Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντυσίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντυσίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις της μόδας; Αναζητάτε νέα παιχνίδια ντυσίματος για να κατεβάσετε στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Τα παιχνίδια ντυσίματος είναι μία δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών, ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό. Κι όχι άδικα, καθώς τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν απεριόριστες επιλογές ομορφιάς για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά σύνολα.

Στην ιστοσελίδα του Androidlist θα βρείτε πολλές εφαρμογές του είδους, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο Android σας. Αν δεν είστε σίγουροι ποια εφαρμογή να διαλέξετε, στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές ντυσίματος για όλους τους λάτρεις των ρούχων!

  1. Love Nikki-Dress UP Queen

    Love Nikki-Dress UP Queen

    Ακολουθήστε τη Nikki σε ένα ονειρεμένο παιχνίδι μόδας και δημιουργήστε μοναδικά σύνολα ρούχων με ξεχωριστά αξεσουάρ. Σε αυτό το δημοφιλές παιχνίδι με τους εκατομμύρια παίκτες, καλείστε να δημιουργήσετε σύνολα για διαφορετικές περιστάσεις, όπως ακριβώς τα ονειρεύεστε. Το παιχνίδι προσφέρει μια μεγάλη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ για τέλειο αποτέλεσμα.

  2. Covet Fashion - Dress Up Game

    Covet Fashion – Dress Up Game

    Μπείτε σε έναν κόσμο ομορφιάς και αποδείξτε τις στυλιστικές σας ικανότητες, επιλέγοντας τα καλύτερα παπούτσια και ρούχα από επώνυμες μάρκες. Αφού δημιουργήσετε το σύνολο της επιλογής σας, μπορείτε να πάρετε μέρος σε μοναδικές εκδηλώσεις για να κερδίσετε απίθανα δώρα και να ξεκλειδώσετε νέες επιλογές ρούχων, παπουτσιών, αλλά και χτενισμάτων.

  3. KIM KARDASHIAN: HOLLYWOOD

    KIM KARDASHIAN: HOLLYWOOD

    Ακολουθήστε την Kim Kardashian στο κόκκινο χαλί και γίνετε κι εσείς αστέρια του Hollywood. Διαμορφώστε τον χαρακτήρα σας με την εμφάνιση που θέλετε και επιλέξτε τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ με τις συμβουλές τις Kim. Μέσα στο παιχνίδι μπορείτε να γνωρίζετε διασημότητες, να αλληλεπιδράτε με τους φαν σας, αλλά και να βρείτε το άλλο σας μισό. 

  4. Fashion Fantasy

    Fashion Fantasy

    Σε αυτό το παιχνίδι ντυσίματος μπαίνετε σε έναν κόσμο φαντασίας, χωρίς όρια στο τι μπορείτε να δημιουργήσετε. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια σειρά συναρπαστικών παζλ με διάφορους στόχους και να ξεκλειδώνετε όλο και περισσότερες επιλογές για τα σύνολα σας. Επιπλέον, μπορείτε να παίζετε με φίλους σας στο Facebook και να τσεκάρετε τα δικά τους σύνολα ρούχων.

  5. Pocket Styler

    Pocket Styler

    Ονειρεύεστε να γίνετε στυλίστες ή σχεδιαστές ρούχων; Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας και να δημιουργήσετε μοναδικά σύνολα! Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ψωνίσετε ρούχα και παπούτσια, να επιλέξετε αξεσουάρ, να φροντίσετε για το χτένισμα που ταιριάζει στο σύνολό σας, αλλά και να βαφτείτε με μοναδικές επιλογές μακιγιάζ. 

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντυσίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντυσίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις της μόδας; Αναζητάτε νέα παιχνίδια ντυσίματος για να κατεβάσετε στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια ντυσίματος είναι μία δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών, ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό. Κι όχι ά…