Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Image for Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο.

Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο προφίλ τους, το οποίο είναι διαθέσιμο για προβολή στους ακόλουθους τους.

Επιπλέον, αν το προφίλ σας είναι δημόσιο, κάθε χρήστης της εφαρμογής του Instagram μπορεί να δει και να μοιραστεί τη δημοσίευση σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε αν κάποιος χρήστης της εφαρμογής μοιράστηκε τις δικές σας δημοσιεύσεις.

Κοινοποίηση Δημοσιεύσεων στο Instagram των Android

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με την κοινοποίηση των δημοσιεύσεων σας στην εφαρμογή του Instagram θα πρέπει να έχετε έναν business λογαριασμό. Δυστυχώς, η πρόσβαση σε πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμη σε χρήστες του Instagram με απλούς λογαριασμούς.

Αν έχετε ένα λογαριασμό business και θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Βρείτε τη δημοσίευση που σας ενδιαφέρει.
  • Πατήστε την επιλογή View Insights στο κάτω μέρος της δημοσίευσης.
  • Στην καρτέλα των διαθέσιμων πληροφοριών, πατήστε το εικονίδιο αποστολής με το αεροπλανάκι.
  • Εκεί θα δείτε πόσοι χρήστες μοιράστηκαν τη δημοσίευση σας με άλλους χρήστες.

Επιπλέον, στο ίδιο σημείο μπορείτε να ελέγξετε και τα likes, τα σχόλια, καθώς και πόσοι χρήστες αποθήκευσαν τη δημοσίευση σας στις δημοσιεύσεις τους.

Όπως θα διαπιστώσετε, δεν υπάρχει δυστυχώς η δυνατότητα προβολής των ονομάτων των χρηστών που μοιράστηκαν τη δημοσίευση σας, παρά μόνο ο συνολικός αριθμός. Κι αυτό γιατί το Instagram προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών του.

Η δυνατότητα προβολής πληροφοριών των insights είναι διαθέσιμη μόνο για 24 ώρες και συγκεκριμένα για χρήστες με λογαριασμούς business και δημόσια προφίλ.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Instagram στο κινητό σας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…