντωνυμίες που θέλετε.
  • Επιβεβαιώστε τις προτιμήσεις σας και αποθηκεύστε τις αλλαγές του προφίλ σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία θα διαπιστώσετε πως οι προσωπικές αντωνυμίες που επιλέξατε θα εμφανίζονται στη σελίδα του προφίλ σας και συγκεκριμένα δίπλα στο όνομα σας.

Σε περίπτωση που δε θέλετε τα pronouns σας να είναι ορατά στους ακόλουθους σας, μπορείτε να τα αποκρύψετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε τον εικονικό διακόπτη που βρίσκεται κάτω από το πεδίο προσθήκης pronouns στην ανενεργή θέση.

Αν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να αφαιρέσετε τα pronouns σας ή απλώς να τα αλλάξετε μπορείτε να ακολουθήσετε και πάλι τα ίδια βήματα και είτε να αφαιρέσετε τις επιλογές σας, είτε να τις αλλάξετε.

Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε χρήστες της τελευταία έκδοσης της εφαρμογής του Instagram για Android. Αν δεν μπορείτε να τη δείτε στο δικό σας προφίλ, δοκιμάστε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram στον παρακάτω σύνδεσμο.

  1. Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…