Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Image for Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο!

Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας σας πλέον τη δυνατότητα να κάνετε pin το αγαπημένο σας σχόλιο σε κάθε δημοσίευση σας.

Κάνοντας pin κάποιο σχόλιο των δημοσιεύσεων σας, μπορείτε να είστε σίγουροι πως το σχόλιο αυτό θα εμφανίζεται πρώτο στη λίστα των σχολίων σας.

Με τον τρόπο αυτόν μπορείτε να μοιράζεστε χρήσιμες πληροφορίες με ένα σχόλιο που γράψατε εσείς για τη δημοσίευση σας ή να κάνετε τους ακόλουθους σας να αισθάνονται πιο ξεχωριστούς επισημαίνοντας την αντίδραση τους.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να καρφιτσώσετε κι εσείς κάποιο σχόλιο στις δημοσιεύσεις σας στο TikTok και δοκιμάστε το στο Android σας με απλό τρόπο.

Καρφίτσωμα σχολίων στις δημοσιεύσεις του TikTok στα Android

Για να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο στις δημοσιεύσεις του TikTok, θα πρέπει να είστε εσείς οι δημιουργοί της δημοσίευσης. Στη συνέχεια, θα βρείτε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
 • Βρείτε τη δημοσίευση που σας ενδιαφέρει.
 • Ελέγξετε τα σχόλια των ακόλουθών σας.
 • Βρείτε το σχόλιο που θέλετε να καρφιτσώσετε και πατήστε παρατεταμένα πάνω του.
 • Επιλέξτε Pin Comment στη λίστα των επιλογών του μενού.

Με τον εύκολο αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι πως το σχόλιο που καρφιτσώσατε θα εμφανίζεται πρώτο στη λίστα των σχολίων σας.

Αν δεν είστε σίγουροι ποιο σχόλιο να διαλέξετε, καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάποιο χιουμοριστικό σχόλιο που να συνοδεύει τέλεια το βίντεο σας ή κάποιο σχόλιο με συμπληρωματικές πληροφορίες για τη δημοσίευση σας.

Να θυμάστε πως τα σχόλια που καρφιτσώνετε θα τραβούν περισσότερη προσοχή και θα έχουν περισσότερα likes. Προς το παρόν, η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να καρφιτσώνετε μόνο ένα σχόλιο ανά δημοσίευση.

Αν θέλετε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok στο Android σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα μας.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και μοιραστείτε περιεχόμενο για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email
Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να λαμβάνετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω email αντί για SMS στο WhatsApp του Android σας; Ο οδηγός που δημιουργήσαμε είναι για εσάς! Η λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων είναι μια προαιρετική επιλογή προστασίας που προσφέρει τόσο το WhatsApp, όσο και άλλ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…