Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Image for Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο.

Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο προφίλ τους, το οποίο είναι διαθέσιμο για προβολή στους ακόλουθους τους.

Επιπλέον, αν το προφίλ σας είναι δημόσιο, κάθε χρήστης της εφαρμογής του Instagram μπορεί να δει και να μοιραστεί τη δημοσίευση σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε αν κάποιος χρήστης της εφαρμογής μοιράστηκε τις δικές σας δημοσιεύσεις.

Κοινοποίηση Δημοσιεύσεων στο Instagram των Android

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με την κοινοποίηση των δημοσιεύσεων σας στην εφαρμογή του Instagram θα πρέπει να έχετε έναν business λογαριασμό. Δυστυχώς, η πρόσβαση σε πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμη σε χρήστες του Instagram με απλούς λογαριασμούς.

Αν έχετε ένα λογαριασμό business και θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Βρείτε τη δημοσίευση που σας ενδιαφέρει.
  • Πατήστε την επιλογή View Insights στο κάτω μέρος της δημοσίευσης.
  • Στην καρτέλα των διαθέσιμων πληροφοριών, πατήστε το εικονίδιο αποστολής με το αεροπλανάκι.
  • Εκεί θα δείτε πόσοι χρήστες μοιράστηκαν τη δημοσίευση σας με άλλους χρήστες.

Επιπλέον, στο ίδιο σημείο μπορείτε να ελέγξετε και τα likes, τα σχόλια, καθώς και πόσοι χρήστες αποθήκευσαν τη δημοσίευση σας στις δημοσιεύσεις τους.

Όπως θα διαπιστώσετε, δεν υπάρχει δυστυχώς η δυνατότητα προβολής των ονομάτων των χρηστών που μοιράστηκαν τη δημοσίευση σας, παρά μόνο ο συνολικός αριθμός. Κι αυτό γιατί το Instagram προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών του.

Η δυνατότητα προβολής πληροφοριών των insights είναι διαθέσιμη μόνο για 24 ώρες και συγκεκριμένα για χρήστες με λογαριασμούς business και δημόσια προφίλ.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Instagram στο κινητό σας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…

Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram
Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο και πολυμέσα ως ιστορίες, reels ή δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε και να ανταλλάζετε μηνύματα με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τις …

Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram
Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram

Θέλετε να αφαιρέσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας από τον λογαριασμό σας στο Instagram; Διαβάστε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας ζητά να εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό…

Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram
Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram

Το Instagram ανανεώνεται με μια νέα AI λειτουργία συνομιλίας και στον παρακάτω οδηγό θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη νέα αυτή επιλογή. Η νέα δυνατότητα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν AI εικονικό βοηθό για τ…