Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok

Image for Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok

Θέλετε να δημιουργήσετε τους δικούς σας πρωτότυπους ήχους στο TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς!

Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που απογειώθηκε σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ήχους ή τα τραγούδια της αρεσκείας σας.

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε τους δικούς σας μοναδικούς ήχους που μπορείτε στη συνέχεια να προσθέσετε στα βίντεο σας.

Ακολουθήστε τα εύκολα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και δημιουργήστε άμεσα τους πιο πρωτότυπους ήχους για το περιεχόμενο σας στο TikTok.

Πώς να Δημιουργήσετε Βίντεο με τον Δικό σας Ήχο στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα βίντεο με τους ήχους που θα επιλέξετε. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα βίντεο με τον δικό σας πρωτότυπο ήχο κάντε τα παρακάτω.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία ενός νέου βίντεο.
  • Καταγράψτε το βίντεο σας και πατήστε το εικονίδιο V.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παρακάτω βήματα, κάντε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Βρείτε το βίντεο που μοιραστήκατε στο προφίλ σας.
  • Ανοίξτε το και πατήστε τον περιστρεφόμενο δίσκο κάτω δεξιά.
  • Στη νέα σελίδα δώστε το όνομα που θέλετε στον ήχο σας.
  • Προσθέστε τον ήχο στα αγαπημένα σας.

Αν κάποιος άλλος χρήστης του TikTok επιλέξει τον ήχο σας θα μπορείτε πάντα να δείτε τις δημιουργίες τους στην ίδια σελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο στο Android σας.

Πώς να Δημιουργήσετε τον Δικό σας Ήχο στο TikTok χωρίς Βίντεο

Αν τώρα θέλετε να δημιουργήσετε μόνο τον ήχο, χωρίς να καταγράψετε κάποιο βίντεο, κάντε τα παρακάτω.

  • Κάντε αναπαραγωγή του ήχου που θέλετε και καταγράψτε τον με το βίντεο του κινητού σας.
  • Ανοίξτε στην εφαρμογή του TikTok και πατήστε το εικονίδιο +.
  • Ανεβάστε την εγγραφή με τον ήχο που καταγράψατε και επιλέξτε το σημείο που θέλετε.
  • Κάντε Αποθήκευση και προχωρήστε στη δημοσίευση. Εκεί θα πρέπει να επιλέξετε το περιεχόμενο να είναι ορατό μόνο σε εσάς.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα πρέπει να πατήσετε και πάλι πάνω στον περιστρεφόμενο δίσκο και να αποθηκεύσετε τον ήχο με το όνομα που θέλετε. Έπειτα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μοναδικό αυτόν ήχο στις νέες σας δημιουργίες.

Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να δείτε τον περιστρεφόμενο δίσκο δίπλα στις δημιουργίες σας δοκιμάστε να κλείσετε και να ανοίξετε την εφαρμογή ή ακόμη και να κάνετε απεγκατάσταση και εγκατάσταση.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…