Οι Καλύτερες Εφαρμογές Φίλτρων Προσώπου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Φίλτρων Προσώπου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να κάνετε τις selfies σας ακόμη πιο ξεχωριστές; Δοκιμάστε να εφαρμόσετε τα πιο ξεχωριστά φίλτρα προσώπου με τη βοήθεια μιας δωρεάν εφαρμογής στο Android σας!

Τα περισσότερα κινητά Android έχουν πλέον εξελιγμένες κάμερες που σας επιτρέπουν να τραβάτε φωτογραφίες με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές όμως, οι φωτογραφίες που τραβάμε μπορεί να έχουν ατέλειες που ίσως να θέλατε να επεξεργαστείτε πριν τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές με φίλτρα προσώπου για τις φωτογραφίες σας, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε στο smartphone σας εντελώς δωρεάν.

  1. Facetune - Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

    Facetune – Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

    Το Facetune είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων, ιδιαίτερα φωτογραφιών selfies. Με το προηγμένο αυτό εργαλείο μπορείτε να εξαφανίσετε στη στιγμή ατέλειες, να κάνετε την επιδερμίδα σας φωτεινότερη, να προσθέσετε άσπρους τόνους στο χαμόγελό σας, αλλά και να διορθώσετε σημεία του σώματος σας με ένα κλικ.

  2. Snapchat

    Snapchat

    Το Snapchat είναι μία από τις δημοφιλέστερες φίλτρων προσώπου, που χρησιμοποιείται συχνά από influencers. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία φίλτρων για να εφαρμόσετε απευθείας στις φωτογραφίες σας. Μερικά από αυτά έχουν χιουμοριστικό περιεχόμενο, αλλά υπάρχουν και πολλές επιλογές για τη βελτίωση των εικόνων σας.

  3. VSCO

    VSCO

    Το VSCO Cam είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, που θα δώσει στο Android σας πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε και να εφαρμόσετε φίλτρα για να δώσετε έναν πιο καλλιτεχνικό τόνο στις selfies σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέτε αντίθεση, να ελέγχετε τα χρώματα, να κάνετε περικοπή κ.ά.

  4. YouCam Perfect - Photo Editor

    YouCam Perfect – Photo Editor

    Αν τώρα αναζητάτε ένα εργαλείο επεξεργασίας αποκλειστικά για το πρόσωπο σας, με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να δώσετε στις selfies σας ακόμη περισσότερη λάμψη. Μεταξύ άλλων χρήσιμων λειτουργιών, με το YouCam θα μπορείτε να εφαρμόσετε μακιγιάζ στις εικόνες σας, να εξαφανίσετε ατέλειες, να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους και άλλα.

  5. AirBrush: Easy Photo Editor

    AirBrush: Easy Photo Editor

    Με το AirBrush μπορείτε να βελτιώσετε αισθητά τις selfies που τραβάτε στο Android σας και να προσθέτετε μοναδικά φίλτρα για να τις κάνετε να ξεχωρίζουν. Η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία λειτουργικών εργαλειών για φυσικό αποτέλεσμα, ώστε να βελτιώσετε μεταξύ άλλων τα μάτια σας, το χαμόγελο σας, την όψη της επιδερμίδας σας κ.ά.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για την Αποκατάσταση Παλιών Φωτογραφιών στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για την Αποκατάσταση Παλιών Φωτογραφιών στα Android

Οι παλιές φωτογραφίες είναι κομμάτι των αναμνήσεων μας και βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα σπίτια. Με τον καιρό, οι φωτογραφίες ξεθωριάζουν και χάνουν τα χρώματα τους. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να τις ξαναζωντανέψετε χρησιμοποιώντας το κατάλληλο εργαλείο αποκατάστασης φωτογρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ταπετσαριών AI για τη Δημιουργία Μοναδικών Φόντων στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ταπετσαριών AI για τη Δημιουργία Μοναδικών Φόντων στο Android σας

Θέλετε να προσθέσετε τις πιο εντυπωσιακές ταπετσαρίες ως φόντο στο Android σας; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά φόντα, όπως ακριβώς τα φαντάζεστε, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ΑΙ. Η τεχνολογία ΑΙ σας επιτρέπει πλέον να δημιουργείτε περιεχόμενο όλων των ειδών…

Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές AI τη Δημιουργία Εικόνων
Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές AI τη Δημιουργία Εικόνων

Θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές εικόνες AI στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές! Η τεχνολογία ΑΙ γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας περιεχομένου. Εκτός από τη δημιουργία κειμένων και μηνυμάτων, ίσ…

Πώς να Μεταφέρετε τις Google Φωτογραφίες σας στο iCloud
Πώς να Μεταφέρετε τις Google Φωτογραφίες σας στο iCloud

Είστε χρήστης Android και σκοπεύετε να αγοράσετε σύντομα ένα νέο iPhone; Αν θέλετε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στο iCloud, ο σημερινός μας οδηγός θα σας παρουσιάσει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Το περιβάλλον των Android διαφέρει από αυτό των iPhone, πρ…