Πώς να Προσθέσετε Μουσική στις Σημειώσεις του Instagram

Image for Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας

Έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι χρήστες της εφαρμογής του Instagram προσθέτουν μουσική στις σημειώσεις που μοιράζονται; Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να προσθέσετε κι εσείς μουσική στις σημειώσεις σας στο Instagram και θα τον βρείτε στον σημερινό μας οδηγό.

Εκτός από ιστορίες και δημοσιεύσεις, στην εφαρμογή του Instagram μπορείτε ακόμη να εκφραστείτε και μέσω προσωποποιημένων σημειώσεων. Το πεδίο των σημειώσεων εμφανίζεται στην κορυφή της καρτέλας των μηνυμάτων σας και μπορείτε να μοιραστείτε ένα emoji, τη φράση που θα επιλέξετε, αλλά και μουσική.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να προσθέσετε κι εσείς τα αγαπημένα σας τραγούδια ως σημείωση στην εφαρμογή του Instagram και ενθουσιάστε το κοινό σας με τις μουσικές σας επιλογές.

Προσθήκη Μουσικής στις Σημειώσεις του Instagram στα Android

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει σε όλους τους χρήστες της τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής στις σημειώσεις τους. Πολύ απλά, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα των μηνυμάτων.
  • Πατήστε το εικονίδιο + με την εικόνα σας για την προσθήκη μιας νέας σημείωσης.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τη νότα κάτω από την εικόνα σας.
  • Αναζητήστε το αγαπημένο σας τραγούδι ανά καλλιτέχνη, τίτλο κ.ά.
  • Μόλις βρείτε το τραγούδι που σας αρέσει πατήστε για να κάνετε προεπισκόπηση.
  • Επιβεβαιώστε την επιλογή σας πατώντας το εικονίδιο τσεκ.
  • Εισάγετε το μήνυμα που θέλετε να συνοδεύει τη μουσική σας.
  • Κάντε Κοινοποίηση.

Μόλις μοιραστείτε την κοινοποίηση σας θα διαπιστώσετε πως θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος των μηνυμάτων σας. Και επιπλέον, θα εμφανίζεται και στο πεδίο των σημειώσεων όλων σας των ακόλουθων.

Αν δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με λέξεις, η λειτουργία των μουσικών σημειώσεων μπορεί να σας βοηθήσει να μοιραστείτε το μήνυμα που θέλετε. Το Instagram δε σας επιτρέπει να ανεβάζετε τα δικά σας τραγούδια στις σημειώσεις σας, αλλά προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τραγουδιών στη βιβλιοθήκη του.

Αν τώρα κάποιος χρήστης της εφαρμογής θεωρεί τις σημειώσεις σας ενοχλητικές ή αν εσείς θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε τις σημειώσεις κάποιων χρηστών, δοκιμάστε να κάνετε σίγαση.

Παρακάτω θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram για δωρεάν λήψη σε Android.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…