Τι Είναι τα Instagram Notes και Πώς να τα Χρησιμοποιήσετε

Image for Τι Είναι τα Instagram Notes και Πώς να τα Χρησιμοποιήσετε

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας, ίσως να έχετε παρατηρήσει τη νέα λειτουργία των notes που εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας των προσωπικών μηνυμάτων.

Τα Instagram Notes, όπως ονομάζονται, σας επιτρέπουν να μοιράζεστε ένα σύντομο μήνυμα με τους ακόλουθους σας, το οποίο στη συνέχεια θα εξαφανιστεί αυτόματα μετά από 24 ώρες. Οι σύντομες αυτές σημειώσεις μπορούν να έχουν μέχρι και 60 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των emojis.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να μοιραστείτε κι εσείς τις δικές σας σημειώσεις, επιλέξτε με ποιους θέλετε να τις μοιραστείτε και βελτιώστε την επικοινωνία σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Χρήστη των Instagram Notes στα Android

Η νέα λειτουργία των Instagram Notes κυκλοφόρησε λίγο μετά την εμφάνιση των pins, και είναι πολύ απλή στη χρήση. Για να μοιραστείτε κι εσείς τη δική σας σημείωση με τους φίλους σας, κάντε τα παρακάτω:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα των μηνυμάτων.
 • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας.
 • Πληκτρολογήστε τη σημείωση που θέλετε να στείλετε.
 • Επιλέξτε αν θέλετε να τη μοιραστείτε με τους ακόλουθους σας ή μόνο με τους κοντινούς σας φίλους.
 • Κάντε Αποστολή.

Αφού κάνετε αποστολή, η σημείωση που μοιραστήκατε θα εμφανίζεται στο πεδίο των μηνυμάτων των φίλων σας για 24 ώρες. Και το ίδιο ισχύει για τις σημειώσεις που μοιράζονται και οι φίλοι σας.

Απάντηση στα Instagram Notes των Φίλων σας στα Android

Αν τώρα θέλετε να απαντήσετε σε μία από τις σημειώσεις των φίλων σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ πάνω στη σημείωση και να απαντήσετε με ένα μήνυμα.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram, που σημαίνει πως μπορείτε να βλέπετε νέα Instagram Notes όποτε ανοίγετε τα μηνύματα σας. Σε περίπτωση που θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε τις σημειώσεις κάποιων φίλων σας, μπορείτε απλά να πατήσετε παρατεταμένα πάνω στη σημείωση και επιλέξτε να κάνετε σίγαση.

Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη νέα αυτή λειτουργία.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…

Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο…

Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp
Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας. Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και…