Πώς να Αποκρύψετε τους Ακόλουθούς σας στο Instagram

Image for Πώς να Αποκρύψετε τους Ακόλουθούς σας στο Instagram

Αν θέλετε να διατηρήσετε την ιδιωτικότητα σας στην εφαρμογή του Instagram, ίσως να αναζητάτε τρόπους απόκρυψης της λίστας των ακόλουθών σας. Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε δύο εύκολους τρόπους για να κρατήσετε τη λίστα των ακόλουθών σας μακριά από αδιάκριτα μάτια.

Η εφαρμογή του Instagram δε σας επιτρέπει να αποκρύβεται τη λίστα των ακόλουθών σας στο προφίλ σας, και δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιο τρίτο εργαλείο Android που μπορείτε να κατεβάσετε για να έχετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργιά.

Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι για να κάνετε απόκρυψη της λίστας των ακόλουθών σας και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω.

Ενεργοποίηση Ιδιωτικού Προφίλ στο Instagram

Ο πρώτος απλός τρόπος απόκρυψης των ακόλουθών σας στην εφαρμογή του Instagram είναι η ενεργοποίηση της επιλογής ιδιωτικού προφίλ. Αν ενεργοποιήσετε την επιλογή ιδιωτικού προφίλ, θα αποκρύψετε αυτόματα τη λίστα των ακόλουθών σας από όποιον δε σας ακολουθεί. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο των Ρυθμίσεων με τις τρεις τελίτσες.
  • Βρείτε την επιλογή Ιδιωτικό Προφίλ (Private Account).
  • Σύρετε τον εικονικό διακόπτη για ενεργοποίηση.

Με τον τρόπο αυτόν, μπορείτε να είστε σίγουροι πως η λίστα σας θα παραμείνει ιδιωτική και θα είναι ορατή μόνο σε χρήστες που σας ακολουθούν.

Αν τώρα θέλετε να αποκρύψετε τη λίστα των ακόλουθών σας από έναν συγκεκριμένο χρήστη που μπορεί να σας ακολουθεί, ελέγξτε τον παρακάτω τρόπο.

Αποκλεισμός Χρήστη στο Instagram

Όπως έχουμε μοιραστεί στο παρελθόν, η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να κάνετε αποκλεισμό ανεπιθύμητων χρηστών που δε θέλετε να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο σας. Αυτό σημαίνει, πως αν αποκλείσετε κάποιον ακόλουθό σας, δε θα έχει πρόσβαση ούτε στη λίστα των ακόλουθών σας.

Για να κάνετε αποκλεισμό ενός χρήστη στο Instagram κάντε τις παρακάτω ενέργειες.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ του χρήστη που θέλετε να αποκλείσετε.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά.
  • Επιλέξτε Αποκλεισμός (Block).
  • Κάντε επιβεβαίωση.

Να θυμάστε πώς μπορείτε να κάνετε αποκλεισμό πολλών χρηστών ακολουθώντας τα ίδια ακριβώς βήματα κάθε φορά.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…

Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram
Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram

Θέλετε να μάθετε πότε διαβάστηκε κάποιο μήνυμα που στείλατε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές λειτουργίες επικοινωνίας στους χρήστες της, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους. Όπως …

Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας
Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στην εφαρμογή του TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το κοινό σας. Αν θέλετε να συ…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram

Θέλετε να κατεβάσετε κάποιο βίντεο που λάβατε σε ένα ιδιωτικό κανάλι του Telegram; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω τρόπους στο κινητό σας. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας. Όταν όμως ανταλλάζετε…

Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε
Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί; Μάθετε πώς να το φτιάξετε με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, έτσι και το Telegram, κάποιες φορές μπορεί να κολλήσει ή να σταματήσει να λειτ…