Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Image for Image for Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού.

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζετε εικόνες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο σε δημοσιεύσεις, ιστορίες αλλά και reels. Επιπλέον, σας επιτρέπει να δημιουργείτε σειρές δημοσιεύσεων με τις εικόνες και τα βίντεο που θα επιλέξετε ως carousel στο προφίλ σας.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη δωρεάν αυτή λειτουργία του Instagram, ώστε να δοκιμάσετε κι εσείς να δημιουργήσετε δημοσιεύσεις carousel με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Δημιουργία Δημοσιεύσεων Carousel στο Instagram των Android

Η δημιουργία δημοσιεύσεων carousel θυμίζει λίγο-πολύ τη δημιουργία απλών δημοσιεύσεων και είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Android. Για να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας μοναδικά carousel ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία μιας νέας δημοσίευσης.
 • Επιλέξτε Post.
 • Στο πεδίο επιλογής των φωτογραφιών βρείτε και πατήστε την επιλογή Select multiple.

Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέχρι και δέκα διαφορετικές φωτογραφίες και βίντεο από την γκαλερί των φωτογραφιών σας στη σειρά που θα επιλέξετε. Πιο συγκεκριμένα:

 • Επιλέξτε τις εικόνες και βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε στο carousel σας.
 • Επιβεβαιώστε την αριθμητική σειρά στην οποία θέλετε να εμφανίζονται.
 • Προσθέστε λεζάντα, τοποθεσία, tags και ό,τι άλλο θέλετε.
 • Κάντε κοινοποίηση του carousel στο προφίλ σας.

Μόλις κάνετε κοινοποίηση, θα διαπιστώσετε πως το carousel θα εμφανίζεται πρώτο στις δημοσιεύσεις του προφίλ σας και μπορείτε να κάνετε scroll δεξιά ή αριστερά για να δείτε μία προς μία όλες σας τις φωτογραφίες.

Να θυμάστε πως μπορείτε να κάνετε tag διαφορετικούς χρήστες σε διαφορετικές φωτογραφίες του carousel, αλλά και να μοιραστείτε τη δημοσίευση σας ως ιστορία στο προφίλ σας.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε το Instagram στο Android και δημιουργήστε κι εσείς πρωτότυπα carousel για τα project, τα ταξίδια σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού. Η εφαρμογή το…

Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp
Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας! Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει …

Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram
Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοιν…

Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android
Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας. Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα …

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού! Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σ…