Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα

Image for Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα

Θέλετε να δείτε κάποια δημοσίευση του Instagram αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο; Δοκιμάστε τους εύκολους τρόπους που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό.

Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται δημοσιεύσεις πολλών ειδών εντελώς δωρεάν με τους ακόλουθούς τους. Η μόνη προϋπόθεση για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο ή να αλληλεπιδράσετε με τις αναρτήσεις των φίλων σας είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Αν τώρα δε θέλετε να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Instagram αλλά θέλετε να ελέγξετε τις δημοσιεύσεις κάποιου συγκεκριμένου χρήστη, υπάρχει τρόπος να το κάνετε.

Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και δείτε κι εσείς τις δημοσιεύσεις των χρηστών που θα επιλέξετε στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Προβολή Δημοσιεύσεων του Instagram Χωρίς Δημιουργία Λογαριασμού

Για να μπορέσετε να ελέγξετε το περιεχόμενο κάποιου λογαριασμού στην εφαρμογή του Instagram θα πρέπει ο λογαριασμός αυτός να είναι δημόσιος και να γνωρίζετε το όνομα χρήστη που σας ενδιαφέρει.

Μόλις βεβαιωθείτε πως πρόκειται για ανοιχτό λογαριασμό και βρείτε το όνομα χρήστη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε τον περιηγητή του Android σας.
  • Ελέγξτε τις δημοσιεύσεις που εμφανίζονται.

Όπως θα διαπιστώσετε, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα θα έχετε πρόσβαση σε μέρος των δημοσιεύσεων του χρήστη που σας ενδιαφέρει. Να θυμάστε πως θα μπορείτε να ελέγχετε τις δημοσιεύσεις, καθώς και κάποια κορυφαία σχόλια αλλά δε θα μπορείτε να σχολιάζετε ή να κάνετε like. Και ο χρήστης δε θα γνωρίζει πως είδατε τη δημοσίευση του.

Προβολή Δημοσιεύσεων του Instagram με τη Χρήση Εργαλείων

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από χρήσιμα εργαλεία για τη συμπληρωματική χρήση της εφαρμογής του Instagram και κάποια από αυτά σας επιτρέπουν να βλέπετε περιεχόμενο χρηστών της εφαρμογής, ακόμη και χωρίς λογαριασμό.

Κάποιες από τις κορυφαίες πλατφόρμες του είδους είναι τα Imgsed, Dumpor, Inflact, Anon IG Viewer και GreatFon που είναι όλα εντελώς δωρεάν στη χρήση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε, να βρείτε τον χρήστη ή τους χρήστες που σας ενδιαφέρουν και να ελέγξετε το περιεχόμενο τους χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού στο Instagram.

Παρακάτω θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για δωρεάν λήψη απευθείας στο Android smartphone σας.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…