Οι Καλύτερες Εφαρμογές Φίλτρων Προσώπου όπως το Snapchat για Android

Το Snapchat κυκλοφόρησε πριν ακριβώς 10 χρόνια και άλλαξε για τα καλά τον τρόπο με τον οποίο τραβάμε selfies στο Android μας.

Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να προσθέτετε διασκεδαστικά φίλτρα προσώπου στις φωτογραφίες σας για να τις κάνετε ακόμη πιο ξεχωριστές. Επιπλέον, σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο και να εφαρμόζετε ζωντανά φίλτρα πριν τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Η εφαρμογή ενημερώνεται συχνά με νέα φίλτρα, αλλά αν έχετε βαρεθεί τις λειτουργίες που προσφέρει, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές με νέες επιλογές φίλτρων προσώπου για ακόμη πιο μοναδικό αποτέλεσμα στις selfies σας.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών που σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε τις φωτογραφίες σας με ξεχωριστά φίλτρα και παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές του είδους.

  1. Banuba - Live Selfie Filters & Face Masks Camera

    Banuba – Live Selfie Filters & Face Masks Camera

    Με την εφαρμογή αυτήν μπορείτε να μεταμορφώσετε τις selfies που τραβάτε με το Android σας, εφαρμόζοντας μοναδικά φίλτρα. Επιλέξτε ανάμεσα από αστείους και γνωστούς χαρακτήρες, επεξεργαστείτε τις εικόνες και μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας. Επιπλέον, μπορείτε να τραβάτε και να επεξεργάζεστε και βίντεο.

  2. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε για τη δημοφιλή εφαρμογή είναι ότι σας επιτρέπει να εφαρμόζετε ζωντανά φίλτρα, όπως του Snapchat, στα Stories. Δοκιμάστε τα και επιλέξτε αν θέλετε να τα μοιραστείτε ως ιστορία ή να τα αποθηκεύσετε.

  3. YouCam Fun Live Selfie Filters

    YouCam Fun Live Selfie Filters

    To YouCam Fun Live Selfie Filters είναι μια επίσης καλή επιλογή για χρήστες Android που αναζητούν μια εφαρμογή με φίλτρα προσώπου. Εκτός από την επεξεργασία των εικόνων σας, μπορείτε να προσθέσετε ζωντανά φίλτρα σε πραγματικό χρόνο, που θα σας μεταμορφώσουν σε ζώα, σούπερ ήρωες και πολλά άλλα εντελώς δωρεάν.

  4. B612 - Selfiegenic Camera

    B612 – Selfiegenic Camera

    Το B612 είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επεξεργασίας εικόνων που σας επιτρέπει να διαμορφώνετε τις εικόνες που τραβάτε με πολλά και διάφορα στοιχεία. Μεταξύ άλλων, η δωρεάν αυτή εφαρμογή για Android σας επιτρέπει να δημιουργείτε τα δικά σας κολάζ και να προσθέτετε διασκεδαστικά φίλτρα και άλλα στοιχεία στα πρόσωπά σας.

  5. X Photo Editor

    X Photo Editor

    Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι φωτογραφίες σας σε θα μοιάζουν με καμία άλλη. Το Χ Photo Editor προσφέρει μια σειρά εργαλείων για την επεξεργασία των εικόνων, καθώς και μοναδικά φίλτρα προσώπου για να διαλέξετε. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία μπορείτε να μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…