Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Image for Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού!

Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σας δίνει ακόμη τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τους φίλους σας μέσω μηνυμάτων.

Αν η διάταξη των συνομιλιών του Instagram σας φαίνεται βαρετή συγκριτικά με αυτήν του WhatsApp, του Messenger ή ακόμη και του Telegram μπορείτε να την ανανεώσετε επιλέγοντας ένα νέο θέμα στις αγαπημένες σας αποχρώσεις.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να διαμορφώσετε κι εσείς τις συνομιλίες σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram και κάντε το περιβάλλον των συνομιλιών σας ακόμη πιο ξεχωριστό!

Αλλαγή Θέματος στις Συνομιλίες του Instagram

Η αλλαγή θέματος στις συνομιλίες του Instagram θα είναι σταδιακά διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου και η διαδικασία επιλογής και αλλαγής θεμάτων είναι πολύ απλή.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στις Συνομιλίες.
 • Βρείτε τη συνομιλία στην οποία θέλετε να εφαρμόσετε ένα νέο θέμα.
 • Πατήστε πάνω στο όνομα του συνομιλητή σας.
 • Στο νέο μενού επιλέξετε Θέματα.
 • Ελέγξτε τις διαθέσιμες επιλογές και επιλέξτε το θέμα που θέλετε.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως η συνομιλία σας έχει πλέον μια νέα εμφάνιση. Ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξετε θα δείτε πως και τα μηνύματα σας θα έχουν ανάλογα χρώματα στις αποχρώσεις του θέματος.

Τα περισσότερα από τα διαθέσιμα θέματα είναι ίδια με αυτά της εφαρμογής του Messenger, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ίδια θέματα για τις συνομιλίες σας με έναν συγκεκριμένο χρήστη και στις δύο εφαρμογές.

Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε τα δικά σας θέματα σε σχεδιασμό gradient με τα δύο αγαπημένα σας χρώματα. Αν αλλάξετε γνώμη για ένα θέμα, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και να εφαρμόσετε ένα νέο θέμα στις συνομιλίες σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε ενημέρωση της εφαρμογής στο Android σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα αυτή διασκεδαστική λειτουργία.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού. Η εφαρμογή το…

Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp
Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας! Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει …

Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram
Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοιν…

Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android
Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας. Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα …

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού! Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σ…