Τι Είναι τα Instagram Notes και Πώς να τα Χρησιμοποιήσετε

Image for Τι Είναι τα Instagram Notes και Πώς να τα Χρησιμοποιήσετε

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας, ίσως να έχετε παρατηρήσει τη νέα λειτουργία των notes που εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας των προσωπικών μηνυμάτων.

Τα Instagram Notes, όπως ονομάζονται, σας επιτρέπουν να μοιράζεστε ένα σύντομο μήνυμα με τους ακόλουθους σας, το οποίο στη συνέχεια θα εξαφανιστεί αυτόματα μετά από 24 ώρες. Οι σύντομες αυτές σημειώσεις μπορούν να έχουν μέχρι και 60 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των emojis.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να μοιραστείτε κι εσείς τις δικές σας σημειώσεις, επιλέξτε με ποιους θέλετε να τις μοιραστείτε και βελτιώστε την επικοινωνία σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Χρήστη των Instagram Notes στα Android

Η νέα λειτουργία των Instagram Notes κυκλοφόρησε λίγο μετά την εμφάνιση των pins, και είναι πολύ απλή στη χρήση. Για να μοιραστείτε κι εσείς τη δική σας σημείωση με τους φίλους σας, κάντε τα παρακάτω:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα των μηνυμάτων.
 • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας.
 • Πληκτρολογήστε τη σημείωση που θέλετε να στείλετε.
 • Επιλέξτε αν θέλετε να τη μοιραστείτε με τους ακόλουθους σας ή μόνο με τους κοντινούς σας φίλους.
 • Κάντε Αποστολή.

Αφού κάνετε αποστολή, η σημείωση που μοιραστήκατε θα εμφανίζεται στο πεδίο των μηνυμάτων των φίλων σας για 24 ώρες. Και το ίδιο ισχύει για τις σημειώσεις που μοιράζονται και οι φίλοι σας.

Απάντηση στα Instagram Notes των Φίλων σας στα Android

Αν τώρα θέλετε να απαντήσετε σε μία από τις σημειώσεις των φίλων σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ πάνω στη σημείωση και να απαντήσετε με ένα μήνυμα.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram, που σημαίνει πως μπορείτε να βλέπετε νέα Instagram Notes όποτε ανοίγετε τα μηνύματα σας. Σε περίπτωση που θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε τις σημειώσεις κάποιων φίλων σας, μπορείτε απλά να πατήσετε παρατεταμένα πάνω στη σημείωση και επιλέξτε να κάνετε σίγαση.

Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη νέα αυτή λειτουργία.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…