Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram

Image for Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram

Το Instagram ανανεώνεται με μια νέα AI λειτουργία συνομιλίας και στον παρακάτω οδηγό θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη νέα αυτή επιλογή.

Η νέα δυνατότητα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν AI εικονικό βοηθό για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής του Instagram.

Μάθετε στο σημερινό μας άρθρο πώς να χρησιμοποιήσετε όλα τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά στις AI συνομιλίες με τον εικονικό βοηθό του Instagram, καθώς και ότι χρειάζεται να έχετε υπόψη σας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας..

AI Συνομιλίες στο Instagram των Android

Για να ξεκινήσετε μια συνομιλία ΑΙ στο Instagram του Android σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα στο smartphone σας.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα των Μηνυμάτων στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Πατήστε το εικονίδιο για τη δημιουργία νέου μηνύματος.
  • Στην κορυφή της σελίδας βρείτε την επιλογή Δημιουργία συνομιλίας ΑΙ.
  • Πατήστε στο βέλος δεξιά από αυτήν την επιλογή για να ελέγξετε τις AI δυνατότητες συνομιλίας.
  • Επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και ξεκινήστε τη συνομιλίας σας.

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής ή αν απλά θέλετε να κάνετε μια ερώτηση για να λάβετε απάντηση, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον Meta AI βοηθό.

Μεταξύ άλλων επιλογών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dungeon Master για να δημιουργήσετε μια περιπετειώδη ιστορία παρέα με τον βοηθό σας ή να μιλήσετε με τον Carter για να λάβετε συμβουλές για το επόμενο ραντεβού σας.

Η εφαρμογή διαθέτει διάφορες επιλογές που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες εντελώς δωρεάν. Πολύ απλά, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τον βοηθό σας σε πραγματικό χρόνο, όπως ακριβώς θα κάνατε με έναν πραγματικό συνομιλητή. Επιπλέον, μπορείτε να κοινοποιείτε τις ΑΙ συνομιλίες σας με τους φίλους σας ή ακόμη και στις ιστορίες του Instagram.

Να θυμάστε πως η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram. Αν δεν μπορείτε να τη δείτε, δοκιμάστε να διαγράψετε και να κατεβάσετε και πάλι την ενημερωμένη έκδοση του Instagram στον παρακάτω σύνδεσμο.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…