Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Δυναμική Εικόνα Προφίλ στο Instagram

Image for Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Δυναμική Εικόνα Προφίλ στο Instagram

Θέλετε να ανανεώσετε την εικόνα προφίλ του λογαριασμού σας στο Instagram χωρίς να αλλάξετε τη φωτογραφία σας; Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία δυναμικής εικόνας προφίλ με τη βοήθεια του παρακάτω οδηγού!

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο, τόσο στις δημοσιεύσεις, όσο και στα stories σας. Κάθα χρήστης της εφαρμογής έχει μία και μόνο εικόνα προφίλ στον λογαριασμό του, την οποία μπορεί πλέον να ενισχύσει με τη λειτοτουργία δυναμική εικόνας προφίλ.

Η δυναμική εικόνα προφίλ εναλλάσσει τη φωτογραφία σας με ένα άβαταρ που μπορείτε να δημιουργήσετε, προσφέροντας ένα δυναμικό και κινούμενο αποτέλεσμα στον λογαριασμό σας.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς τη νέα αυτή λειτουργία στον λογαριασμό σας στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ενεργοποίηση της Δυναμικής Εικόνας Προφίλ στο Instagram

Πρώτο σας βήμα για την ενεργοποίηση της δυναμικής εικόνας προφίλ στο Instagram είναι η δημιουργία του δικού σας μοναδικού avatar. Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του με τα στοιχεία και χαρακτηριστικά που θέλετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
 • Πατήστε πάνω στην εικόνα του προφίλ σας.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα Avatar.
 • Πατήστε την επιλογή Add to Profile Picture.
 • Το avatar σας θα εμφανιστεί στην εικόνα του προφίλ σας.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στη λειτουργία της δυναμικής εικόνας προφίλ του Instagram. Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά που κάποιος χρήστης της εφαρμογής θα επισκέπτεται το προφίλ σας, η εικόνα του προφίλ σας θα εναλλάσσεται μεταξύ της φωτογραφίας σας και του avatar σας.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε την καρτέλα του avatar στο πεδίο της εικόνας προφίλ, ίσως η λειτουργία αυτή να μην είναι προς το παρόν διαθέσιμη στη χώρα σας ή στον λογαριασμό σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή για να βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της και αν το πρόβλημα συνεχίζεται, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα έμπιστο εργαλείο VPN.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram για Android και κάντε δωρεάν λήψη απευθείας στο smartphone σας.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας
Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα δημιουργίας και κοινοποίησης δημοσιεύσεων μεταξύ δύο λογαριασμών. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε μια δημοσίευση με κάποιον άλλον χρήστη της εφαρμογής, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα. Το Inst…

Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα
Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα

Θέλετε να δείτε κάποια δημοσίευση του Instagram αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο; Δοκιμάστε τους εύκολους τρόπους που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται δημοσιεύσεις πολλών ειδ…

Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Δυναμική Εικόνα Προφίλ στο Instagram
Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Δυναμική Εικόνα Προφίλ στο Instagram

Θέλετε να ανανεώσετε την εικόνα προφίλ του λογαριασμού σας στο Instagram χωρίς να αλλάξετε τη φωτογραφία σας; Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία δυναμικής εικόνας προφίλ με τη βοήθεια του παρακάτω οδηγού! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό …

Πώς να Μάθετε αν ο Λογαριασμός σας στο Instagram έχει Παραβιαστεί και Πώς να το Αποτρέψετε
Πώς να Μάθετε αν ο Λογαριασμός σας στο Instagram έχει Παραβιαστεί και Πώς να το Αποτρέψετε

Ανησυχείτε πως ο λογαριασμός σας στο Instagram έχει παραβιαστεί; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βεβαιωθείτε και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω, μαζί με μερικούς τρόπους προστασίας. Αν είστε χρήστες του Instagram, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιες φορές, χρήστες της εφαρ…

Πώς να Αντιδράσετε σε Μηνύματα του Instagram
Πώς να Αντιδράσετε σε Μηνύματα του Instagram

Η εφαρμογή του Instagram μεταξύ άλλων χρήσιμων λειτουργιών, επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάζουν μηνύματα σε πραγματικό χρόνο, όπως ακριβώς και στις εφαρμογές επικοινωνίας. Και το καλύτερο από όλα: σας επιτρέπει να αντιδράτε στα μηνύματα που λαμβάνετε με πρωτότυπα emoji…