Τα Καλύτερα Παιχνίδια VR για Android που θα σας Διασκεδάσουν

Τα παιχνίδια VR γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών που θα διασκεδάσουν παίκτες όλων των ηλικιών. Και το καλύτερο από όλα: είναι πλέον διαθέσιμα και στα Android.

Η κορυφαία κατηγορία VR (Virtual Reality) προσφέρει παιχνίδια που σας μεταφέρουν σε νέους, φανταστικούς κόσμους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τον κατάλληλο εξοπλισμό που μπορείτε να συνδέσετε με το smartphone σας.

Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε πέντε μοναδικές επιλογές παιχνιδιών VR που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, μέσα από τη σελίδα του Androidlist. Να θυμάστε, πως τα παιχνίδια VR είναι ακόμη πιο εθιστικά από τα απλά παιχνίδια Android, για αυτό καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιείτε για περιορισμένο χρόνο.

  1. Beasts of Legend VR Cardboard

    Beasts of Legend VR Cardboard

    Στο φουτουριστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να κερδίσετε τα τρομερά τέρατα που θα βρείτε σε κάθε επίπεδο. Το παιχνίδι προσφέρει μια ποικιλία επεισοδίων με διάρκεια 7-10′ το καθένα που σας μεταφέρουν σε φουτουριστικούς κόσμους, πέρα από κάθε φαντασία. Τα γραφικά και η μουσική του παιχνιδιού θα σας καθηλώσουν, ενώ ένα σετ VR είναι απαραίτητο για την καλύτερη εμπειρία σας.

  2. Trail World VR Virtual Reality

    Trail World VR Virtual Reality

    Στο δωρεάν αυτό παιχνίδι μπαίνετε σε έναν φανταστικό ανοιχτό κόσμο, με πολύχρωμα γραφικά. Όσο προχωράτε στο παιχνίδι μπορείτε να εξερευνείτε διαφορετικές τοποθεσίες, όπως εσείς θέλετε. Επιπλέον, θα μπορείτε να ολοκληρώνετε μίνι παιχνίδια και να προχωράτε στην κατεύθυνση που θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να ακολουθείτε συγκεκριμένες οδηγίες.

  3. Twilight Pioneers

    Twilight Pioneers

    Το φοβερό αυτό παιχνίδι φαντασίας θα σας μεταφέρει σε έναν φοβερό κόσμο, όπου θα πρέπει να πάρετε μέρος σε μάχες ενάντια σε τρομακτικά τέρατα. Όσο προχωράτε, θα αντιμετωπίζετε όλο και πιο τρομερά τέρατα, που θα πρέπει να σκοτώσετε με το σπαθί σας. Το παιχνίδι προσφέρει φοβερά γραφικά και θα σας συναρπάσει με τα γραφικά του.

  4. VR Thrills: Roller Coaster 360

    VR Thrills: Roller Coaster 360

    Αν σας αρέσουν τα τρενάκια των λούνα παρκ και θέλετε να ζήσετε την ίδια εμπειρία στο Android σας, μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν αυτή εφαρμογή VR. Στο απλό αυτό παιχνίδι, μεταφέρεστε σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας και κάνετε τρενάκι, όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή. Η εμπειρία με το VR σετ είναι ακόμη πιο καθηλωτική, αλλά η εφαρμογή λειτουργεί ακόμη και χωρίς εξοπλισμό.

  5. Jurassic VR - Google Cardboard

    Jurassic VR – Google Cardboard

    Οι λάτρεις των δεινόσαυρων θα ενθουσιαστούν με αυτήν την εφαρμογή VR για Android που σας μεταφέρει σε ένα προϊστορικό πάρκο γεμάτο φοβερούς δεινόσαυρους. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό VR με το Android σας θα αισθανθείτε πως βρίσκεστε δίπλα σε κάθε δεινόσαυρο, πράγμα που θα κάνει την εμπειρία σας πιο μοναδική.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια VR για Android που θα σας Διασκεδάσουν
Τα Καλύτερα Παιχνίδια VR για Android που θα σας Διασκεδάσουν

Τα παιχνίδια VR γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών που θα διασκεδάσουν παίκτες όλων των ηλικιών. Και το καλύτερο από όλα: είναι πλέον διαθέσιμα και στα Android. Η κορυφαία κατηγορία VR (Virtual Reality) προσφέρει παιχνίδια που σας μεταφέρουν σ…