Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram

Αν είστε χρήστες της εφαρμογής του Instagram, ίσως να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μάθετε ποιος βλέπει τις δημοσιεύσεις και το προφίλ σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Η κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών της, εμποδίζοντας μας να βλέπουμε ποιοι χρήστες επισκέπτονται το προφίλ μας.

Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τον λογαριασμό σας στο Instagram και σας τους παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό.

Instagram Stories και Βίντεο

Οι δημιουργοί του Instagram μας επιτρέπουν να βλέπουμε μόνο τους χρήστες που κάνουν like στις δημοσιεύσεις μας, δεν ισχύει όμως το ίδιο με τα stories και τα βίντεο που μοιραζόμαστε.

Όταν μοιράζεστε μια ιστορία σας ως story στο Instagram, θα είστε σε θέση να δείτε ποιοι χρήστες την έχουν δει, πατώντας το εικονίδιο της προβολής που θα βρείτε κάτω αριστερά.

Εκεί θα βρείτε μια λίστα που παρουσιάζει τους χρήστες σε τυχαία σειρά, χωρίς να μπορείτε όμως να γνωρίζετε πόσες φορές την είδε ο καθένας. Επιπλέον, η λίστα αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για 24 ώρες.

Όσο για τα βίντεο που μοιράζεστε στη σελίδα σας, η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να βλέπετε μια λίστα με τους χρήστες που το έχουν παρακολουθήσει.

Λογαριασμός Business

Το Instagram επιτρέπει σε όλους τους χρήστες του να μετατρέψουν το λογαριασμό τους σε business, μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Η λειτουργία business προσφέρει πολλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία για την καλύτερη λειτουργία του λογαριασμού σας, που μπορεί να σας φανούν χρήσια, ιδιαίτερα αν θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Μπορεί να μη σας επιτρέπει να βλέπετε ποιοι χρήστες επισκέπτονται το προφίλ σας, αλλά σας επιτρέπει να λαμβάνετε στοιχεία, όπως την ηλικία και το φύλο των χρηστών, την καλύτερη ώρα της ημέρας για κοινοποίηση δημοσιεύσεων κ.ά.

Χρήση Εργαλείων

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων για να βελτιώσετε τη χρήση του Instagram στο Android σας. Κάποια από αυτά υπόσχονται να σας δώσουν πρόσβαση σε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους ακόλουθούς σας.

Η εφαρμογή που θα βρείτε παρακάτω αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές του είδους για την ανάλυση των ακόλουθών σας στο Instagram.

Να θυμάστε πως για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Instagram. Κάντε δωρεάν λήψη και μάθετε περισσότερα για όσους σας ακολουθούν και βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας στο Instagram.

  1. Followers Insight for Instagram, tracker, analyzer

    Followers Insight for Instagram, tracker, analyzer

    Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα εργαλεία ανάλυσης στατιστικών στοιχείων του λογαριασμού σας στο Instagram. Η εφαρμογή αναλύει τα δεδομένα του λογαριασμού σας, βοηθώντας να καταλάβετε καλύτερα το κοινό σας και να αποκτήσετε ακόμη περισσότερη δημοτικότητα.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…