Οι Καλύτερες Εφαρμογές Εντοπισμού της Οικογένειας σας για Android

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Εντοπισμού της Οικογένειας σας για Android

Θέλετε να γνωρίζετε πού βρίσκονται κάθε στιγμή τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια από τις εφαρμογές εντοπισμού τοποθεσίας που θα βρείτε παρακάτω.

Στις μέρες σας, τα κινητά μας είναι κάτι περισσότερα από τηλέφωνα, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μια από αυτές είναι και η χρήση του GPS για να γνωρίζετε πάντα την ακριβή σας τοποθεσία στον χάρτη.

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως με το κατάλληλο εργαλείο, μπορείτε να γνωρίζετε και την ακριβή τοποθεσία των αγαπημένων σας προσώπων στον χάρτη.

Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εντοπισμού τοποθεσίας που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας και μάθετε κάθε στιγμή πού βρίσκεται η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

  1. mSpy - Family Phone Tracker

    mSpy – Family Phone Tracker

    Αν αγοράσατε πρόσφατα ένα κινητό τηλέφωνο στο παιδί σας αλλά θέλετε να έχετε τον καλύτερο έλεγχο των δραστηριοτήτων του δοκιμάστε να κατεβάσετε αυτήν την ολοκληρωμένη εφαρμογή. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις κλήσεις και άλλες δραστηριότητες του παιδιού σας, καθώς και να το εντοπίσετε ζωντανά στον χάρτη με λειτουργία GPS.

  2. Εύρεση Συγγενών - Life360

    Εύρεση Συγγενών – Life360

    Αυτό το δημοφιλές εργαλείο Android απευθύνεται σε γονείς που θέλουν να ξέρουν κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα παιδιά τους στον χάρτη. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ελέγχετε ζωντανά το GPS που θα παρουσιάζει τη θέση των παιδιών σας στον χάρτη, ώστε να βλέπετε τις μετακινήσεις τους, τα πρόσωπα και τις περιοχές που επισκέπτονται.

  3. FamiSafe - Parental Control & Location Tracker

    FamiSafe – Parental Control & Location Tracker

    Πρόκειται για μια από τις καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου, που συνιστάται σε γονείς που θέλουν να παρακολουθούν την τοποθεσία των παιδιών τους όταν βρίσκονται μακριά τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας και στο κινητό του παιδιού σας και θα βλέπετε απευθείας τη θέση τους.

  4. Family GPS Locator by GeoZilla

    Family GPS Locator by GeoZilla

    Αν θέλετε να είστε σίγουροι πως το παιδί σας είναι ασφαλές κάθε στιγμή δοκιμάστε να κατεβάσετε αυτό το δωρεάν εργαλείο εντοπισμού τοποθεσίας για τα μέλη της οικογένειας σας. Η εύχρηστη αυτή εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζετε τα παιδιά σας σε έναν ενεργό χάρτη και να βρίσκεται στη στιγμή την ακριβή διεύθυνση, ακόμη και σε άλλες χώρες του κόσμου.

  5. Glympse - Share GPS location

    Glympse – Share GPS location

    Η χρήσιμη εφαρμογή Glympse σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που απαιτούν περισσότερη ασφάλεια, όπως τα ταξίδια σας. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή, επιβεβαιώστε την τοποθεσίας σας και μοιραστείτε την με άλλα άτομα ζωντανά, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Εντοπισμού της Οικογένειας σας για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Εντοπισμού της Οικογένειας σας για Android

Θέλετε να γνωρίζετε πού βρίσκονται κάθε στιγμή τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια από τις εφαρμογές εντοπισμού τοποθεσίας που θα βρείτε παρακάτω. Στις μέρες σας, τα κινητά μας είναι κάτι περισσότερα από τηλέφωνα, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία χρήσιμων …