Οι Καλύτερες Εφαρμογές AI για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές AI για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Η τεχνολογία ΑΙ εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν πως οι λειτουργίες του θα αλλάξουν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε. Από τη δημιουργία αυτόματων κειμένων, μέχρι τη λύση προβλημάτων και τον σχεδιασμό εικόνων, οι λειτουργίες των εφαρμογών ΑΙ δίνουν λύση σε ό,τι χρειάζεστε.

Μπορεί ήδη να γνωρίζετε το ChatCPT αλλά δεν είναι η μόνη ΑΙ επιλογή, καθώς υπάρχουν ήδη πολλές και διάφορες εφαρμογές που προσφέρουν λειτουργίες ΑΙ στους χρήστες τους.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές ΑΙ που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο Android σας για να δείτε κι εσείς τα μαγικά αποτελέσματα που προσφέρουν.

  1. Socratic - Homework answers

    Socratic – Homework answers

    Το Socratic είναι μια νέα εκπαιδευτική εφαρμογή με τεχνολογία ΑΙ που θα γίνει ο χρήσιμος βοηθός σας όταν κάνετε τα μαθήματα σας για το σχολείο. Το έξυπνο περιβάλλον της εφαρμογής δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις για όλα τα μαθήματα του σχολείου, όπως την Ιστορία, τη Φυσική, ενώ μπορεί να λύσει μέχρι και προβλήματα ή ασκήσεις Μαθηματικών.

  2. Imagine: AI Γεννήτρια Τέχνης

    Imagine: AI Γεννήτρια Τέχνης

    Αν θέλετε να δημιουργήσετε αριστουργήματα τέχνης χρησιμοποιώντας τεχνολογία ΑΙ, δοκιμάστε αυτό το δωρεάν εργαλείο για Android. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε λέξεις-κλειδιά με τα στοιχεία που θέλετε να συμπεριλάβετε στο έργο τέχνης σας και η εφαρμογή θα τα δημιουργήσετε για εσάς σε μορφή anime ή σε όποιο άλλο στυλ θα επιλέξετε.

  3. Ask AI - Chat with GPT Chatbot

    Ask AI – Chat with GPT Chatbot

    Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες της τεχνολογίας ΑΙ είναι η δυνατότητα λήψης απαντήσεων σε οποιαδήποτε ερώτηση που έχετε. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς τη συνομιλία με ένα ΑΙ Chatbot, το εργαλείο αυτό είναι για εσάς. Εδώ μπορείτε να εισάγετε οποιαδήποτε σκέψη, ερώτηση ή απορία σας και το bot της εφαρμογής θα φροντίσει να βρει την κατάλληλη απάντηση για εσάς.

  4. Microsoft Edge: Web Browser

    Microsoft Edge: Web Browser

    Μπορεί ήδη να γνωρίζετε τον περιηγητή Edge της Microsoft, αλλά ίσως να μη γνωρίζετε πως πρόσφατα ενημερώθηκε με λειτουργίες ΑΙ για να κάνει τις αναζητήσεις σας στο Διαδίκτυο ακόμη πιο εύκολες. Πολύ απλά, αν έχετε μια ερώτηση ή αν αναζητάτε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο Διαδίκτυο, μπορείτε να εισάγετε τις πληροφορίες σας στο Bing του Microsoft Edge ώστε να λάβετε την απάντηση που χρειάζεστε.

  5. Snapchat

    Snapchat

    Για το τέλος, κρατήσαμε μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που είναι ήδη δημοφιλής για την ΑΙ τεχνολογία της και δεν είναι άλλη από το Snapchat. Το μαγικό αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε ξεχωριστό περιεχόμενο εικόνας και βίντεο, με ή χωρίς ήχο, χρησιμοποιώντας τα πιο διασκεδαστικά φίλτρα ΑΙ.

Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Εφαρμογές αντί για το Instagram για Χρήστες Android
Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Εφαρμογές αντί για το Instagram για Χρήστες Android

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης με δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε, να βλέπετε ιστορίες, να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας π…

Πώς να Μάθετε Ποιος Αποθήκευσε τα Βίντεο σας στο TikTok
Πώς να Μάθετε Ποιος Αποθήκευσε τα Βίντεο σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Αν αναρωτιέστε ποιοι χρήστες της εφαρμογής αποθήκευσαν τα βίντεο σας, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει σε χρήστες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη να μοιράζονται βίντεο όλων των ειδών με τους ακόλουθους τους. …

Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram
Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες τους να δημιουργούν και να μοιράζονται ιδιωτικές ομάδες με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν μια συγκεκριμένη θεματολογία και να είναι είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές. Αν γνωρίζετε πώς να γίνετε μέλος μ…

Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Φωνητική Πληκτρολόγηση του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Φωνητική Πληκτρολόγηση του WhatsApp στο Android σας

Θέλετε να στείλετε μια μεγάλη απάντηση σε κάποια συνομιλία σας στο WhatsApp αλλά βαριέστε να γράψετε; Δοκιμάστε τη λειτουργία φωνητικής πληκτρολόγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύ απλά και χωρίς επιπλέον κόστος. Τα Android προσφέρουν στους χρήστες τους απεριόριστες επ…

Πώς να Ακυρώσετε τη Συνδρομή του Telegram Premium στο Android σας
Πώς να Ακυρώσετε τη Συνδρομή του Telegram Premium στο Android σας

Το Telegram προσφέρει μια υπηρεσία Premium για ακόμη περισσότερες λειτουργίες και υπηρεσίες στο Android σας. Μεταξύ των χρήσιμων λειτουργιών, με την υπηρεσία Premium μπορείτε να έχετε εώς και 4GB χώρου, γρηγορότερες λήψεις, ξεχωριστά emojis και πολλά άλλα. Το κόστος της συνδρ…