Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Image for Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού!

Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σας δίνει ακόμη τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τους φίλους σας μέσω μηνυμάτων.

Αν η διάταξη των συνομιλιών του Instagram σας φαίνεται βαρετή συγκριτικά με αυτήν του WhatsApp, του Messenger ή ακόμη και του Telegram μπορείτε να την ανανεώσετε επιλέγοντας ένα νέο θέμα στις αγαπημένες σας αποχρώσεις.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να διαμορφώσετε κι εσείς τις συνομιλίες σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram και κάντε το περιβάλλον των συνομιλιών σας ακόμη πιο ξεχωριστό!

Αλλαγή Θέματος στις Συνομιλίες του Instagram

Η αλλαγή θέματος στις συνομιλίες του Instagram θα είναι σταδιακά διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου και η διαδικασία επιλογής και αλλαγής θεμάτων είναι πολύ απλή.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στις Συνομιλίες.
 • Βρείτε τη συνομιλία στην οποία θέλετε να εφαρμόσετε ένα νέο θέμα.
 • Πατήστε πάνω στο όνομα του συνομιλητή σας.
 • Στο νέο μενού επιλέξετε Θέματα.
 • Ελέγξτε τις διαθέσιμες επιλογές και επιλέξτε το θέμα που θέλετε.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως η συνομιλία σας έχει πλέον μια νέα εμφάνιση. Ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξετε θα δείτε πως και τα μηνύματα σας θα έχουν ανάλογα χρώματα στις αποχρώσεις του θέματος.

Τα περισσότερα από τα διαθέσιμα θέματα είναι ίδια με αυτά της εφαρμογής του Messenger, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ίδια θέματα για τις συνομιλίες σας με έναν συγκεκριμένο χρήστη και στις δύο εφαρμογές.

Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε τα δικά σας θέματα σε σχεδιασμό gradient με τα δύο αγαπημένα σας χρώματα. Αν αλλάξετε γνώμη για ένα θέμα, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και να εφαρμόσετε ένα νέο θέμα στις συνομιλίες σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε ενημέρωση της εφαρμογής στο Android σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα αυτή διασκεδαστική λειτουργία.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…