Πώς να Αλλάξετε το Θέμα Κάθε Συνομιλίας σας στο Telegram

To Telegram είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείτε με άλλους χρήστες της εφαρμογής εντελώς δωρεάν.

Η δημοφιλής εφαρμογή ξεχωρίζει χάρη στο ασφαλές της περιβάλλον, προσφέροντας τη δυνατότητα αποστολής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων σε Android, Windows, Mac και άλλες πλατφόρμες.

Αν τώρα θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στο περιβάλλον των συνομιλιών σας δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και την ταπετσαρία σε κάθε μια από αυτές.

Μετά την τελευταία του ενημέρωση το Telegram σας επιτρέπει να επιλέγετε ξεχωριστά φόντα για κάθε συνομιλία, καθώς και να αλλάζετε το χρώμα των μηνυμάτων σας, όπως ακριβώς και στο Messenger.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αλλάξετε κι εσείς το θέμα των συνομιλιών σας στο Telegram του Android σας και ξαφνιάστε ευχάριστα τους συνομιλητές σας με διαφορετικές αποχρώσεις.

Αλλαγή Θέματος στις Συνομιλίες του Telegram για Android

Πριν ξεκινήσετε να εκτελείτε τις ενέργειες που σας παρουσιάζουμε παρακάτω, βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Έπειτα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας.
  • Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Αλλαγή Χρωμάτων.
  • Επιλέξτε το θέμα που σας ταιριάζει και πατήστε Εφαρμογή Θέματος.

Τόσο απλά! Κάθε θέμα προσφέρει διαφορετικές αποχρώσεις και στοιχεία που το κάνουν μοναδικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε περισσότερα από ένα θέματα για να δείτε ποιο ταιριάζει καλύτερα σε κάθε συνομιλία.

Αν τώρα θέλετε να αφαιρέσετε ένα θέμα μπορείτε απλά να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και να πατήσετε την επιλογή Κανένα Θέμα που είναι πρώτη στη λίστα των διαθέσιμων θεμάτων.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να κάνετε τις συνομιλίες σας στο Telegram ακόμη πιο ξεχωριστές.

Αν θέλετε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής στο Android σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…