Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Netflix για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Netflix για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσει να παρακολουθείτε σειρές του Netflix στο Android σας; Ίσως να μη γνωρίζετε πως η δημοφιλής πλατφόρμα σας επιτρέπει και να παίζετε αποκλειστικά παιχνίδια.

Το Netflix είναι μια συνδρομητική πλατφόρμα, που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε σειρές και ταινίες όλων των ειδών, τόσο σε τηλεοράσεις, όσο και σε συσκευές Android, όπου κι αν είστε.

Πριν από μερικούς μήνες, η δημοφιλής πλατφόρμα πρόσθεσε και μια νέα κατηγορία παιχνιδιών για την ψυχαγωγία των χρηστών της. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια του Netflix, στην παρακάτω λίστα θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσετε στο Android σας.

  1. Bowling Ballers

    Bowling Ballers

    Στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι μπόουλινγκ, θα πρέπει να κατευθύνετε μια κινούμενη μπάλα του μπόουλινγκ προς τα δεξιά ή τα αριστερά για να αποφύγετε τα εμπόδια που συναντάτε στον δρόμο σας. Καθώς η μπάλα κινείται από μόνη της σε γρήγορη ταχύτητα, θα πρέπει να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά, ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις στα διάφορα επίπεδα.

  2. Desta: The Memories Between

    Desta: The Memories Between

    Σε αυτό το καλοσχεδιασμένο παιχνίδι του Netflix, παίζετε παρέα με την Desta και την ακολουθείτε σε ένα ταξίδι στο παρελθόν. Καθώς προχωράτε, θα επισκέπτεστε νέα σκηνικά και θα πρέπει να αλλάξετε πράγματα που κάνατε στο παρελθόν για να βελτιώσετε το παρόν σας. Η εφαρμογή προσφέρει έναν έξυπνο τρόπο παιχνιδιού και αγγίζει πολλά σημαντικά θέματα, όπως την ψυχική υγεία.

  3. Krispee Street

    Krispee Street

    Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με κρυμμένα αντικείμενα, το Krispee Street του Netflix θα σας ενθουσιάσει! Το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι προσφέρει υπέροχη γραφικά, και όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους, έτσι και εδώ, θα πρέπει να παρατηρήσετε το περιβάλλον του κάθε επιπέδου, για να βρείτε τα κρυμμένα αντικείμενα. Φροντίστε ακόμη να λαμβάνετε power ups για να προχωράτε πιο εύκολα στο παιχνίδι.

  4. Asphalt Xtreme

    Asphalt Xtreme

    Οι λάτρεις της ταχύτητας και της σειράς Asphalt του Netflix θα ενθουσιαστούν με αυτό το παιχνίδι αγώνων για το Android τους. Σε αυτό το κλασικό παιχνίδι ταχύτητας, θα πρέπει να επιλέξετε το όχημα σας μέσα από μια ποικιλία αυτοκινήτων και να πατήσετε το γκάζι για να κερδίσετε. Η εφαρμογή προσφέρει μοναδικά γραφικά και απίστευτα εφέ για απολαυστικούς αγώνες.

  5. NETFLIX Into the Breach

    NETFLIX Into the Breach

    Τα παιχνίδια RPG για Android δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη σημερινή μας λίστα. Το Into the Breach είναι ένα παιχνίδι τακτικής, όπου θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά κάθε σας κίνηση για να προστατέψετε την ανθρωπότητα από την επίθεση των εξωγήινων. Η εφαρμογή σας μεταφέρει σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον και υπόσχεται να σας διασκεδάσει για ώρες.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια indie στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών indie, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο κινητό σας. Αν δεν είστε σίγουροι …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του Roblox; Αναζητάτε παρόμοια παιχνίδια για να παίξετε στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Το παιχνίδι Roblox έχει φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας σε έναν απέραντο κόσμο πλατ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…