Τι Είναι τα Instagram Notes και Πώς να τα Χρησιμοποιήσετε

Image for Τι Είναι τα Instagram Notes και Πώς να τα Χρησιμοποιήσετε

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας, ίσως να έχετε παρατηρήσει τη νέα λειτουργία των notes που εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας των προσωπικών μηνυμάτων.

Τα Instagram Notes, όπως ονομάζονται, σας επιτρέπουν να μοιράζεστε ένα σύντομο μήνυμα με τους ακόλουθους σας, το οποίο στη συνέχεια θα εξαφανιστεί αυτόματα μετά από 24 ώρες. Οι σύντομες αυτές σημειώσεις μπορούν να έχουν μέχρι και 60 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των emojis.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να μοιραστείτε κι εσείς τις δικές σας σημειώσεις, επιλέξτε με ποιους θέλετε να τις μοιραστείτε και βελτιώστε την επικοινωνία σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Χρήστη των Instagram Notes στα Android

Η νέα λειτουργία των Instagram Notes κυκλοφόρησε λίγο μετά την εμφάνιση των pins, και είναι πολύ απλή στη χρήση. Για να μοιραστείτε κι εσείς τη δική σας σημείωση με τους φίλους σας, κάντε τα παρακάτω:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα των μηνυμάτων.
 • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας.
 • Πληκτρολογήστε τη σημείωση που θέλετε να στείλετε.
 • Επιλέξτε αν θέλετε να τη μοιραστείτε με τους ακόλουθους σας ή μόνο με τους κοντινούς σας φίλους.
 • Κάντε Αποστολή.

Αφού κάνετε αποστολή, η σημείωση που μοιραστήκατε θα εμφανίζεται στο πεδίο των μηνυμάτων των φίλων σας για 24 ώρες. Και το ίδιο ισχύει για τις σημειώσεις που μοιράζονται και οι φίλοι σας.

Απάντηση στα Instagram Notes των Φίλων σας στα Android

Αν τώρα θέλετε να απαντήσετε σε μία από τις σημειώσεις των φίλων σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ πάνω στη σημείωση και να απαντήσετε με ένα μήνυμα.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram, που σημαίνει πως μπορείτε να βλέπετε νέα Instagram Notes όποτε ανοίγετε τα μηνύματα σας. Σε περίπτωση που θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε τις σημειώσεις κάποιων φίλων σας, μπορείτε απλά να πατήσετε παρατεταμένα πάνω στη σημείωση και επιλέξτε να κάνετε σίγαση.

Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη νέα αυτή λειτουργία.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού. Η εφαρμογή το…

Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp
Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας! Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει …

Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram
Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοιν…

Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android
Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας. Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα …

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού! Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σ…