Τι Είναι τα Instagram Notes και Πώς να τα Χρησιμοποιήσετε

Image for Τι Είναι τα Instagram Notes και Πώς να τα Χρησιμοποιήσετε

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας, ίσως να έχετε παρατηρήσει τη νέα λειτουργία των notes που εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας των προσωπικών μηνυμάτων.

Τα Instagram Notes, όπως ονομάζονται, σας επιτρέπουν να μοιράζεστε ένα σύντομο μήνυμα με τους ακόλουθους σας, το οποίο στη συνέχεια θα εξαφανιστεί αυτόματα μετά από 24 ώρες. Οι σύντομες αυτές σημειώσεις μπορούν να έχουν μέχρι και 60 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των emojis.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να μοιραστείτε κι εσείς τις δικές σας σημειώσεις, επιλέξτε με ποιους θέλετε να τις μοιραστείτε και βελτιώστε την επικοινωνία σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Χρήστη των Instagram Notes στα Android

Η νέα λειτουργία των Instagram Notes κυκλοφόρησε λίγο μετά την εμφάνιση των pins, και είναι πολύ απλή στη χρήση. Για να μοιραστείτε κι εσείς τη δική σας σημείωση με τους φίλους σας, κάντε τα παρακάτω:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα των μηνυμάτων.
  • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας.
  • Πληκτρολογήστε τη σημείωση που θέλετε να στείλετε.
  • Επιλέξτε αν θέλετε να τη μοιραστείτε με τους ακόλουθους σας ή μόνο με τους κοντινούς σας φίλους.
  • Κάντε Αποστολή.

Αφού κάνετε αποστολή, η σημείωση που μοιραστήκατε θα εμφανίζεται στο πεδίο των μηνυμάτων των φίλων σας για 24 ώρες. Και το ίδιο ισχύει για τις σημειώσεις που μοιράζονται και οι φίλοι σας.

Απάντηση στα Instagram Notes των Φίλων σας στα Android

Αν τώρα θέλετε να απαντήσετε σε μία από τις σημειώσεις των φίλων σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ πάνω στη σημείωση και να απαντήσετε με ένα μήνυμα.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram, που σημαίνει πως μπορείτε να βλέπετε νέα Instagram Notes όποτε ανοίγετε τα μηνύματα σας. Σε περίπτωση που θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε τις σημειώσεις κάποιων φίλων σας, μπορείτε απλά να πατήσετε παρατεταμένα πάνω στη σημείωση και επιλέξτε να κάνετε σίγαση.

Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη νέα αυτή λειτουργία.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…