Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Image for Image for Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού.

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζετε εικόνες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο σε δημοσιεύσεις, ιστορίες αλλά και reels. Επιπλέον, σας επιτρέπει να δημιουργείτε σειρές δημοσιεύσεων με τις εικόνες και τα βίντεο που θα επιλέξετε ως carousel στο προφίλ σας.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη δωρεάν αυτή λειτουργία του Instagram, ώστε να δοκιμάσετε κι εσείς να δημιουργήσετε δημοσιεύσεις carousel με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Δημιουργία Δημοσιεύσεων Carousel στο Instagram των Android

Η δημιουργία δημοσιεύσεων carousel θυμίζει λίγο-πολύ τη δημιουργία απλών δημοσιεύσεων και είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Android. Για να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας μοναδικά carousel ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία μιας νέας δημοσίευσης.
 • Επιλέξτε Post.
 • Στο πεδίο επιλογής των φωτογραφιών βρείτε και πατήστε την επιλογή Select multiple.

Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέχρι και δέκα διαφορετικές φωτογραφίες και βίντεο από την γκαλερί των φωτογραφιών σας στη σειρά που θα επιλέξετε. Πιο συγκεκριμένα:

 • Επιλέξτε τις εικόνες και βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε στο carousel σας.
 • Επιβεβαιώστε την αριθμητική σειρά στην οποία θέλετε να εμφανίζονται.
 • Προσθέστε λεζάντα, τοποθεσία, tags και ό,τι άλλο θέλετε.
 • Κάντε κοινοποίηση του carousel στο προφίλ σας.

Μόλις κάνετε κοινοποίηση, θα διαπιστώσετε πως το carousel θα εμφανίζεται πρώτο στις δημοσιεύσεις του προφίλ σας και μπορείτε να κάνετε scroll δεξιά ή αριστερά για να δείτε μία προς μία όλες σας τις φωτογραφίες.

Να θυμάστε πως μπορείτε να κάνετε tag διαφορετικούς χρήστες σε διαφορετικές φωτογραφίες του carousel, αλλά και να μοιραστείτε τη δημοσίευση σας ως ιστορία στο προφίλ σας.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε το Instagram στο Android και δημιουργήστε κι εσείς πρωτότυπα carousel για τα project, τα ταξίδια σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…