Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο και πολυμέσα ως ιστορίες, reels ή δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε και να ανταλλάζετε μηνύματα με άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τις συνομιλίες σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ακόμη πιο ασφαλείς, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κρυπτογράφησης end-to-end απευθείας εντός της εφαρμογής.

Η λειτουργία αυτή θα ενισχύσει την ασφάλεια των συνομιλιών σας κάνοντας κρυπτογράφηση, ώστε να προστατέψετε καλύτερα την ιδιωτικότητα σας. Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή τη χρήσιμη λειτουργία στο Instagram του Android σας.

Ενεργοποίση End-to-End Κρυπτογράφησης στο Instagram των Android

Η λειτουργία κρυπτογράφησης end-to-end είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στο smartphone σας ολοκληρώνοντας τα παρακάτω απλά βήματα.

 • Ανοίξτε το Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στα μηνύματα σας.
 • Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να κρυπτογραφήσετε.
 • Πατήστε πάνω στο όνομα της επαφής.
 • Στην καρτέλα των ρυθμίσεων βρείτε την επιλογή Εnd-to-end Kρυπτογράφηση και κάντε κλικ.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως η εφαρμογή του Instagram θα ανοίξει αυτόματα ένα νέο παράθυρο συνομιλίας, το οποίο θα έχει end-to-end κρυπτογράφηση. Μπορείτε λοιπόν, να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το νέο παράθυρο για να ανταλλάζετε ασφαλή μηνύματα με τον συνομιλητή σας.

Έλεγχος End-to-End Κρυπτογραφημένων Συνομιλιών στο Instagram των Android

Αν τώρα θέλετε να βεβαιωθείτε πως κάποια συνομιλία σας έχει end-to-end κρυπτογράφηση ή αν απλώς θέλετε να δείτε με ποιες από τις επαφές σας έχετε κρυτπγραφημένες συνομιλίες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε το Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στα μηνύματα σας και βρείτε τη συνομιλία που σας ενδιαφέρει.
 • Πατήστε πάνω στο όνομα της επαφής.
 • Επιλέξτε Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια > End-to-end Κρυπτογράφηση.
 • Πατήστε πάνω στα ονόματα για να δείτε τα αριθμητικά κλειδιά επαλήθευσης για την κρυπτογραφημένη συνομιλία σας.

Αν θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε από τον συνομιλητή σας να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία για να επιβεβαιώσετε τα κλειδιά ασφαλείας της κρυπτογραφημένης σας συνομιλίας.

Βρείτε παρακάτω τη δωρεάν εφαρμογή του Instagram και κάντε λήψη στο Android σας μέσα από το Androidlist.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…