Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες και άλλο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ομαδικές συνομιλίες και γκρουπ, που είναι αφιερωμένα σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε αυτές τις συνομιλίες, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες, ακόμη κι αν δεν τους έχετε αποθηκευμένους στις επαφές σας.

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος χρήστης του Telegram γίνει ενοχλητικός; Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να κάνετε αναφορά ανεπιθύμητων χρηστών, απευθείας από την εφαρμογή. Απλά ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και κάντε κι εσείς αναφορά χρηστών στην εφαρμογή του Telegram.

Αναφορά Χρηστών στο Telegram των Android

Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα αναφορά οποιουδήποτε ανεπιθύμητου χρήστη μέσα από την εφαρμογή. Πολύ απλά, θα πρέπει να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram.
  • Πηγαίνετε στη συνομιλία ή ομάδα με τον ενοχλητικό χρήστη.
  • Πατήστε πάνω στο όνομα του χρήστη.
  • Επιλέξτε Αναφορά.
  • Επιλέξτε έναν λόγο για την αναφορά σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο ✓ για επιβεβαίωση.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, η αναφορά σας θα σταλεί αυτόματα στην ομάδα του Telegram, η οποία θα αποφασίσει αν θα απομακρύνει τον χρήστη από την πλατφόρμα του Telegram.

Αν τώρα θέλετε να λάβετε ακόμη πιο δραστικά μέτρα ενάντια σε κάποιον χρήστη, που μπορεί να έχει γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικός, μπορείτε να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Telegram μέσω email.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram.
  • Ξεκινήστε μια νέα συνομιλία με τον ενοχλητικό χρήστη.
  • Πατήστε πάνω στο προφίλ του για να δείτε τα στοιχεία του.
  • Βρείτε και αντιγράψτε το όνομα χρήστη ή το τηλέφωνο του χρήστη.
  • Πηγαίνετε στα email σας.
  • Δημιουργήστε ένα νέο email με τα στοιχεία του ανεπιθύμητου χρήστη.

Αν τώρα ο χρήστης του Telegram συνεχίζει να σας ενοχλεί, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να τον αποκλείσετε, μέχρι να αναλάβει δράση η ομάδα του Telegram.

Βρείτε παρακάτω την ενημερωμένη έκδοση του δημοφιλούς εργαλείου επικοινωνίας και κάντε κλικ για δωρεάν λήψη στη συσκευή σας.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android
Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram για να ανταλλάζετε μηνύματα και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη μνήμη του Android σας, δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση της μνήμης cache στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Το Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, ηχητικές εγγ…

Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε

Θέλετε να κάνετε τις συνομιλίες στην εφαρμογή του Telegram ακόμη πιο ασφαλείς; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε μηνύματα στο περιβάλλον των μυστικών συνομιλιών που σας προσφέρει η εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει ήδη πολλές επιλογές ασφαλείας στους χρήστες του, αλλά διαφέρει από την ε…