Πώς να Βρείτε Δημοφιλή Τραγούδια στο TikTok

Image for Πώς να Βρείτε Δημοφιλή Τραγούδια στο TikTok

Θέλετε να δημιουργήσετε μοναδικά βίντεο στο TikTok με τα δημοφιλέστερα τραγούδια; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό!

Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα βίντεο μερικών δευτερολέπτων, που μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε με τους ακόλουθους σας. Τα βίντεο αυτά περιλαμβάνουν το περιεχόμενο που θα επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων και δημοφιλών τραγουδιών.

Αν δεν ξέρετε ποιο τραγούδι να επιλέξετε για το βίντεο σας ή αν αναζητάτε ένα δημοφιλές τραγούδι στην εφαρμογή του TikTok χωρίς να γνωρίζετε τον τίτλο του, δοκιμάστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στο άρθρο μας.

Εύρεση Δημοφιλών Τραγουδιών στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να προσθέτετε μοναδικά τραγούδια στα βίντεο που δημιουργείτε. Αν θέλετε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές για τα βίντεο σας ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς τρόπους.

Αναζήτηση Τραγουδιών στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αναζητάτε κάθε είδους περιεχόμενο στο TikTok, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών και ηχητικών εφέ. Για να αναζητήσετε τις δημοφιλέστερες επιλογές, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί για το τραγούδι που θέλετε (π.χ. trending).
  • Στη λίστα αποτελεσμάτων, πηγαίνετε στην καρτέλα Sounds.
  • Εκεί θα βρείτε μερικές από τις δημοφιλέστερες επιλογές τραγουδιών.

Όπως θα διαπιστώσετε, κάποια από τα αποτελέσματα θα έχουν μια κόκκινη ταμπέλα Popular. Τα τραγούδια αυτά είναι τα δημοφιλέστερα στην εφαρμογή του TikTok και μπορείτε να τα επιλέξετε και για τις δικές σας δημιουργίες.

Έλεγχος του Creative Center

Η πλατφόρμα Creative Center της εφαρμογής του TikTok, περιλαμβάνει χρήσιμο περιεχόμενο όλων των ειδών για τους χρήστες της εφαρμογής, όπως δημοφιλή hashtags, τραγούδια, δημιουργούς και άλλα.

Για να ελέγξετε τα δημοφιλέστερα τραγούδια θα πρέπει απλά να μεταβείτε στην καρτέλα Songs και να ελέγξετε τις καλύτερες επιλογές σε μία οργανωμένη λίστα.

Έλεγχος της Καρτέλας For You

Η εφαρμογή του TikTok επιμελείται περιεχόμενο αποκλειστικά για εσάς, που βασίζεται στα βίντεο που είδατε στο παρελθόν. Καθώς πρόκειται για τα δημοφιλέστερα βίντεο τους είδους, μπορείτε μεταξύ άλλων να ελέγξετε και τις καλύτερες επιλογές τραγουδιών.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιηγηθείτε στη σελίδα For You και να ελέγξετε τα βίντεο της αρεσκείας σας. Μόλις βρείτε έναν ήχο που να σας αρέσει, πατήστε πάνω του για να τον αποθηκεύσετε στα αγαπημένα σας.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να δημιουργείτε τους δικούς σας μοναδικούς ήχους στην εφαρμογή, που μπορεί να γίνουν επίσης δημοφιλείς.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του TikTok και δοκιμάστε να κάνετε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Ορίσετε Χρονικά Όρια Χρήσης στο TikTok
Πώς να Ορίσετε Χρονικά Όρια Χρήσης στο TikTok

Θέλετε να περιορίσετε τη χρήση του TikTok στο Android σας; Δοκιμάστε να ορίσετε χρονικά όρια χρήσης για να μην το παρακάνετε! Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει διασκεδαστικό περιεχόμενο με σύντομα βίντεο που καλύπτουν κάθε είδους θεματολογία. Από μαγειρική και γυμναστική, μέχρι…

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…