Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Image for Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Το Instagram δεν είναι τυχαία ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα! Η εφαρμογή του καταμετρά ήδη εκατομμύρια χρήστες όλων των ηλικιών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Αν είστε χρήστες τους Instagram ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι από τους φίλους σας καρφιτσώνουν μερικές από τις δημοσιεύσεις τους στο πάνω μέρος του προφίλ τους. Η λειτουργία αυτή ονομάζεται pin και είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram.

Με τη λειτουργία pin μπορείτε να καρφιτσώσετε μέχρι και 3 αγαπημένες σας δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, ώστε να προβάλλονται πρώτες στο χρονολόγιο σας, ακόμη κι αν τις μοιραστήκατε πριν από καιρό.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό και καρφιτσώστε κι εσείς τις αγαπημένες σας δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο του λογαριασμού σας στο Instagram.

Πώς να Κάνετε Pin και Unpin τις δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Αν θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στο προφίλ σας στο Instagram μπορείτε να καρφιτσώσετε μερικές από τις δημοσιεύσεις που σας αντιπροσωπεύουν καλύτερα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τη λειτουργία pin, που θυμίζει λίγο τα highlights των Instagram Stories.

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να καρφιτσώνετε εύκολα τις δημοσιεύσεις που θέλετε με τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πατήστε πάνω στην εικόνα του προφίλ σας. 
  • Βρείτε τη δημοσίευση που θέλετε να κάνετε pin.
  • Πατήστε το εικονίδιο του μενού με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Pin to Profile.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία θα διαπιστώσετε πως η δημοσίευση σας εμφανίζεται πρώτη στο χρονολόγιο σας. Να θυμάστε πως μπορείτε να καρφιτσώσετε μέχρι και τρεις διαφορετικές δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, που θα εμφανίζονται στην πρώτη σειρά του χρονολογίου σας.

Αν τώρα θέλετε να ξεκαρφιτσώσετε μια ή όλες τις δημοσιεύσεις που κάνατε pin μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και αντί για Pin to Profile να επιλέξετε Unpin.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να ανανεώσετε το προφίλ σας στο Instagram ώστε να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους. Βρείτε παρακάτω τη δωρεάν εφαρμογή του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και κάντε λήψη απευθείας στο Android σας.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …