Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Image for Image for Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού.

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζετε εικόνες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο σε δημοσιεύσεις, ιστορίες αλλά και reels. Επιπλέον, σας επιτρέπει να δημιουργείτε σειρές δημοσιεύσεων με τις εικόνες και τα βίντεο που θα επιλέξετε ως carousel στο προφίλ σας.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη δωρεάν αυτή λειτουργία του Instagram, ώστε να δοκιμάσετε κι εσείς να δημιουργήσετε δημοσιεύσεις carousel με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Δημιουργία Δημοσιεύσεων Carousel στο Instagram των Android

Η δημιουργία δημοσιεύσεων carousel θυμίζει λίγο-πολύ τη δημιουργία απλών δημοσιεύσεων και είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Android. Για να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας μοναδικά carousel ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία μιας νέας δημοσίευσης.
  • Επιλέξτε Post.
  • Στο πεδίο επιλογής των φωτογραφιών βρείτε και πατήστε την επιλογή Select multiple.

Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέχρι και δέκα διαφορετικές φωτογραφίες και βίντεο από την γκαλερί των φωτογραφιών σας στη σειρά που θα επιλέξετε. Πιο συγκεκριμένα:

  • Επιλέξτε τις εικόνες και βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε στο carousel σας.
  • Επιβεβαιώστε την αριθμητική σειρά στην οποία θέλετε να εμφανίζονται.
  • Προσθέστε λεζάντα, τοποθεσία, tags και ό,τι άλλο θέλετε.
  • Κάντε κοινοποίηση του carousel στο προφίλ σας.

Μόλις κάνετε κοινοποίηση, θα διαπιστώσετε πως το carousel θα εμφανίζεται πρώτο στις δημοσιεύσεις του προφίλ σας και μπορείτε να κάνετε scroll δεξιά ή αριστερά για να δείτε μία προς μία όλες σας τις φωτογραφίες.

Να θυμάστε πως μπορείτε να κάνετε tag διαφορετικούς χρήστες σε διαφορετικές φωτογραφίες του carousel, αλλά και να μοιραστείτε τη δημοσίευση σας ως ιστορία στο προφίλ σας.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε το Instagram στο Android και δημιουργήστε κι εσείς πρωτότυπα carousel για τα project, τα ταξίδια σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…