Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Image for Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού!

Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σας δίνει ακόμη τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τους φίλους σας μέσω μηνυμάτων.

Αν η διάταξη των συνομιλιών του Instagram σας φαίνεται βαρετή συγκριτικά με αυτήν του WhatsApp, του Messenger ή ακόμη και του Telegram μπορείτε να την ανανεώσετε επιλέγοντας ένα νέο θέμα στις αγαπημένες σας αποχρώσεις.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να διαμορφώσετε κι εσείς τις συνομιλίες σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram και κάντε το περιβάλλον των συνομιλιών σας ακόμη πιο ξεχωριστό!

Αλλαγή Θέματος στις Συνομιλίες του Instagram

Η αλλαγή θέματος στις συνομιλίες του Instagram θα είναι σταδιακά διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου και η διαδικασία επιλογής και αλλαγής θεμάτων είναι πολύ απλή.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στις Συνομιλίες.
  • Βρείτε τη συνομιλία στην οποία θέλετε να εφαρμόσετε ένα νέο θέμα.
  • Πατήστε πάνω στο όνομα του συνομιλητή σας.
  • Στο νέο μενού επιλέξετε Θέματα.
  • Ελέγξτε τις διαθέσιμες επιλογές και επιλέξτε το θέμα που θέλετε.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως η συνομιλία σας έχει πλέον μια νέα εμφάνιση. Ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξετε θα δείτε πως και τα μηνύματα σας θα έχουν ανάλογα χρώματα στις αποχρώσεις του θέματος.

Τα περισσότερα από τα διαθέσιμα θέματα είναι ίδια με αυτά της εφαρμογής του Messenger, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ίδια θέματα για τις συνομιλίες σας με έναν συγκεκριμένο χρήστη και στις δύο εφαρμογές.

Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε τα δικά σας θέματα σε σχεδιασμό gradient με τα δύο αγαπημένα σας χρώματα. Αν αλλάξετε γνώμη για ένα θέμα, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και να εφαρμόσετε ένα νέο θέμα στις συνομιλίες σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε ενημέρωση της εφαρμογής στο Android σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα αυτή διασκεδαστική λειτουργία.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…