Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες και άλλο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ομαδικές συνομιλίες και γκρουπ, που είναι αφιερωμένα σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε αυτές τις συνομιλίες, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες, ακόμη κι αν δεν τους έχετε αποθηκευμένους στις επαφές σας.

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος χρήστης του Telegram γίνει ενοχλητικός; Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να κάνετε αναφορά ανεπιθύμητων χρηστών, απευθείας από την εφαρμογή. Απλά ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και κάντε κι εσείς αναφορά χρηστών στην εφαρμογή του Telegram.

Αναφορά Χρηστών στο Telegram των Android

Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα αναφορά οποιουδήποτε ανεπιθύμητου χρήστη μέσα από την εφαρμογή. Πολύ απλά, θα πρέπει να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram.
 • Πηγαίνετε στη συνομιλία ή ομάδα με τον ενοχλητικό χρήστη.
 • Πατήστε πάνω στο όνομα του χρήστη.
 • Επιλέξτε Αναφορά.
 • Επιλέξτε έναν λόγο για την αναφορά σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο ✓ για επιβεβαίωση.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, η αναφορά σας θα σταλεί αυτόματα στην ομάδα του Telegram, η οποία θα αποφασίσει αν θα απομακρύνει τον χρήστη από την πλατφόρμα του Telegram.

Αν τώρα θέλετε να λάβετε ακόμη πιο δραστικά μέτρα ενάντια σε κάποιον χρήστη, που μπορεί να έχει γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικός, μπορείτε να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Telegram μέσω email.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram.
 • Ξεκινήστε μια νέα συνομιλία με τον ενοχλητικό χρήστη.
 • Πατήστε πάνω στο προφίλ του για να δείτε τα στοιχεία του.
 • Βρείτε και αντιγράψτε το όνομα χρήστη ή το τηλέφωνο του χρήστη.
 • Πηγαίνετε στα email σας.
 • Δημιουργήστε ένα νέο email με τα στοιχεία του ανεπιθύμητου χρήστη.
 • Κάντε αποστολή στο abuse@telegram.org

Αν τώρα ο χρήστης του Telegram συνεχίζει να σας ενοχλεί, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να τον αποκλείσετε, μέχρι να αναλάβει δράση η ομάδα του Telegram.

Βρείτε παρακάτω την ενημερωμένη έκδοση του δημοφιλούς εργαλείου επικοινωνίας και κάντε κλικ για δωρεάν λήψη στη συσκευή σας.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android
Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram για να ανταλλάζετε μηνύματα και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη μνήμη του Android σας, δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση της μνήμης cache στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Το Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, ηχητικές εγγ…

Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε

Θέλετε να κάνετε τις συνομιλίες στην εφαρμογή του Telegram ακόμη πιο ασφαλείς; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε μηνύματα στο περιβάλλον των μυστικών συνομιλιών που σας προσφέρει η εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει ήδη πολλές επιλογές ασφαλείας στους χρήστες του, αλλά διαφέρει από την ε…

Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram
Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε τις παλιές εικόνες του προφίλ σας από τον λογαριασμό σας στο Telegram; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε στο Android σας και θα τον βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να αλλάζετε την εικόνα του προφίλ σας όσες φορές θέλ…

Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android

Αναρωτιέστε πότε δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχει τρόπος να βρείτε την ημερομηνία δημιουργίας με πολύ απλά βήματα! Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να δημιουργείτε δωρεάν λογαριασμούς για να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σα…

Πώς να Διαβάσετε Μηνύματα στο Telegram Χωρίς να Στείλετε Αναφορά Ανάγνωσης
Πώς να Διαβάσετε Μηνύματα στο Telegram Χωρίς να Στείλετε Αναφορά Ανάγνωσης

Η εφαρμογή του Telegram δε σταματά να εξελίσσεται, προσφέροντας στους χρήστες της νέα, λειτουργικά χαρακτηριστικά για ακόμη καλύτερη χρήση της εφαρμογής. Μία από τις τελευταίες λειτουργίες που λάνσαρε το Telegram είναι η προεπισκόπηση μηνυμάτων. Η νέα αυτή λειτουργία έρχεται …