Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram

Image for Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram

Το Instagram ανανεώνεται με μια νέα AI λειτουργία συνομιλίας και στον παρακάτω οδηγό θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη νέα αυτή επιλογή.

Η νέα δυνατότητα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν AI εικονικό βοηθό για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής του Instagram.

Μάθετε στο σημερινό μας άρθρο πώς να χρησιμοποιήσετε όλα τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά στις AI συνομιλίες με τον εικονικό βοηθό του Instagram, καθώς και ότι χρειάζεται να έχετε υπόψη σας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας..

AI Συνομιλίες στο Instagram των Android

Για να ξεκινήσετε μια συνομιλία ΑΙ στο Instagram του Android σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα στο smartphone σας.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα των Μηνυμάτων στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 • Πατήστε το εικονίδιο για τη δημιουργία νέου μηνύματος.
 • Στην κορυφή της σελίδας βρείτε την επιλογή Δημιουργία συνομιλίας ΑΙ.
 • Πατήστε στο βέλος δεξιά από αυτήν την επιλογή για να ελέγξετε τις AI δυνατότητες συνομιλίας.
 • Επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και ξεκινήστε τη συνομιλίας σας.

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής ή αν απλά θέλετε να κάνετε μια ερώτηση για να λάβετε απάντηση, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον Meta AI βοηθό.

Μεταξύ άλλων επιλογών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dungeon Master για να δημιουργήσετε μια περιπετειώδη ιστορία παρέα με τον βοηθό σας ή να μιλήσετε με τον Carter για να λάβετε συμβουλές για το επόμενο ραντεβού σας.

Η εφαρμογή διαθέτει διάφορες επιλογές που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες εντελώς δωρεάν. Πολύ απλά, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τον βοηθό σας σε πραγματικό χρόνο, όπως ακριβώς θα κάνατε με έναν πραγματικό συνομιλητή. Επιπλέον, μπορείτε να κοινοποιείτε τις ΑΙ συνομιλίες σας με τους φίλους σας ή ακόμη και στις ιστορίες του Instagram.

Να θυμάστε πως η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram. Αν δεν μπορείτε να τη δείτε, δοκιμάστε να διαγράψετε και να κατεβάσετε και πάλι την ενημερωμένη έκδοση του Instagram στον παρακάτω σύνδεσμο.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…

Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram
Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο και πολυμέσα ως ιστορίες, reels ή δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε και να ανταλλάζετε μηνύματα με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τις …

Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram
Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram

Θέλετε να αφαιρέσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας από τον λογαριασμό σας στο Instagram; Διαβάστε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας ζητά να εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό…

Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram
Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram

Το Instagram ανανεώνεται με μια νέα AI λειτουργία συνομιλίας και στον παρακάτω οδηγό θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη νέα αυτή επιλογή. Η νέα δυνατότητα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν AI εικονικό βοηθό για τ…