Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Δυναμική Εικόνα Προφίλ στο Instagram

Image for Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Δυναμική Εικόνα Προφίλ στο Instagram

Θέλετε να ανανεώσετε την εικόνα προφίλ του λογαριασμού σας στο Instagram χωρίς να αλλάξετε τη φωτογραφία σας; Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία δυναμικής εικόνας προφίλ με τη βοήθεια του παρακάτω οδηγού!

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο, τόσο στις δημοσιεύσεις, όσο και στα stories σας. Κάθα χρήστης της εφαρμογής έχει μία και μόνο εικόνα προφίλ στον λογαριασμό του, την οποία μπορεί πλέον να ενισχύσει με τη λειτοτουργία δυναμική εικόνας προφίλ.

Η δυναμική εικόνα προφίλ εναλλάσσει τη φωτογραφία σας με ένα άβαταρ που μπορείτε να δημιουργήσετε, προσφέροντας ένα δυναμικό και κινούμενο αποτέλεσμα στον λογαριασμό σας.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς τη νέα αυτή λειτουργία στον λογαριασμό σας στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ενεργοποίηση της Δυναμικής Εικόνας Προφίλ στο Instagram

Πρώτο σας βήμα για την ενεργοποίηση της δυναμικής εικόνας προφίλ στο Instagram είναι η δημιουργία του δικού σας μοναδικού avatar. Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του με τα στοιχεία και χαρακτηριστικά που θέλετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
 • Πατήστε πάνω στην εικόνα του προφίλ σας.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα Avatar.
 • Πατήστε την επιλογή Add to Profile Picture.
 • Το avatar σας θα εμφανιστεί στην εικόνα του προφίλ σας.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στη λειτουργία της δυναμικής εικόνας προφίλ του Instagram. Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά που κάποιος χρήστης της εφαρμογής θα επισκέπτεται το προφίλ σας, η εικόνα του προφίλ σας θα εναλλάσσεται μεταξύ της φωτογραφίας σας και του avatar σας.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε την καρτέλα του avatar στο πεδίο της εικόνας προφίλ, ίσως η λειτουργία αυτή να μην είναι προς το παρόν διαθέσιμη στη χώρα σας ή στον λογαριασμό σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή για να βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της και αν το πρόβλημα συνεχίζεται, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα έμπιστο εργαλείο VPN.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram για Android και κάντε δωρεάν λήψη απευθείας στο smartphone σας.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…