Πώς να διαγράψετε τα πολυμέσα των συνομιλιών σας στο WhatsApp του Android σας

Θέλετε να απελευθερώσετε μνήμη στο Android σας; Δοκιμάστε να διαγράψετε τα πολυμέσα των συνομιλιών σας στο WhatsApp.

Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα κειμένου αλλά και διασκεδαστικά πολυμέσα όπως αυτοκόλλητα, GIFs, φωτογραφίες, σύντομα βίντεο κ.ά.

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως τα πολυμέσα που μοιράζεστε στις ομαδικές και προσωπικές συνομιλίες σας στο WhatsApp καταλαμβάνουν χώρο στο Android σας.

Αν το smartphone σας έχει περιορισμένη μνήμη, μια λύση είναι να διαγράψετε τα πολυμέσα των παλαιότερων συνομιλιών σας στο WhatsApp. Τα καλά νέα είναι πώς δε χρειάζεται να διαγράφετε ένα-ένα το πολυμέσα, καθώς υπάρχει τρόπος να κάνετε συνολική διαγραφή τους.

Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και εξασφαλίστε περισσότερη μνήμη και πιο γρήγορες ταχύτητες στο Android σας.

Διαγραφή πολυμέσων στο WhatsApp

Για να διαγράψετε ανεπιθύμητα πολυμέσα των συνομιλιών σας στο WhatsApp, κάντε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Ανοίξτε το WhatsApp στο Android σας και πατήστε το εικονίδιο του Μενού με τις τρεις τελίτσες.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Χρήση δεδομένων-χώρου.
  • Πατήστε την επιλογή Χρήση Χώρου και εκεί θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες σας τις συνομιλίες ανά μέγεθος.

  • Επιλέξτε τη συνομιλία που θέλετε και πατήστε Επεξεργασία μηνυμάτων.
  • Εκεί θα έχετε την επιλογή να διαλέξετε ποια πολυμέσα θέλετε να διαγράψετε (φωτογραφίες, GIF, βίντεο, ηχητικά μηνύματα ή έγγραφα).
  • Κάντε τσεκ στις προτιμήσεις σας και πατήστε Εκκαθάριση Μηνυμάτων.

Το WhatsApp θα διαγράψει τα πολυμέσα που επιλέξατε μέσα σε λίγα λεπτά και θα διαπιστώσετε πώς θα έχετε πλέον περισσότερη μνήμη στο Android σας.

Επιπλέον, η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Android σας, για να εξασφαλίσετε περισσότερη μνήμη.

Απλά πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Χρήση δεδομένων-χώρου και επιλέξτε Κανένα Πολυμέσο στην Αυτόματη Λήψη Πολυμέσων.

Διαγραφή πολυμέσων με το Cleaner for WhatsApp

Αν η παραπάνω διαδικασία σας φάνηκε περίπλοκη, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο εργαλείο διαγραφής πολυμέσων. Εμείς σας προτείνουμε το Cleaner for WhatsApp, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. Cleaner for WhatsApp

    Cleaner for WhatsApp

    Αν αναζητάτε ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να διαγράψετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στο WhatsApp σας, το Cleaner for WhatsApp είναι η κατάλληλη επιλογή. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο θα είστε σε θέση να διαγράψετε αυτόματα το περιεχόμενο των WhatsApp συνομιλιών που θα διαλέξετε για να απελευθερώσετε χώρο στο κινητό σας.

  2. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, το δωρεάν αυτό εργαλείο προσφέρει την επιλογή αποστολής μηνυμάτων κειμένου, βίντεο και άλλων πολυμέσων με τον πιο εύκολο τρόπο!

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…