Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram

Image for Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram

Θέλετε να αφαιρέσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας από τον λογαριασμό σας στο Instagram; Διαβάστε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε στον παρακάτω οδηγό.

Η εφαρμογή του Instagram σας ζητά να εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό για να ενισχύσετε την ασφάλεια σας στη δημοφιλή εφαρμογή με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Όταν εισάγετε τον αριθμό σας στο Instagram, οι επαφές του Android σας θα μπορούν να σας εντοπίζουν και να σας ακολουθούν. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τον αριθμό σας με απλό τρόπο.

Αφαίρεση Αριθμού Τηλεφώνου στο Instagram των Android

Για να αφαιρέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από το Instagram των Android, θα πρέπει αρχικά να κάνετε απενεργοποίηση της λειτουργίας ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού με τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.
 • Πατήστε πάνω στο πεδίο του τρόπου προστασίας για τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (SMS, WhatsApp κλπ.)
 • Σύρετε τον εικονικό διακόπτη προς τα αριστερά για απενεργοποίηση.
 • Επιβεβαιώστε την απενεργοποίηση.

Προσθήκη Email για τον Έλεγχο Ταυτότητας Δύο Παραγόντων στο Instagram των Android

Αν τώρα θέλετε να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, δοκιμάστε να αντικαταστήσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας με το email σας.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
 • Πατήστε Επεξεργασία Προφίλ.
 • Επιλέξτε Ρυθμίσεις Προσωπικών Πληροφοριών στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Πατήστε το πεδίο Διεύθυνση email και προσθέστε τη διεύθυνση σας.
 • Πατήστε Τέλος.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία θα λάβετε ένα email για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση σας. Πολύ απλά, ελέγξτε τα Εισερχόμενα email σας, βρείτε το νέο email που λάβατε από το Instagram και κάντε επιβεβαίωση του email σας.

Αν τώρα θέλετε να σταματήσετε να βρίσκετε επαφές, αλλά και να σας βρίσκουν με τον αριθμό του τηλεφώνου σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό των επαφών σας. Από το Μενού στο προφίλ σας, πατήστε Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Συγχρονισμός και σύρετε τον εικονικό διακόπτη στην ανενεργή θέση για απενεργοποίηση.

Βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram για δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…

Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram
Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο και πολυμέσα ως ιστορίες, reels ή δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε και να ανταλλάζετε μηνύματα με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τις …

Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram
Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram

Θέλετε να αφαιρέσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας από τον λογαριασμό σας στο Instagram; Διαβάστε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας ζητά να εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό…

Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram
Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram

Το Instagram ανανεώνεται με μια νέα AI λειτουργία συνομιλίας και στον παρακάτω οδηγό θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη νέα αυτή επιλογή. Η νέα δυνατότητα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν AI εικονικό βοηθό για τ…