Οι Καλύτερες Εφαρμογές Hotspot για Android για να Βελτιώσετε τη Σύνδεση σας

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Hotspot για Android για να Βελτιώσετε τη Σύνδεση σαςΣτις μέρες μας, το ίντερνετ είναι απαραίτητο για όλες μας τις εργασίες και μια καλή σύνδεση WiFi με γρήγορες ταχύτητες εγγυάται ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σταθερή σύνδεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, δοκιμάστε να μεταμορφώσετε το Android smartphone σας σε hotspot.

Τα hotspots επιτρέπουν στους χρήστες Android να μοιράζονται τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας τους με άλλες συσκευές σε πραγματικό χρόνο. Και ενώ οι περισσότερες συσκευές προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας άμεσων hotspot, κάποιες παλιότερες συσκευές ίσως να απαιτούν τη χρήση ενός συμπληρωματικού εργαλείου.

Στο Androidlist θα βρείτε πολλές επιλογές εφαρμογών hotspot για δωρεάν λήψη στο Android σας. Οι περισσότερες από αυτές προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες, για ακόμη καλύτερη χρήση του δικτύου σας. Παρακάτω θα βρείτε τις πέντε καλύτερες επιλογές hotspot για άμεση λήψη στη συσκευή σας.

 1. FoxFi (WiFi Tether w/o Root)

  FoxFi (WiFi Tether w/o Root)

  Με το έξυπνο αυτό εργαλείο, μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές σας στο WiFi του Android σας, μέσω ενός σταθερού Hotspot, αλλά και μέσω USB ή Bluetooth. Η εφαρμογή προσφέρει τη λειτουργία FoxFi για σύνδεση σε WiFi Hotspot, αλλά και τη λειτουργία PdaNet για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω USB ή Bluetooth.

 2. PdaNet+

  PdaNet+

  Αν θέλετε να μοιραστείτε το ίντερνετ του κινητού σας με άλλες συσκευές με τον πιο εύκολο τρόπο, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Με το PdaNet+ μπορείτε να μοιραστείτε το δίκτυο σας μέσω της λειτουργίας Wi-Fi Direct Hotspot και να συνδέσετε τις υπόλοιπες συσκευές σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

 3. osmino Wi-Fi: free WiFi

  osmino Wi-Fi: free WiFi

  Σε αυτό το χρήσιμο εργαλείο θα βρείτε όλα τα ανοιχτά σημεία πρόσβασης WiFi στην περιοχή σας, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο εντελώς δωρεάν. Εκτός από τα hotspots της Ελλάδας, εδώ θα βρείτε και σημεία πρόσβασης για πάνω από πενήντα άλλες χώρες, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και πολλές άλλες.

 4. VPN Hotspot

  VPN Hotspot

  Αν τώρα αναζητάτε την ευκολία χρήσης ενός hotspot σε συνδυασμό με την ασφάλεια ενός VPN, η εφαρμογή αυτή είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Αφού κάνετε λήψη, θα μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα ασφαλές δίκτυο και να προστατέψετε τις περιηγήσεις σας. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να κάνετε rooting τη συσκευή σας για τη χρήση αυτού του VPN.

 5. Portable Wi-Fi hotspot

  Portable Wi-Fi hotspot

  Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε μια συσκευή που δεν προσφέρει την ενσωματωμένη δυνατότητα δημιουργίας hotspot, η εφαρμογή αυτή θα σας λύσει τα χέρια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε λήψη και να πατήσετε το κουμπί ενεργοποίησης του hotspot. Μπορείτε ακόμη να μετονομάσετε το hotspot σας για να το βρείτε πιο εύκολα.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…