Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες και άλλο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ομαδικές συνομιλίες και γκρουπ, που είναι αφιερωμένα σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε αυτές τις συνομιλίες, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες, ακόμη κι αν δεν τους έχετε αποθηκευμένους στις επαφές σας.

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος χρήστης του Telegram γίνει ενοχλητικός; Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να κάνετε αναφορά ανεπιθύμητων χρηστών, απευθείας από την εφαρμογή. Απλά ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και κάντε κι εσείς αναφορά χρηστών στην εφαρμογή του Telegram.

Αναφορά Χρηστών στο Telegram των Android

Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα αναφορά οποιουδήποτε ανεπιθύμητου χρήστη μέσα από την εφαρμογή. Πολύ απλά, θα πρέπει να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram.
 • Πηγαίνετε στη συνομιλία ή ομάδα με τον ενοχλητικό χρήστη.
 • Πατήστε πάνω στο όνομα του χρήστη.
 • Επιλέξτε Αναφορά.
 • Επιλέξτε έναν λόγο για την αναφορά σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο ✓ για επιβεβαίωση.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, η αναφορά σας θα σταλεί αυτόματα στην ομάδα του Telegram, η οποία θα αποφασίσει αν θα απομακρύνει τον χρήστη από την πλατφόρμα του Telegram.

Αν τώρα θέλετε να λάβετε ακόμη πιο δραστικά μέτρα ενάντια σε κάποιον χρήστη, που μπορεί να έχει γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικός, μπορείτε να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Telegram μέσω email.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram.
 • Ξεκινήστε μια νέα συνομιλία με τον ενοχλητικό χρήστη.
 • Πατήστε πάνω στο προφίλ του για να δείτε τα στοιχεία του.
 • Βρείτε και αντιγράψτε το όνομα χρήστη ή το τηλέφωνο του χρήστη.
 • Πηγαίνετε στα email σας.
 • Δημιουργήστε ένα νέο email με τα στοιχεία του ανεπιθύμητου χρήστη.
 • Κάντε αποστολή στο abuse@telegram.org

Αν τώρα ο χρήστης του Telegram συνεχίζει να σας ενοχλεί, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να τον αποκλείσετε, μέχρι να αναλάβει δράση η ομάδα του Telegram.

Βρείτε παρακάτω την ενημερωμένη έκδοση του δημοφιλούς εργαλείου επικοινωνίας και κάντε κλικ για δωρεάν λήψη στη συσκευή σας.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…

Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram
Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες και άλλο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ομαδικές συνομιλίες και γκρουπ, που είναι αφιερ…

Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφα Ασφαλείας των Συνομιλιών του Telegram στο Android σας
Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφα Ασφαλείας των Συνομιλιών του Telegram στο Android σας

Θέλετε να αποθηκεύσετε τις συνομιλίες σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με τον πιο απλό τρόπο! Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει αμέτρητες λειτουργίες στους χρήστες του και δεν είναι τυχαία μία από τις καλύτερες και ασφαλέσ…

Πώς να Αναγνωρίσετε έναν Ψεύτικο Λογαριασμό στο Telegram
Πώς να Αναγνωρίσετε έναν Ψεύτικο Λογαριασμό στο Telegram

Έχετε υποψίες για κάποιον λογαριασμό στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχουν τρόποι να διαπιστώσετε εάν κάποιος λογαριασμός στη δημοφιλή εφαρμογή είναι ψεύτικος και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα έχουν δυστυχώς ψεύτικους λογαριασμούς ή bot, που …

Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram
Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες τους να δημιουργούν και να μοιράζονται ιδιωτικές ομάδες με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν μια συγκεκριμένη θεματολογία και να είναι είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές. Αν γνωρίζετε πώς να γίνετε μέλος μ…