Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο και πολυμέσα ως ιστορίες, reels ή δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε και να ανταλλάζετε μηνύματα με άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τις συνομιλίες σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ακόμη πιο ασφαλείς, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κρυπτογράφησης end-to-end απευθείας εντός της εφαρμογής.

Η λειτουργία αυτή θα ενισχύσει την ασφάλεια των συνομιλιών σας κάνοντας κρυπτογράφηση, ώστε να προστατέψετε καλύτερα την ιδιωτικότητα σας. Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή τη χρήσιμη λειτουργία στο Instagram του Android σας.

Ενεργοποίση End-to-End Κρυπτογράφησης στο Instagram των Android

Η λειτουργία κρυπτογράφησης end-to-end είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στο smartphone σας ολοκληρώνοντας τα παρακάτω απλά βήματα.

 • Ανοίξτε το Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στα μηνύματα σας.
 • Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να κρυπτογραφήσετε.
 • Πατήστε πάνω στο όνομα της επαφής.
 • Στην καρτέλα των ρυθμίσεων βρείτε την επιλογή Εnd-to-end Kρυπτογράφηση και κάντε κλικ.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως η εφαρμογή του Instagram θα ανοίξει αυτόματα ένα νέο παράθυρο συνομιλίας, το οποίο θα έχει end-to-end κρυπτογράφηση. Μπορείτε λοιπόν, να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το νέο παράθυρο για να ανταλλάζετε ασφαλή μηνύματα με τον συνομιλητή σας.

Έλεγχος End-to-End Κρυπτογραφημένων Συνομιλιών στο Instagram των Android

Αν τώρα θέλετε να βεβαιωθείτε πως κάποια συνομιλία σας έχει end-to-end κρυπτογράφηση ή αν απλώς θέλετε να δείτε με ποιες από τις επαφές σας έχετε κρυτπγραφημένες συνομιλίες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε το Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στα μηνύματα σας και βρείτε τη συνομιλία που σας ενδιαφέρει.
 • Πατήστε πάνω στο όνομα της επαφής.
 • Επιλέξτε Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια > End-to-end Κρυπτογράφηση.
 • Πατήστε πάνω στα ονόματα για να δείτε τα αριθμητικά κλειδιά επαλήθευσης για την κρυπτογραφημένη συνομιλία σας.

Αν θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε από τον συνομιλητή σας να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία για να επιβεβαιώσετε τα κλειδιά ασφαλείας της κρυπτογραφημένης σας συνομιλίας.

Βρείτε παρακάτω τη δωρεάν εφαρμογή του Instagram και κάντε λήψη στο Android σας μέσα από το Androidlist.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…

Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram
Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο και πολυμέσα ως ιστορίες, reels ή δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε και να ανταλλάζετε μηνύματα με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τις …

Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram
Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram

Θέλετε να αφαιρέσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας από τον λογαριασμό σας στο Instagram; Διαβάστε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας ζητά να εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό…

Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram
Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram

Το Instagram ανανεώνεται με μια νέα AI λειτουργία συνομιλίας και στον παρακάτω οδηγό θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη νέα αυτή επιλογή. Η νέα δυνατότητα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν AI εικονικό βοηθό για τ…