Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντετέκτιβ για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντετέκτιβ για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια ντετέκτιβ; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι που θα σας μεταμορφώσει σε Ηρακλή Πουαρό; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές Android που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Τα παιχνίδια ντετέκτιβ είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών παζλ, που σας καλούν να λύσετε μυστήριες υποθέσεις στο Android σας. Στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια, θα πρέπει να αναζητήσετε στοιχεία και ενδείξεις, αλλά και να ανακρίνετε υπόπτους, για να ενώσετε όλα τα κομμάτια του παζλ και να λύσετε το μυστήριο.

Αν δεν ξέρετε ποιο παιχνίδι ντετέκτιβ να κατεβάσετε στο Android σας, παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους. Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και ξεκινήστε να λύνετε συναρπαστικά μυστήρια στην οθόνη του smartphone σας.

  1. Layton: Curious Village in HD

    Layton: Curious Village in HD

    Σε αυτό το παιχνίδι περιπέτειας και μυστηρίου, παίζετε με τον Καθηγητή Layton, έναν διάσημο αρχαιολόγο, και θα πρέπει να αναζητήσετε το Χρυσό Μήλο, που είναι κρυμμένο στο χωριό. Όσο προχωράτε, θα πρέπει να λύνετε παζλ λογικής και μυστηρίου που θα σας οδηγήσουν στον κρυμμένο θησαυρό. Το παιχνίδι ξεχωρίζει για τα θαυμάσια γραφικά του με HD ανάλυση.

  2. I Am Innocent

    I Am Innocent

    Ο ρεαλιστικός αυτός προσομοιωτής θα σας μεταμορφώσει σε έναν πραγματικό ντετέκτιβ στο κινητό σας! Μεταξύ άλλων μοναδικών λειτουργιών, σε αυτό το παιχνίδι μυστηρίου θα πρέπει να απαντήσετε σε κλήσεις από υπόπτους, να τραβήξετε φωτογραφίες με ίχνη και ενδείξεις και να εξιχνιάσετε μια σειρά φόνων και άλλων μυστηρίων στο Android σας.

  3. Nobodies

    Nobodies

    Σε αυτήν την πρωτότυπη περιπέτεια μυστηρίου θα παίξετε με τον Μαρκ, ο οποίος έχει μπει άδικα στη φυλακή. Μετά την αποφυλάκιση του, θα πρέπει να τον βοηθήσετε να εξαλείψει όλα τα στοιχεία και ίχνη που τον οδήγησαν στη φυλακή. Το παιχνίδι προσφέρει 35 διαφορετικά σκηνικά που χρειάζεται να ερευνήσετε, και πολλά παζλ και καθημερινές δοκιμασίες.

  4. Duskwood – Episode 1, Interactive Choices Stories

    Duskwood – Episode 1, Interactive Choices Stories

    Πρόκειται για το πρώτο επεισόδιο της διαδραστικής σειράς παιχνιδιών Duskwood, όπου καλείστε να λάβετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξετυλίξετε τα μυστήρια του παιχνιδιού. Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, θα πρέπει να αναλύετε τις ενδείξεις που βρίσκετε και να φροντίσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Το παιχνίδι προσφέρει mini games και παζλ που θα σας καθηλώσουν.

  5. Tiny Room Stories: Town Mystery

    Tiny Room Stories: Town Mystery

    Αν τέλος αναζητάτε ένα παιχνίδι μυστηρίου με στοιχεία των παιχνιδιών απόδρασης, αυτή η εφαρμογή είναι ό,τι χρειάζεστε. Σε αυτό το πρωτότυπο και καλοσχεδιασμένο παιχνίδι, εξερευνείτε διαφορετικά σκηνικά και χώρους, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τις ενδείξεις στο περιβάλλον για να λάβετε χρήσιμα στοιχεία και να λύσετε το μυστήριο του παιχνιδιού.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας χαριτωμένο κατοικίδιο ζώο στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάσετε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Τα κατοικίδια ζώα είναι πολλές φορές οι καλύτεροι μας φίλοι και με τα σημερινά μας παιχνίδια μπο…