Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με ζόμπι; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να περάσετε την ώρα σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς!

Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών, είναι τα παιχνίδια με ζόμπι. Στα περισσότερα παιχνίδια του είδους μεταφέρεστε σε μετά-αποκαλυπτικούς κόσμους, όπου θα πρέπει να επιβιώσετε από την εισβολή των ζόμπι.

Αν είστε κι εσείς λάτρεις του Walking Dead ή αν απλά θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι με ζόμπι στο Android σας, οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς.

Βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια με ζόμπι και κάντε δωρεάν λήψη απευθείας στο Android σας.

  1. Dead Ahead

    Dead Ahead

    Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία των παιχνιδιών οδήγησης και των παιχνιδιών επιβίωσης για Android. Μπείτε σε ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και οδηγήστε τη μοτοσικλέτα σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να αποφύγετε τις ορδές των ζόμπι που σας καταδιώκουν. Επιπλέον, θα πρέπει να μαζεύετε δυνάμεις και να σκοτώνετε τα ζόμπι.

  2. DEAD TRIGGER 2: FIRST PERSON ZOMBIE SHOOTER GAME

    DEAD TRIGGER 2: FIRST PERSON ZOMBIE SHOOTER GAME

    Στη δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού με ζόμπι θα πρέπει να στοχεύσετε σωστά για να εξοντώσετε τα ζόμπι που συναντάτε στο δρόμο σας. Ακόμη, θα πρέπει να βοηθήσετε τους επιζώντες και να ολοκληρώσετε αποστολές  για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Κάθε φορά που σκοτώνετε ζόμπι, θα λαμβάνετε χρήματα για να αγοράζετε όπλα και άλλα στοιχεία.

  3. Doomsday: Last Survivors

    Doomsday: Last Survivors

    Γίνετε οι τελευταίοι επιζώντες σε αυτό το παιχνίδι αποκάλυψης με ζόμπι, όπου θα πρέπει να κινηθείτε σε έναν απέραντο κόσμο και να επιβιώσετε από τα ζόμπι. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να κατασκευάσετε και να προστατέψετε το καταφύγιό σας, να δημιουργήσετε ομάδες επιζώντων, να εκπαιδεύσετε τους χαρακτήρες σας και να εξοντώσετε όλα τα ζόμπι.

  4. Into the Dead 2

    Into the Dead 2

    Η συναρπαστική συνέχεια του Into the Dead σας μεταφέρει σε ένα νέο περιβάλλον όπου θα πρέπει και πάλι να αντιμετωπίσετε τα ζόμπι που συναντάτε στον δρόμο σας. Στο παιχνίδι θα βρείτε και πρωτότυπες αποστολές, όπου θα πρέπει να κάνετε ταξίδια σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή να εξοντώσετε έναν προκαθορισμένο αριθμό ζόμπι για να λάβετε ανταμοιβές.

  5. State of Survival

    State of Survival

    Μπείτε σε έναν έρημο κόσμο, γεμάτο τρομακτικά ζόμπι και δημιουργήστε τη δική σας βάση για να επιβιώσετε. Στο καλοσχεδιασμένο αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κάνετε συμμαχίες με άλλους παίκτες και να πολεμήσετε από κοινού ενάντια στα ζόμπι. Επιπλέον, θα πρέπει να ανανεώνετε τη βάση σας με νέα στοιχεία και να αποκτάτε ισχυρούς πόρους για την επιβίωση σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …