Οι Καλύτερες Εφαρμογές VPN για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιες διεθνείς ιστοσελίδες δεν είναι διαθέσιμες στη χώρα μας. Επιπλέον, για να κάνετε χρήση κάποιων υπηρεσιών ή για να κάνετε ανώνυμη περιήγηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN.

Ποια επιλογή VPN είναι όμως κατάλληλη για εσάς; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση με ασφάλεια και να αποκτάτε πρόσβαση σε κάθε είδους ιστοσελίδα.

Βρείτε την εφαρμογή VPN που καλύπτει τις ανάγκες σας, κάντε δωρεάν λήψη και βελτιώστε την εμπειρία περιήγησης στο Android σας.

  1. ProtonVPN - Secure and Free VPN

    ProtonVPN – Secure and Free VPN

    Με το δωρεάν αυτό VPN μπορείτε να περιηγηθείτε ανώνυμα στο διαδίκτυο απευθείας από το Android σας. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποκρύψετε αποτελεσματικά τη διεύθυνση IP σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από άλλες χώρες. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και λειτουργεί σε Android smartphones και tablets.

  2. Windscribe VPN

    Windscribe VPN

    Η δωρεάν αυτή εφαρμογή VPN είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση της και σας επιτρέπει να κρυπτογραφείτε τα δεδομένα περιήγησής σας για ασφαλή πλοήγηση από συσκευές Android. Μέσω της υπηρεσίας του Windscribe αποκτάτε πρόσβαση σε περισσότερους από 50 servers σε όλο τον κόσμο για να βλέπετε περιεχόμενο από άλλες χώρες στο κινητό σας.

  3. ExpressVPN - Best Android VPN

    ExpressVPN – Best Android VPN

    Το ExpressVPN είναι μια επίσης καλή επιλογή για χρήστες που αναζητούν δωρεάν επιλογές για ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Κάντε δωρεάν λήψη και εγκατάσταση στο Android σας και ακολουθήστε βήμα προς βήμα τις οδηγίες της εφαρμογής για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο.

  4. Surfshark: Fast & Secure VPN

    Surfshark: Fast & Secure VPN

    Αν αναζητάτε ένα εργαλείο για την ασφάλεια σας κατά την πλοήγηση σε δημόσια WiFi ή αν απλά θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες και πλατφόρμες εκτός Ελλάδας, το Surfshark είναι για εσάς. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερους από 700 διακομιστές και να περιηγηθείτε με απόλυτη ασφάλεια.

  5. NordVPN

    NordVPN

    Με το NordVPN μπορείτε να κρυπτογραφήσετε αποτελεσματικά το δίκτυό σας και να αποκρύψετε την IP σας για ανώνυμη περιήγηση στο διαδίκτυο. Η δημοφιλής εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες διακομιστές από 60 διαφορετικές χώρες για να είστε σίγουροι πως θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο κάθε είδους μέσα από το Android σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…