Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram

Image for Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram

Θέλετε να αφαιρέσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας από τον λογαριασμό σας στο Instagram; Διαβάστε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε στον παρακάτω οδηγό.

Η εφαρμογή του Instagram σας ζητά να εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό για να ενισχύσετε την ασφάλεια σας στη δημοφιλή εφαρμογή με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Όταν εισάγετε τον αριθμό σας στο Instagram, οι επαφές του Android σας θα μπορούν να σας εντοπίζουν και να σας ακολουθούν. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τον αριθμό σας με απλό τρόπο.

Αφαίρεση Αριθμού Τηλεφώνου στο Instagram των Android

Για να αφαιρέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από το Instagram των Android, θα πρέπει αρχικά να κάνετε απενεργοποίηση της λειτουργίας ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού με τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.
  • Πατήστε πάνω στο πεδίο του τρόπου προστασίας για τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (SMS, WhatsApp κλπ.)
  • Σύρετε τον εικονικό διακόπτη προς τα αριστερά για απενεργοποίηση.
  • Επιβεβαιώστε την απενεργοποίηση.

Προσθήκη Email για τον Έλεγχο Ταυτότητας Δύο Παραγόντων στο Instagram των Android

Αν τώρα θέλετε να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, δοκιμάστε να αντικαταστήσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας με το email σας.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Πατήστε Επεξεργασία Προφίλ.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις Προσωπικών Πληροφοριών στο κάτω μέρος της οθόνης.
  • Πατήστε το πεδίο Διεύθυνση email και προσθέστε τη διεύθυνση σας.
  • Πατήστε Τέλος.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία θα λάβετε ένα email για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση σας. Πολύ απλά, ελέγξτε τα Εισερχόμενα email σας, βρείτε το νέο email που λάβατε από το Instagram και κάντε επιβεβαίωση του email σας.

Αν τώρα θέλετε να σταματήσετε να βρίσκετε επαφές, αλλά και να σας βρίσκουν με τον αριθμό του τηλεφώνου σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό των επαφών σας. Από το Μενού στο προφίλ σας, πατήστε Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Συγχρονισμός και σύρετε τον εικονικό διακόπτη στην ανενεργή θέση για απενεργοποίηση.

Βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram για δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…