Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roguelike για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roguelike για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια roguelike είναι ένα από τα δημοφιλέστερα είδη παιχνιδιών που σας μεταφέρουν σε σκοτεινά μπουντρούμια με χιλιάδες εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσετε για να προχωρήσετε στο παιχνίδι.

Κάθε παιχνίδι προσφέρει ένα διαφορετικό περιβάλλον και έναν εθιστικό τρόπο παιχνιδιού που θα σας κάνει να κολλήσετε. Οι roguelike εφαρμογές έχουν στοιχεία των παιχνιδιών RPG, ενώ θα πρέπει να κατανοήσετε το σύστημα κάθε παιχνιδιού για να κερδίσετε.

Στη σημερινή μας λίστα παιχνιδιών θα βρείτε πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια roguelike για να κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και ξεκινήστε να παίζετε δωρεάν στην οθόνη του smartphone σας.

  1. Shattered Pixel Dungeon

    Shattered Pixel Dungeon

    Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι roguelike RPG μεταφέρεστε σε ένα περιβάλλον pixel με 4 διαφορετικούς χαρακτήρες, αμέτρητα επίπεδα, φοβερούς εχθρούς και πάνω από 150 αντικείμενα που μπορείτε να συγκεντρώσετε και να χρησιμοποιήσετε όσο προχωράτε. Θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τις κινήσεις σας σε κάθε επίπεδο και να εφαρμόσετε στρατηγικές για να κερδίσετε.

  2. Pathos: Nethack Codex

    Pathos: Nethack Codex

    Μπείτε σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι, εμπνευσμένο από το Nethack και εξερευνήστε το προσεκτικά για να προχωρήσετε. Επιλέξτε μία από τις 13 περιπέτειες και εφαρμόστε διαφορετικές στρατηγικές για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς και τα εμπόδια που συναντάτε στον δρόμο σας. Το παιχνίδι προσφέρει ένα ρετρό περιβάλλον με διαφορετικούς χαρακτήρες.

  3. Soul Knight

    Soul Knight

    Στο παιχνίδι Soul Knight θα πρέπει να συγκεντρώσετε θησαυρούς σε φοβερά μπουντρούμια, γεμάτα τρομακτικά τέρατα. Μπορείτε να μαζεύετε και να χρησιμοποιείτε διαφορετικά όπλα για να αντιμετωπίζετε τους εχθρούς σας. Κάθε χαρακτήρας που επιλέγετε έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ικανότητες, και κάθε επίπεδο προσφέρει μια νέα, ξεχωριστή εμπειρία παιχνιδιού.

  4. Dead Cells

    Dead Cells

    Το Dead Cells σας μεταφέρει σε ένα σκοτεινό κάστρο που βρίσκεται σε ένα νησί, όπου θα ζήσετε την απόλυτη περιπέτεια αλχημείας. Θα πρέπει να μπείτε σε μάχες με εχθρούς και να κατανοήσετε τα συστήματα τους για να καταφέρετε να τους νικήσετε. Με κάθε νίκη σας ξεκλειδώνετε νέα επίπεδα με νέους εχθρούς και εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε.

  5. Caves (Roguelike)

    Caves (Roguelike)

    Αυτό το παιχνίδι pixel προσφέρει διαφορετικές σπηλιές, στις οποίες θα πρέπει να περιηγηθείτε και να αντιμετωπίσετε πολλά και διαφορετικά εμπόδια. Θα πρέπει να συγκεντρώνετε και να χρησιμοποιείτε διαφορετικά στοιχεία και όπλα, με τα οποία θα αντιμετωπίζετε διαφορετικούς εχθρούς. Το παιχνίδι προσφέρει διαφορετικούς χαρακτήρες για να διαλέξετε αυτόν που προτιμάτε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια indie στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών indie, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο κινητό σας. Αν δεν είστε σίγουροι …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του Roblox; Αναζητάτε παρόμοια παιχνίδια για να παίξετε στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Το παιχνίδι Roblox έχει φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας σε έναν απέραντο κόσμο πλατ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…