Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Image for Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες τους να επικοινωνούν δωρεάν, κοινοποιώντας φωτογραφίες ή βίντεο.

Εκτός από τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, το Instagram σας επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε περιεχόμενο σε σύντομες ιστορίες, διάρκειας 24 ωρών, καθώς και να ανταλλάζετε μηνύματα με τους φίλους σας.

Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος τράβηξε ένα στιγμιότυπο κάποιας δραστηριότητας σας στο Instagram; Βρείτε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα στιγμιότυπα των δραστηριοτήτων σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Λήψη Στιγμιότυπων στο Instagram

Πριν μερικά χρόνια, η εφαρμογή του Instagram επέτρεπε στους χρήστες του να γνωρίζουν ποιος τραβά στιγμιότυπα των δημοσιεύσεων ή των ιστοριών του. Δυστυχώς όμως, η λειτουργία αυτή δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει μεν να τραβάτε στιγμιότυπα οποιουδήποτε περιεχομένου, αυτό όμως δε σημαίνει πως η διαδικασία αυτή είναι νόμιμη.

Αν τραβάτε στιγμιότυπα από τις εικόνες ή τα βίντεο άλλων χρηστών, καλό θα ήταν να τα διαγράψετε και να μην τα μοιραστείτε, καθώς μπορεί να παραβιάζετε τα προσωπικά τους δεδομένα.

Λήψη Στιγμιότυπων στις Συνομιλίες του Instagram

Κι ενώ οι δημοσιεύσεις δεν προστατεύονται, οι συνομιλίες σας είναι λίγο πιο ασφαλείς. Αν ανταλλάζετε μηνύματα με φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο στην εφαρμογή του Instagram, μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος τράβηξε ένα στιγμιότυπο με απλό τρόπο.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Βρείτε τη συνομιλία που σας ενδιαφέρει.
  • Αν δείτε έναν αστερίσκο δίπλα στη φωτογραφία που στείλατε, αυτό σημαίνει πως ο συνομιλητής σας τράβηξε ένα στιγμιότυπο.

Αν δεν υπάρχει κάποιο σύμβολο δίπλα στη φωτογραφία σας, αλλά μόνο ένα απλό Διαβάστηκε, αυτό σημαίνει πως ο συνομιλητής σας απλά είδε την εικόνα ή το βίντεο που στείλατε, χωρίς να τραβήξει κάποιο στιγμιότυπο.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να καταλάβετε αν κάποιος τράβηξε στιγμιότυπα των δραστηριοτήτων σας στο Instagram.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο Androidlist για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με το Instagram και όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…