Οι Καλύτερες Εφαρμογές Hotspot για Android για να Βελτιώσετε τη Σύνδεση σας

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Hotspot για Android για να Βελτιώσετε τη Σύνδεση σαςΣτις μέρες μας, το ίντερνετ είναι απαραίτητο για όλες μας τις εργασίες και μια καλή σύνδεση WiFi με γρήγορες ταχύτητες εγγυάται ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σταθερή σύνδεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, δοκιμάστε να μεταμορφώσετε το Android smartphone σας σε hotspot.

Τα hotspots επιτρέπουν στους χρήστες Android να μοιράζονται τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας τους με άλλες συσκευές σε πραγματικό χρόνο. Και ενώ οι περισσότερες συσκευές προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας άμεσων hotspot, κάποιες παλιότερες συσκευές ίσως να απαιτούν τη χρήση ενός συμπληρωματικού εργαλείου.

Στο Androidlist θα βρείτε πολλές επιλογές εφαρμογών hotspot για δωρεάν λήψη στο Android σας. Οι περισσότερες από αυτές προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες, για ακόμη καλύτερη χρήση του δικτύου σας. Παρακάτω θα βρείτε τις πέντε καλύτερες επιλογές hotspot για άμεση λήψη στη συσκευή σας.

  1. FoxFi (WiFi Tether w/o Root)

    FoxFi (WiFi Tether w/o Root)

    Με το έξυπνο αυτό εργαλείο, μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές σας στο WiFi του Android σας, μέσω ενός σταθερού Hotspot, αλλά και μέσω USB ή Bluetooth. Η εφαρμογή προσφέρει τη λειτουργία FoxFi για σύνδεση σε WiFi Hotspot, αλλά και τη λειτουργία PdaNet για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω USB ή Bluetooth.

  2. PdaNet+

    PdaNet+

    Αν θέλετε να μοιραστείτε το ίντερνετ του κινητού σας με άλλες συσκευές με τον πιο εύκολο τρόπο, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Με το PdaNet+ μπορείτε να μοιραστείτε το δίκτυο σας μέσω της λειτουργίας Wi-Fi Direct Hotspot και να συνδέσετε τις υπόλοιπες συσκευές σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

  3. osmino Wi-Fi: free WiFi

    osmino Wi-Fi: free WiFi

    Σε αυτό το χρήσιμο εργαλείο θα βρείτε όλα τα ανοιχτά σημεία πρόσβασης WiFi στην περιοχή σας, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο εντελώς δωρεάν. Εκτός από τα hotspots της Ελλάδας, εδώ θα βρείτε και σημεία πρόσβασης για πάνω από πενήντα άλλες χώρες, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και πολλές άλλες.

  4. VPN Hotspot

    VPN Hotspot

    Αν τώρα αναζητάτε την ευκολία χρήσης ενός hotspot σε συνδυασμό με την ασφάλεια ενός VPN, η εφαρμογή αυτή είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Αφού κάνετε λήψη, θα μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα ασφαλές δίκτυο και να προστατέψετε τις περιηγήσεις σας. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να κάνετε rooting τη συσκευή σας για τη χρήση αυτού του VPN.

  5. Portable Wi-Fi hotspot

    Portable Wi-Fi hotspot

    Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε μια συσκευή που δεν προσφέρει την ενσωματωμένη δυνατότητα δημιουργίας hotspot, η εφαρμογή αυτή θα σας λύσει τα χέρια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε λήψη και να πατήσετε το κουμπί ενεργοποίησης του hotspot. Μπορείτε ακόμη να μετονομάσετε το hotspot σας για να το βρείτε πιο εύκολα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Σας αρέσει να καταγράφετε τις συνήθειες σας; Αναζητάτε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δωρεάν εργαλεία που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές παρακολούθησης συνηθειών, είναι χρήσιμα εργαλεία με χ…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε σύντομα βίντεο στο κινητό σας; Αναζητάτε εφαρμογές για να μοιραστείτε τις δημιουργίες; Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές του είδους. Οι εφαρμογές σύντομων βίντεο είναι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Androidlist, με εκ…