Πώς να Μπλοκάρετε Κάποιον Χρήστη στο Telegram

Image for Πώς να Μπλοκάρετε Κάποιον Χρήστη στο Telegram

To Telegram επιτρέπει στους χρήστες του να επικοινωνούν με μηνύματα, αλλά και να πραγματοποιούν κλήσεις και βιντεοκλήσεις, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Το Telegram συγχρονίζει αυτόματα τις επαφές της συσκευής σας και σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με όσους έχουν έναν λογαριασμό στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας.

Τι γίνεται όμως όταν δε θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα ή κλήσεις από κάποιον χρήστη; Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας, έτσι και το Telegram, σας επιτρέπει να μπλοκάρετε τους ανεπιθύμητους χρήστες, ώστε να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να μπλοκάρετε κι εσείς ανεπιθύμητους χρήστες και βεβαιωθείτε πως δε θα σας ενοχλήσουν στο μέλλον.

Αποκλεισμός Χρηστών στο Telegram των Android

Αν αποφασίσετε να μπλοκάρετε κάποιον χρήστη στο Telegram, ο χρήστης αυτός δε θα μπορεί να σας στέλνει μηνύματα ή να σας καλεί. Η διαδικασία αποκλεισμού είναι πολύ απλή και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο Android σας.
  • Βρείτε τον χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε.
  • Ξεκινήστε μια νέα συνομιλία.
  • Πατήστε την εικόνα προφίλ του χρήστη πάνω δεξιά.
  • Στην καρτέλα της επαφής βρείτε την επιλογή Περισσότερα (More).
  • Στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέξτε Αποκλεισμός Χρήστη.

Με τον εύκολο αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε βέβαιοι πως ο χρήστης αυτός θα σταματήσει να σας ενοχλεί. Να θυμάστε πως αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να ξεμπλοκάρετε τον χρήστη που αποκλείσατε.

Προβολή Αποκλεισμένων Χρηστών στο Telegram και Προσθήκη Νέων

Αν τώρα θέλετε να δείτε όλους τους αποκλεισμένους χρήστες σε ένα σημείο, κάντε τα παρακάτω.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο Android σας.
  • Πατήστε Ρυθμίσεις > Απόρρητο και Ασφάλεια.
  • Στο νέο μενού βρείτε την επιλογή Αποκλεισμένοι Χρήστες.
  • Εκεί θα βρείτε όλους τους χρήστες που έχετε αποκλείσει, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και νέους αριθμούς.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να απαλλαχθείτε μια για πάντα από ανεπιθύμητους χρήστες στην εφαρμογή του Telegram.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Telegram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…