Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές GPS για χρήσης εκτός σύνδεσης στο ταξίδι σας

Ετοιμάζεστε για εκδρομή με το αυτοκίνητο; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές GPS που συγκεντρώσαμε για εσάς, για εύκολη πλοήγηση σε οποιαδήποτε χώρα, ακόμη και εκτός σύνδεσης!

Αν χρησιμοποιείτε το Android σας για την πλοήγησή σας στους δρόμους, οι παρακάτω εφαρμογές είναι για εσάς! Οι περισσότεροι χρήστες Android χρησιμοποιουν τους Χάρτες της Google στα ταξίδια τους, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι το μόνο χρήσιμο εργαλείο πλοήγησης για τα smartphone μας.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών πλοήγησης GPS, που σας επιτρέπουν να κάνετε χρήση του περιεχομένου τους ακόμη και χωρίς σύνδεση σε κάποιο δικτύου. Βρείτε παρακάτω πέντε αποτελεσματικά εργαλεία πλοήγησης για το Android σας, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και κατεβάστε το δωρεάν για το επόμενο ταξίδι σας!

  1. HERE

    HERE

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε διάφορους χάρτες στη μνήμη του Android σας για να τους χρησιμοποιήσετε ακόμη και όταν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Βρείτε ενημερωμένους χάρτες για περισσότερες από 100 χώρες, καθώς και πληροφορίες για μέσα μαζικής μεταφοράς σε πάνω από 800 πόλεις και 40 διαφορετικές χώρες.

  2. MapFactor GPS Navigation Maps

    MapFactor GPS Navigation Maps

    Το MapFactor: GPS Navigation είναι μια εφαρμογή πλοήγησης που σας προσφέρει χάρτες και διαδρομές, ακόμη και εκτός σύνδεσης. Η εφαρμογή προσφέρει μια λειτουργία φωνητικής πλοήγησης, παρουσιάζοντας τους χάρτες σε 2D και 3D, με διάφορα σημεία ενδιαφέροντος. Επιπλέον, σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ειδοποιήσεις για ανίχνευση των ραντάρ ταχύτητας.

  3. Waze - GPS, Χάρτες, Δελτίο Κίνησης & Live Πλοήγηση

    Waze – GPS, Χάρτες, Δελτίο Κίνησης & Live Πλοήγηση

    Το Waze είναι μια εφαρμογή πλοήγησης, με πληροφορίες για την κυκλοφορία στους δρόμους των πόλεων, σε μια κοινότητα με πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει λειτουργία πλοήγησης με φωνητική καθοδήγηση και σας επιτρέπει να κάνετε χρήση των χαρτών, ακόμη κι όταν δεν έχετε σήμα ή σύνδεση δικτύου.

  4. Scout GPS Link

    Scout GPS Link

    Ένα άλλο αποτελεσματικό εργαλείο πλοήγησης είναι και το Scout GPS που σας προσφέρει ενημερωμένους χάρτες για τις διαδρομές σας. Βρείτε σημεία ενδιαφέροντος με χρήσιμες πληροφορίες, αναζητήστε τις καλύτερες διαδρομές για τον προορισμό σας και επιλέξτε τη λειτουργία φωνητικών εντολών για να μη χάνετε την προσοχή σας κατά την οδήγηση.

  5. Polaris GPS Navigation

    Polaris GPS Navigation

    Για το τέλος κρατήσαμε ένα εργαλείο, που θα σας δώσει τις πιο ακριβείς πληροφορίες πλοήγησης για κάθε δραστηριότητα. Βρείτε διαδρομές ορειβασίας, μονοπάτια ποδηλασίας, χάρτες για πλοήγηση στη θάλασσα, πληροφορίες για κάμπινγκ και βενζινάδικα και άλλα πολλά. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και δεν προϋποθέτει τη δημιουργία λογαριασμού.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αεροπορικών Εταιρειών για να Βρείτε Φτηνές Πτήσεις στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αεροπορικών Εταιρειών για να Βρείτε Φτηνές Πτήσεις στο Android σας

Ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Θέλετε να κλείσετε οικονομικά εισιτήρια της τελευταίας στιγμής; Το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Στις μέρες μας, υπάρχουν πολλές και διάφορες ιστοσελίδες και εφαρμογές για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων χωρίς τη βοήθεια κά…

Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Αυτοκινήτου για τις Εκδρομές σας
Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Αυτοκινήτου για τις Εκδρομές σας

Σας αρέσουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο; Αναζητάτε εφαρμογές για να κάνετε τις εκδρομές σας καλύτερες; Το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Τα Android μας είναι κάτι παραπάνω από απλά τηλέφωνα, καθώς μας προσφέρουν πολλές και διάφορες εφαρμογές για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Γ…

Εφαρμογές μετάφρασης μέσω κάμερας: Χρησιμοποιήστε την κάμερα του Android σας για άμεσες μεταφράσεις κειμένου
Εφαρμογές μετάφρασης μέσω κάμερας: Χρησιμοποιήστε την κάμερα του Android σας για άμεσες μεταφράσεις κειμένου

Θέλετε να μεταφράσετε το περιεχόμενο κάποιας εικόνας ή επιγραφής στο κινητό σας; Κάντε το με τη βοήθεια των παρακάτω εφαρμογών μετάφρασης. Τα Android δε σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις νέες και καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουν στους χρήστες τους. Μία από αυτές είναι και…

Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές GPS για χρήσης εκτός σύνδεσης στο ταξίδι σας
Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές GPS για χρήσης εκτός σύνδεσης στο ταξίδι σας

Ετοιμάζεστε για εκδρομή με το αυτοκίνητο; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές GPS που συγκεντρώσαμε για εσάς, για εύκολη πλοήγηση σε οποιαδήποτε χώρα, ακόμη και εκτός σύνδεσης! Αν χρησιμοποιείτε το Android σας για την πλοήγησή σας στους δρόμους, οι παρακάτω εφαρμογές είν…

Οι καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε αγγλικά μέσω μουσικής και ταινιών
Οι καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε αγγλικά μέσω μουσικής και ταινιών

Θέλετε να μάθετε αγγλικά με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς! Στις μέρες μας, η αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη για την εργασία, τα ταξίδια μας, αλλά και τη διασκέδασή μας. Ένας εύκολος τρόπος να μάθετε αγ…