Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα

Image for Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα

Θέλετε να δείτε κάποια δημοσίευση του Instagram αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο; Δοκιμάστε τους εύκολους τρόπους που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό.

Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται δημοσιεύσεις πολλών ειδών εντελώς δωρεάν με τους ακόλουθούς τους. Η μόνη προϋπόθεση για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο ή να αλληλεπιδράσετε με τις αναρτήσεις των φίλων σας είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Αν τώρα δε θέλετε να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Instagram αλλά θέλετε να ελέγξετε τις δημοσιεύσεις κάποιου συγκεκριμένου χρήστη, υπάρχει τρόπος να το κάνετε.

Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και δείτε κι εσείς τις δημοσιεύσεις των χρηστών που θα επιλέξετε στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Προβολή Δημοσιεύσεων του Instagram Χωρίς Δημιουργία Λογαριασμού

Για να μπορέσετε να ελέγξετε το περιεχόμενο κάποιου λογαριασμού στην εφαρμογή του Instagram θα πρέπει ο λογαριασμός αυτός να είναι δημόσιος και να γνωρίζετε το όνομα χρήστη που σας ενδιαφέρει.

Μόλις βεβαιωθείτε πως πρόκειται για ανοιχτό λογαριασμό και βρείτε το όνομα χρήστη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε τον περιηγητή του Android σας.
  • Ελέγξτε τις δημοσιεύσεις που εμφανίζονται.

Όπως θα διαπιστώσετε, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα θα έχετε πρόσβαση σε μέρος των δημοσιεύσεων του χρήστη που σας ενδιαφέρει. Να θυμάστε πως θα μπορείτε να ελέγχετε τις δημοσιεύσεις, καθώς και κάποια κορυφαία σχόλια αλλά δε θα μπορείτε να σχολιάζετε ή να κάνετε like. Και ο χρήστης δε θα γνωρίζει πως είδατε τη δημοσίευση του.

Προβολή Δημοσιεύσεων του Instagram με τη Χρήση Εργαλείων

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από χρήσιμα εργαλεία για τη συμπληρωματική χρήση της εφαρμογής του Instagram και κάποια από αυτά σας επιτρέπουν να βλέπετε περιεχόμενο χρηστών της εφαρμογής, ακόμη και χωρίς λογαριασμό.

Κάποιες από τις κορυφαίες πλατφόρμες του είδους είναι τα Imgsed, Dumpor, Inflact, Anon IG Viewer και GreatFon που είναι όλα εντελώς δωρεάν στη χρήση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε, να βρείτε τον χρήστη ή τους χρήστες που σας ενδιαφέρουν και να ελέγξετε το περιεχόμενο τους χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού στο Instagram.

Παρακάτω θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για δωρεάν λήψη απευθείας στο Android smartphone σας.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας
Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα δημιουργίας και κοινοποίησης δημοσιεύσεων μεταξύ δύο λογαριασμών. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε μια δημοσίευση με κάποιον άλλον χρήστη της εφαρμογής, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα. Το Inst…

Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα
Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα

Θέλετε να δείτε κάποια δημοσίευση του Instagram αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο; Δοκιμάστε τους εύκολους τρόπους που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται δημοσιεύσεις πολλών ειδ…

Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Δυναμική Εικόνα Προφίλ στο Instagram
Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Δυναμική Εικόνα Προφίλ στο Instagram

Θέλετε να ανανεώσετε την εικόνα προφίλ του λογαριασμού σας στο Instagram χωρίς να αλλάξετε τη φωτογραφία σας; Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία δυναμικής εικόνας προφίλ με τη βοήθεια του παρακάτω οδηγού! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό …

Πώς να Μάθετε αν ο Λογαριασμός σας στο Instagram έχει Παραβιαστεί και Πώς να το Αποτρέψετε
Πώς να Μάθετε αν ο Λογαριασμός σας στο Instagram έχει Παραβιαστεί και Πώς να το Αποτρέψετε

Ανησυχείτε πως ο λογαριασμός σας στο Instagram έχει παραβιαστεί; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βεβαιωθείτε και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω, μαζί με μερικούς τρόπους προστασίας. Αν είστε χρήστες του Instagram, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιες φορές, χρήστες της εφαρ…

Πώς να Αντιδράσετε σε Μηνύματα του Instagram
Πώς να Αντιδράσετε σε Μηνύματα του Instagram

Η εφαρμογή του Instagram μεταξύ άλλων χρήσιμων λειτουργιών, επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάζουν μηνύματα σε πραγματικό χρόνο, όπως ακριβώς και στις εφαρμογές επικοινωνίας. Και το καλύτερο από όλα: σας επιτρέπει να αντιδράτε στα μηνύματα που λαμβάνετε με πρωτότυπα emoji…