Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Φούσκες για να Παίξετε στο Android σας

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Φούσκες για να Παίξετε στο Android σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με φούσκες; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να ξεκινήσετε το παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις δωρεάν εφαρμογές που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο!

Τα παιχνίδια με φούσκες είναι απλά παιχνίδια παζλ που απευθύνονται σε παίκτες όλων των ηλικιών. Στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια, θα πρέπει να στοχεύσετε σωστά και να ρίξετε τη φούσκα σας πάνω σε άλλες φούσκες του ίδιου χρώματος για να τις κάνετε να εκραγούν.

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών με φούσκες, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας. Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω εφαρμογές και ξεκινήστε να σκάτε φούσκες σε πολύχρωμα και εθιστικά παιχνίδια στο Android σας!

 1. Bubble Shooter 2

  Bubble Shooter 2

  Αν αναζητάτε ένα κλασικό παιχνίδι με φούσκες, το Bubble Shooter 2 είναι για εσάς! Στη δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού, θα πρέπει να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας σε περισσότερα από 800 επίπεδα και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να σκάσετε τις φούσκες πριν είναι αργά! Το παιχνίδι προφέρει πολλές και διάφορες δυνάμεις για να κρατά το ενδιαφέρον σας.

 2. Bubble Shooter

  Bubble Shooter

  Στο δωρεάν αυτό παιχνίδι με φούσκες θα πρέπει να σημαδέψετε σωστά για να σκάσετε τρεις ή περισσότερες φούσκες του ίδιου χρώματος, ώστε να σώσετε τα εγκλωβισμένα κουταβάκια. Το παιχνίδι προσφέρει ένα απλό περιβάλλον και 100 διαφορετικά επίπεδα με αυξανόμενη δυσκολία, ενώ σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε power ups για ακόμη πιο δυνατές εκρήξεις.

 3. Buggle Mobile

  Buggle Mobile

  Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια με φούσκες, με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βοηθήσετε το πεινασμένο αρκουδάκι να ξεπεράσει τα εμπόδια για να φτάσει στο μέλι. Επιπλέον, θα πρέπει να κερδίζετε πόντους και να συγκεντρώνετε θησαυρούς. Το παιχνίδι είναι επίσης διαθέσιμο μέσω Facebook.

 4. Frozen Bubble

  Frozen Bubble

  Στο Frozen Bubble παίζετε σε ένα παγωμένο περιβάλλον και θα πρέπει να κάνετε συνδυασμούς ίδιων χρωμάτων για να κάνετε τις φούσκες να εκραγούν. Το παιχνίδι προσφέρει τρεις διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, και σε έναν από αυτούς, μπορείτε να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι τόσο online όσο και offline.

 5. Inside Out Thought Bubbles

  Inside Out Thought Bubbles

  Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με πρωταγωνιστές τους ήρωες της Disney, δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι με φούσκες, όπου παίζετε παρέα με τους χαρακτήρες του Inside Out. Θα πρέπει να ρίξετε τις φούσκες στο κατάλληλο σημείο, ώστε να τις συνδυάσετε με άλλες φούσκες του ίδιου χρώματος και να τις κάνετε να εκραγούν. Το παιχνίδι προσφέρει πολλά επίπεδα με αυξανόμενη δυσκολία.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…