Τα Καλύτερα Open World Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Open World Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια Open World ή παιχνίδια ανοιχτού κόσμου όπως είναι επίσης γνωστά, είναι παιχνίδια που σας επιτρέπουν να εξερευνείτε απέραντους κόσμους στο κινητό σας.

Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες, δίνοντας σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέα περιβάλλοντα, να ολοκληρώσετε αποστολές και να διαμορφώσετε την ιστορία του παιχνιδιού όπως εσείς θέλετε.

Στα δημοφιλή αυτά παιχνίδια παίζετε συνήθως μαζί ή ενάντια σε άλλους παίκτες και αποφασίζετε εσείς που και πότε θέλετε να ολοκληρώσετε το παιχνίδι.

Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες επιλογές παιχνιδιών Open World, κάντε λήψη στο κινητό σας και ξεκινήστε να παίζετε σε φοβερούς κόσμους με απεριόριστες δυνατότητες.

  1. ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved

    Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια επιβίωσης και είστε λάτρεις των δεινοσαύρων το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς! Το ARK συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των δύο αυτών ειδών παιχνιδιού και σας μεταφέρει σε έναν απέραντο κόσμο με αμέτρητους δεινόσαυρους. Βρείτε όπλα, δημιουργήστε καταφύγια και κάντε τα πάντα για να επιβιώσετε σε αυτό το παιχνίδι.

  2. Genshin Impact

    Genshin Impact

    Οι φανατικοί των παιχνιδιών RPG θα ενθουσιαστούν με το Genshin Impact και τον απέραντο κόσμο του Teiwat. Εδώ καλείστε να παίξετε ως γενναίοι ήρωες, εξερευνώντας έναν νέο κόσμο ενώ αναζητάτε τον χαμένο αδερφό σας. Η εφαρμογή προσφέρει μοναδικά anime γραφικά με φοβερά τέρατα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στον δρόμο σας.

  3. Grand Theft Auto: San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas

    Παίξτε με τον CJ και ανακαλύψτε παρέα την πόλη του San Andreas σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι περιπέτειας ανοιχτού κόσμου της RockStar. Στόχος σας είναι να σώσετε την οικογένεια του ήρωα σας και να επιβιώσετε, ενώ ολοκληρώνετε καθημερινές αποστολές. Το παιχνίδι προσφέρει την κλασική ατμόσφαιρα της σειράς GTA και θα σας διασκεδάσει με αμέτρητες δυνατότητες.

  4. Minecraft

    Minecraft

    Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει το καλύτερο παιχνίδι open world όλων των εποχών, που δε είναι άλλο από το Minecraft! Το περιβάλλον του Minecraft προσφέρει έναν απεριόριστο κόσμο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ότι βάλετε στον νου σας και να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες για να επιβιώσετε. Η εφαρμογή προσφέρει συνεχώς νέες επιλογές και στοιχεία για να μη βαριέστε ποτέ!

  5. Oceanhorn ™

    Oceanhorn ™

    Το Oceanhorn υπόσχεται να ευχαριστήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, χάρη στα καλοσχεδιασμένα 3D γραφικά που προσφέρει και την εθιστική ιστορία του παιχνιδιού. Μπείτε σε έναν νέο κόσμο, όπου θα πρέπει να αναζητήσετε και να βρείτε τον πατέρα σας που έχει εξαφανιστεί. Καθώς προχωράτε, θα πρέπει να λύνετε παζλ και να ολοκληρώνετε αποστολές.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια stealth; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να δοκιμάσετε στο Android σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το Androidlist! Τα παιχνίδια st…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντετέκτιβ για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντετέκτιβ για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια ντετέκτιβ; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι που θα σας μεταμορφώσει σε Ηρακλή Πουαρό; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές Android που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια ντετέκτιβ είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών παζλ, που σας καλού…

Τα Καλύτερα Open World Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Open World Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια Open World ή παιχνίδια ανοιχτού κόσμου όπως είναι επίσης γνωστά, είναι παιχνίδια που σας επιτρέπουν να εξερευνείτε απέραντους κόσμους στο κινητό σας. Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες, δίνοντας σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε ν…