Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Image for Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες τους να επικοινωνούν δωρεάν, κοινοποιώντας φωτογραφίες ή βίντεο.

Εκτός από τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, το Instagram σας επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε περιεχόμενο σε σύντομες ιστορίες, διάρκειας 24 ωρών, καθώς και να ανταλλάζετε μηνύματα με τους φίλους σας.

Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος τράβηξε ένα στιγμιότυπο κάποιας δραστηριότητας σας στο Instagram; Βρείτε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα στιγμιότυπα των δραστηριοτήτων σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Λήψη Στιγμιότυπων στο Instagram

Πριν μερικά χρόνια, η εφαρμογή του Instagram επέτρεπε στους χρήστες του να γνωρίζουν ποιος τραβά στιγμιότυπα των δημοσιεύσεων ή των ιστοριών του. Δυστυχώς όμως, η λειτουργία αυτή δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει μεν να τραβάτε στιγμιότυπα οποιουδήποτε περιεχομένου, αυτό όμως δε σημαίνει πως η διαδικασία αυτή είναι νόμιμη.

Αν τραβάτε στιγμιότυπα από τις εικόνες ή τα βίντεο άλλων χρηστών, καλό θα ήταν να τα διαγράψετε και να μην τα μοιραστείτε, καθώς μπορεί να παραβιάζετε τα προσωπικά τους δεδομένα.

Λήψη Στιγμιότυπων στις Συνομιλίες του Instagram

Κι ενώ οι δημοσιεύσεις δεν προστατεύονται, οι συνομιλίες σας είναι λίγο πιο ασφαλείς. Αν ανταλλάζετε μηνύματα με φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο στην εφαρμογή του Instagram, μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος τράβηξε ένα στιγμιότυπο με απλό τρόπο.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Βρείτε τη συνομιλία που σας ενδιαφέρει.
  • Αν δείτε έναν αστερίσκο δίπλα στη φωτογραφία που στείλατε, αυτό σημαίνει πως ο συνομιλητής σας τράβηξε ένα στιγμιότυπο.

Αν δεν υπάρχει κάποιο σύμβολο δίπλα στη φωτογραφία σας, αλλά μόνο ένα απλό Διαβάστηκε, αυτό σημαίνει πως ο συνομιλητής σας απλά είδε την εικόνα ή το βίντεο που στείλατε, χωρίς να τραβήξει κάποιο στιγμιότυπο.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να καταλάβετε αν κάποιος τράβηξε στιγμιότυπα των δραστηριοτήτων σας στο Instagram.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο Androidlist για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με το Instagram και όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram
Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram

Το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε δημοσιεύσεις με τους ακόλουθους σας, αλλά και να ελέγχετε περιεχόμενο από άλλους χρήστες της εφαρμογής. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, το Instagram προσφέρει μια σελίδα που λέγεται Explore και σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε περιεχό…

Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok
Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok

Θέλετε να δημιουργήσετε τους δικούς σας πρωτότυπους ήχους στο TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που απογειώθηκε σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιου…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram
Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram

Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram ανανέωσε το περιβάλλον των ιστοριών του με νέες λειτουργίες, που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και η δυνατότητα χρήσης διπλής κάμερας. Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη στο περιβ…

Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας
Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας

Αν είστε χρήστες του TikTok πιθανότατα να γνωρίζετε ήδη τα TikTok Duets ή ντουέτα του TikTok, που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Πρόκειται για δύο βίντεο σε ένα, που μπορεί να είναι συγχρονισμένοι χοροί, αντιδράσεις σε βίντεο και άλλα. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλο…

Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram
Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες τους να επικοινωνούν δωρεάν, κοινοποιώντας φωτογραφίες ή βίντεο. Εκτός από τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, το Instagram σας επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε περιεχόμενο σε…