Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς!

Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφαρμογές για Android, μπορείτε πλέον να χαλαρώσετε με το νέο αυτό trend, απευθείας στην οθόνη του κινητού σας.

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια ASMR που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας μέσα από την πλατφόρμα του Androidlist.

  1. The Cook

    The Cook

    Αυτό το παιχνίδι σας μεταφέρει στην κουζίνα, όπου θα πρέπει να δοκιμάσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες, ετοιμάζοντας διαφορετικά πιάτα για τους πελάτες τους. Φροντίστε να ακολουθήσετε πιστά κάθε συνταγή, επιλέγοντας και κόβοντας τα σωστά συστατικά, και διακοσμήστε το πιάτο σας με προσοχή για να πετύχετε το πιο τέλειο αποτέλεσμα.

  2. ASMR Slicing

    ASMR Slicing

    Πρόκειται για το απόλυτο παιχνίδι ASMR, που θα σας χαλαρώσει κάθε στιγμή! Ο στόχος σας εδώ είναι απλός: Θα πρέπει να κόψετε διάφορες φιγούρες κινούμενης άμμου σε ένα διαδραστικό περιβάλλον. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να κόψετε τις φιγούρες ακριβώς πάνω στις γραμμές. Όσο προχωράτε μπορείτε να ξεκλειδώνετε όλο και περισσότερα στοιχεία.

  3. Fill The Fridge

    Fill The Fridge

    Σε αυτό το πρωτότυπο και διασκεδαστικό παιχνίδι, θα πρέπει να κάνετε ακριβώς λέει ο τίτλος του παιχνιδιού – να γεμίσετε το ψυγείο όσο καλύτερα μπορείτε! Το παιχνίδι προσφέρει διάφορα αντικείμενα που θα πρέπει να τοποθετήσετε στα ράφια και συρτάρια του ψυγείου. Φροντίστε να τοποθετήσετε τα αντικείμενα ομοιόμορφα για να τα χωρέσετε όλα.

  4. Soap Cutting

    Soap Cutting

    Πρόκειται για ένα επίσης χαλαρωτικό παιχνίδι, όπου καλείστε να διαμορφώσετε πολύχρωμα σαπούνια και να τους δώσετε διάφορες μορφές. Όπως και στα άλλα παιχνίδια του είδους, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υποδεικνύονται σε κάθε επίπεδο, για να δώσετε στο σαπούνι σας την κατάλληλη μορφή και να περάσετε το επίπεδο.

  5. Sushi Roll 3D

    Sushi Roll 3D

    Αν σας αρέσει το σούσι και τα παιχνίδια ASMR, το παιχνίδι αυτό τα συνδυάζει και τα δύο! Μεταφερθείτε σε μια ιαπωνική κουζίνα και δοκιμάστε τις ικανότητες σας στην προετοιμασία σούσι, νουντλς και άλλων ιαπωνικών πιάτων. Θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τη συνταγή για κάθε παραγγελία των πελατών σας, και να την ολοκληρώσετε όσο καλύτερα μπορείτε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …

Τα πιο Χαλαρά Παιχνίδια για να Παίξετε στο Android σας
Τα πιο Χαλαρά Παιχνίδια για να Παίξετε στο Android σας

Θέλετε να χαλαρώσετε με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας μετά από μια δύσκολη μέρα; Τα παρακάτω δημοφιλή παιχνίδια που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς. Αν σας αρέσει να περνάτε την ώρα σας παίζοντας χαλαρά παιχνίδια στο διάλειμμά σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια για Παιδιά που Αξίζει να Δοκιμάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια για Παιδιά που Αξίζει να Δοκιμάσετε

Οι εφαρμογές Android για παιδιά εξελίσσονται συνεχώς προσφέροντας καινοτόμο περιεχόμενο και διασκεδαστικές λειτουργίες για τους μικρούς μας φίλους. Αν είστε γονείς, ίσως να αναζητάτε ασφαλή παιχνίδια για τα παιδιά σας, με ή χωρίς εκπαιδευτικό περιεχόμενο, για να τα απασχολήσε…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια πλατφόρμας η παρακάτω λίστα είναι για εσάς! Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών όλων των ειδών για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Από παιχνίδια περιπέτειας, μέχρι παιχνίδια παζλ και arcade, η ιστοσελίδα μας έχει επιλογές για όλους…