Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο και πολυμέσα ως ιστορίες, reels ή δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε και να ανταλλάζετε μηνύματα με άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τις συνομιλίες σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ακόμη πιο ασφαλείς, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κρυπτογράφησης end-to-end απευθείας εντός της εφαρμογής.

Η λειτουργία αυτή θα ενισχύσει την ασφάλεια των συνομιλιών σας κάνοντας κρυπτογράφηση, ώστε να προστατέψετε καλύτερα την ιδιωτικότητα σας. Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή τη χρήσιμη λειτουργία στο Instagram του Android σας.

Ενεργοποίση End-to-End Κρυπτογράφησης στο Instagram των Android

Η λειτουργία κρυπτογράφησης end-to-end είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στο smartphone σας ολοκληρώνοντας τα παρακάτω απλά βήματα.

  • Ανοίξτε το Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στα μηνύματα σας.
  • Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να κρυπτογραφήσετε.
  • Πατήστε πάνω στο όνομα της επαφής.
  • Στην καρτέλα των ρυθμίσεων βρείτε την επιλογή Εnd-to-end Kρυπτογράφηση και κάντε κλικ.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως η εφαρμογή του Instagram θα ανοίξει αυτόματα ένα νέο παράθυρο συνομιλίας, το οποίο θα έχει end-to-end κρυπτογράφηση. Μπορείτε λοιπόν, να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το νέο παράθυρο για να ανταλλάζετε ασφαλή μηνύματα με τον συνομιλητή σας.

Έλεγχος End-to-End Κρυπτογραφημένων Συνομιλιών στο Instagram των Android

Αν τώρα θέλετε να βεβαιωθείτε πως κάποια συνομιλία σας έχει end-to-end κρυπτογράφηση ή αν απλώς θέλετε να δείτε με ποιες από τις επαφές σας έχετε κρυτπγραφημένες συνομιλίες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε το Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στα μηνύματα σας και βρείτε τη συνομιλία που σας ενδιαφέρει.
  • Πατήστε πάνω στο όνομα της επαφής.
  • Επιλέξτε Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια > End-to-end Κρυπτογράφηση.
  • Πατήστε πάνω στα ονόματα για να δείτε τα αριθμητικά κλειδιά επαλήθευσης για την κρυπτογραφημένη συνομιλία σας.

Αν θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε από τον συνομιλητή σας να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία για να επιβεβαιώσετε τα κλειδιά ασφαλείας της κρυπτογραφημένης σας συνομιλίας.

Βρείτε παρακάτω τη δωρεάν εφαρμογή του Instagram και κάντε λήψη στο Android σας μέσα από το Androidlist.

  1. Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…