Πώς να Προσθέσετε Μουσική στις Ιστορίες και τις Δημοσιεύσεις του Instagram

Image for Πώς να Προσθέσετε Μουσική στις Ιστορίες και τις Δημοσιεύσεις του Instagram

Με τις ιστορίες και τις δημοσιεύσεις του Instagram μπορείτε να μοιράζεστε στιγμές της καθημερινότητάς σας με τους φίλους σας, έχοντας επιπλέον τη δυνατότητα να προσθέσετε μια μουσική υπόκρουση στις δημοσιεύσεις σας.

Η εφαρμογή του Instagram δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα να επιλέγουν την αγαπημένη τους μουσική, τόσο για τις ιστορίες που δημιουργούν, όσο και για τα reels. Όσο για τις δημοσιεύσεις, δε θα βρείτε την επιλογή μουσικής υπόκρουσης στο Instagram, μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο μουσικό εργαλείο.

Ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και δημιουργήστε μοναδικό περιεχόμενο στο Instagram με την αγαπημένη σας μουσική υπόκρουση.

Προσθήκη Μουσικής στις Ιστορίες του Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να προσθέσετε μουσική στις ιστορίες σας με εύκολο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα που ακολουθείτε για την προσθήκη αυτοκόλλητων.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Πατήστε το εικονίδιο + στο προφίλ σας για να δημιουργήσετε μια νέα ιστορία.
  • Επιλέξτε την εικόνα ή βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.
  • Πατήστε το εικονίδιο των αυτοκόλλητων και βρείτε την επιλογή Music.
  • Εκεί μπορείτε να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, καθώς και το σημείο του τραγουδιού που προτιμάτε.
  • Ελέγξτε το αποτέλεσμα και κάντε κοινοποίηση.

Να θυμάστε πως η λειτουργία μουσικής υπόκρουσης δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram. Αν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή Music στο πεδίο των αυτοκόλλητων, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο VPN ή ένα εργαλείο προσθήκης μουσικής όπως το InShot.

Προσθήκη Μουσικής στις Δημοσιεύσεις του Instagram

Η εφαρμογή του Instagram δεν προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής στις δημοσιεύσεις που κοινοποιείτε στο προφίλ σας. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν εργαλείο όπως το InShot που θα βρείτε δωρεάν στο Androidlist.

  • Κάντε λήψη της εφαρμογής InShot στο Android σας.
  • Επιλέξτε αν θέλετε να προσθέσετε μουσική σε βίντεο, εικόνα ή κολάζ.
  • Ανεβάστε το περιεχόμενο που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο μουσικής με τη νότα.
  • Στην καρτέλα Tracks μπορείτε να επιλέξετε τη μουσική που θέλετε.
  • Πατήστε Use και κάντε αποθήκευση της δημιουργίας σας.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram και μοιραστείτε τη μουσική σας δημοσίευση.

Η εφαρμογή InShot σας επιτρέπει ακόμη και να δημιουργήσετε δημοσιεύσεις με τη δική σας μουσική. Στην καρτέλα Music απλά επιλέξτε My Music και επιλέξτε το κομμάτι που θέλετε πατώντας Use.

  1. InShot - Video Editor & Φωτο

    InShot – Video Editor & Φωτο

    Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να επεξεργαστείτε εύκολα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας για το Instagram, το WhatsApp και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Βρείτε πολλά εργαλεία για να επεξεργαστείτε τις εικόνες και τα βίντεο σας,  προσθέστε την αγαπημένη σας μουσική στις δημοσιεύσεις σας κ.ά.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…