Πώς να επισημάνετε συνομιλίες στο WhatsApp και πώς να δημιουργήσετε συντομεύσεις στην αρχική σας οθόνη

Αν χρησιμοποιείτε καθημερινά το WhatsApp για την επικοινωνία σας, ίσως να μη γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σας συνομιλίες.

Πιο συγκεκριμένα, η δωρεάν εφαρμογή του WhatsApp σας δίνει τη δυνατότητα να επισημάνετε τις αγαπημένες σας συνομιλίες, είτε μετακινώντας τες στην κορυφή της λίστας συνομιλιών, είτε δημιουργώντας συντομεύσεις για πρόσβαση από την αρχική σας οθόνη.

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό και μάθετε πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε εύκολα τα δύο αυτά χαρακτηριστικά που σας προσφέρει το WhatsApp. Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε και αποκτήστε ακόμη πιο άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες συνομιλίες του Android σας.

Επισήμανση αγαπημένων συνομιλιών

Αν επικοινωνείτε με πολλές επαφές στο WhatsApp του Android σας, η αναζήτηση των συνομιλιών μπορεί να γίνει κουραστική. Αλλά υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσετε τις αγαπημένες σας συνομιλίες με εύκολο τρόπο. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την τελευταία έκδοση του WhatsApp στο Android σας.
  • Βρείτε τη συνομιλία με την αγαπημένη σας επαφή που θέλετε να επισημάνετε και πατήστε παρατεταμένα πάνω της.
  • Στο πάνω μέρος της οθόνης θα δείτε ένα σύμβολο καρφίτσας.
  • Κάντε κλικ και η συνομιλία θα καρφιτσωθεί πρώτη στη λίστα των συνομιλιών σας.

Να θυμάστε πώς μπορείτε να επισημάνετε μόνο τρεις αγαπημένες σας συνομιλίες. Κάθε αγαπημένη συνομιλία που επισημαίνετε, θα έχει ένα σύμβολο καρφίτσας στα αριστερά.

Δημιουργία συντόμευσης αγαπημένων συνομιλιών

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία της εφαρμογής του WhatsApp είναι η δημιουργία συντομεύσεων στην αρχική οθόνη του Android σας. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να δημιουργήσετε συντομεύσεις των αγαπημένων σας συνομιλιών στην αρχική οθόνη του smartphone σας, για ακόμη πιο άμεση πρόσβαση.

Για να δημιουργήσετε συντομεύσεις των συνομιλιών σας, κάντε τις εξής ενέργειες:

  • Ανοίξτε την τελευταία έκδοση του WhatsApp στο Android σας.
  • Βρείτε τη συνομιλία για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε συντόμευση και πατήστε παρατεταμένα πάνω της.
  • Πατήστε το εικονίδιο του μενού με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Συντόμευση συνομιλίας.
  • Στο αναδυόμενο παράθυρο πατήστε Αυτόματη Προσθήκη και η συντόμευση θα εμφανιστεί στην αρχική σας οθόνη.

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να δημιουργήσετε περισσότερες από μία συντομεύσεις συνομιλιών για ακόμη πιο εύκολη χρήση στο Android σας.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία σας στην εφαρμογή του WhatsApp. Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το χρήσιμο εργαλείο δωρεάν στο κινητό σας, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή με χιλιάδες ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών, κλήσεων και βιντεοκλήσεων, αλλά και να στέλνουν βίντεο, εικόνες και άλλο περιεχόμενο με μια σύνδεση σε δίκτυο WiFi ή 3G.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…