Πώς να Αποθηκεύσετε Ηχητικά Μηνύματα του WhatsApp σε Android

Image for Πώς να Αποθηκεύσετε Ηχητικά Μηνύματα του WhatsApp σε Android

Θέλετε να αποθηκεύσετε τα ηχητικά μηνύματα που λαμβάνετε στην εφαρμογή του WhatsApp; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε.

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να μοιράζεστε μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και ηχητικά μηνύματα δωρεάν στο κινητό σας. Τα ηχητικά μηνύματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη νέα γενιά, καθώς επιτρέπουν την ηχογράφηση περιεχομένου, χωρίς να χρειάζεται να γράψετε κάτι.

Ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε όταν ανταλλάζετε ηχητικά μηνύματα είναι πως μπορεί να χάνετε μηνύματα με χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες, ή ακόμη και άλλα ηχητικά μηνύματα που μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς.

Το WhatsApp δε σας επιτρέπει προς το παρόν να αποθηκεύετε ηχητικά μηνύματα στο κινητό σας, υπάρχει όμως ένας έξυπνος τρόπος αποθήκευσης σε Android και σας τον παρουσιάζουμε παρακάτω.

Αποθήκευση Ηχητικών Μηνυμάτων του WhatsApp σε Android

Η αποθήκευση ηχητικών μηνυμάτων του WhatsApp προϋποθέτει τη δημιουργία μιας ομαδικής συνομιλίας στο περιβάλλον της εφαρμογής. Πολύ απλά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο κινητό σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο του μενού με τις τρεις τελίτσες.
  • Επιλέξτε Νέα Ομάδα.
  • Προσθέστε ένα νέο μέλος το οποίο στη συνέχεια μπορείτε να αφαιρέσετε και πατήστε το πράσινο βελάκι για να συνεχίσετε.
  • Δώστε ένα νέο όνομα στην ομάδα σας (π.χ. Ηχητικά Μηνύματα) και κάντε αποθήκευση.

Μόλις δημιουργήσετε τη νέα αυτή ομάδα, θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις της ομάδας.
  • Βρείτε τη λίστα των συμμετεχόντων και αφαιρέστε το μέλος που προσθέσατε πριν.
  • Πηγαίνετε στη συνομιλία με το ηχητικό μήνυμα που σας ενδιαφέρει.
  • Πατήστε παρατεταμένα πάνω του και επιλέξτε Προώθηση.
  • Προωθήστε το ηχητικό μήνυμα στη νέα ομάδα που δημιουργήσατε.
  • Το ηχητικό μήνυμα θα σταλεί στην ομάδα που έχετε μόνο εσείς πρόσβαση.

Με τον τρόπο αυτόν, μπορείτε να βρείτε όλα σας τα ηχητικά μηνύματα σε ένα και μόνο σημείο. Επιπλέον, μπορείτε να γράφετε μια σημείωση πριν ή μετά από κάθε ηχητικό μήνυμα για να θυμάστε το περιεχόμενο του.

Αν θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση στη συνομιλία αυτή που χρησιμοποιείτε ως σημείωση με τις ηχητικές σας εγγραφές, δοκιμάστε να την κάνετε pin στο πάνω μέρος της λίστας συνομιλιών.

Βρείτε παρακάτω την εφαρμογή του WhatsApp για Android και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…

Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram
Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram

Θέλετε να μάθετε πότε διαβάστηκε κάποιο μήνυμα που στείλατε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές λειτουργίες επικοινωνίας στους χρήστες της, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους. Όπως …

Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας
Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στην εφαρμογή του TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το κοινό σας. Αν θέλετε να συ…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram

Θέλετε να κατεβάσετε κάποιο βίντεο που λάβατε σε ένα ιδιωτικό κανάλι του Telegram; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω τρόπους στο κινητό σας. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας. Όταν όμως ανταλλάζετε…

Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε
Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί; Μάθετε πώς να το φτιάξετε με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, έτσι και το Telegram, κάποιες φορές μπορεί να κολλήσει ή να σταματήσει να λειτ…