Πώς να Μεταφέρετε Συνομιλίες από το WhatsApp στο Telegram στα Android

Image for Πώς να Μεταφέρετε Συνομιλίες από το WhatsApp στο Telegram στα Android

Θέλετε να μεταφέρετε όλες τις αγαπημένες σας συνομιλίες από το WhatsApp στο Telegram; Υπάρχει ένας πολύ απλός να μεταφέρετε συνομιλίες μεταξύ των δύο δημοφιλών εργαλείων επικοινωνίας και θα τον βρείτε παρακάτω.

Η εφαρμογή του WhatsApp προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες επικοινωνίας στους χρήστες της, με νέες και χρήσιμες λειτουργίες σε κάθε ενημέρωση της εφαρμογής. Αν όμως έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιείτε μόνο το Telegram για την επικοινωνία σας με φίλους και συνεργάτες, ίσως να θέλετε να μεταφέρετε τις συνομιλίες σας από το WhatsApp στο Telegram.

Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τα απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μεταφέρετε κι εσείς τις αγαπημένες σας συνομιλίες από το περιβάλλον του WhatsApp στο περιβάλλον του Telegram.

Μεταφορά Συνομιλιών από το WhatsApp στο Telegram των Android

Η μεταφορά οποιασδήποτε συνομιλίας από το WhatsApp στο Telegram σε συσκευές Android γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο και μόνο μέσα σε λίγα λεπτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την επιλογή εξαγωγής στο μενού του WhatsApp, όπως ακριβώς σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
 • Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να μεταφέρετε.
 • Πατήστε το εικονίδιο του μενού με τις τρεις τελίτσες.
 • Πατήστε Εξαγωγή συνομιλίας.
 • Επιλέξτε αν θέλετε να συμπεριλάβετε τα πολυμέσα της συνομιλίας σας.
 • Στην καρτέλα της Κοινοποίησης/Share βρείτε και πατήστε την εφαρμογή του Telegram.

Στο σημείο αυτό, η εφαρμογή του WhatsApp θα ανοίξει αυτόματα την εφαρμογή του Telegram και θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:

 • Στη λίστα των συνομιλιών σας, βρείτε την επαφή στην οποία θέλετε να μεταφέρετε τα μηνύματα της WhatsApp συνομιλίας σας.
 • Πατήστε πάνω στην επαφή.
 • Το WhatsApp θα εισάγει αυτόματα τις συνομιλίες σας στην επαφή του Telegram που επιλέξατε.

Να θυμάστε πως η διάρκεια της εξαγωγής εξαρτάται από το μέγεθος της συνομιλίας σας. Αν λοιπόν η συνομιλία σας έχει πολλά μηνύματα και ιδιαίτερα περιεχόμενο πολυμέσων (π.χ. φωτογραφίες ή βίντεο), η διαδικασία εξαγωγής θα έχει περισσότερη διάρκεια.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εξαγωγής, το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο για προβολή τόσο σε εσάς, όσο και στους συνομιλητές σας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την τελευταία έκδοση του WhatsApp για δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…