Πώς να Μοιραστείτε Φωτογραφίες και Reels του Instagram με Κώδικες QR

Image for Πώς να Μοιραστείτε Φωτογραφίες και Reels του Instagram με Κώδικες QR

Η τεχνολογία εξελίσσεται κι αν αναζητάτε νέους τρόπους να διαφημίσετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ή τις εκδηλώσεις σας, στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις σας στο Instagram με κώδικες QR.

Τα QR codes, όπως είναι ευρέως γνωστά, είναι κώδικες που μπορείτε να σκανάρετε εύκολα με την κάμερα του Android σας, ώστε να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες. Οι περισσότερες επιχειρήσεις ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν τους κώδικες QR κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού για τη διευκόλυνση των πελατών τους.

Το Instagram πηγαίνετε τη λειτουργία των κωδικών QR ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας πλέον σε όλους του τους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν μοναδικούς κώδικες QR για τις δημοσιεύσεις και τα reels που δημιουργούν. 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς μοναδικούς κώδικες QR για τις δημοσιεύσεις σας και μοιραστείτε τους άμεσα με τους φίλους ή τους πελάτες σας.

Δημιουργία Κωδικών QR για Κοινοποίηση Δημοσιεύσεων του Instagram

Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει πλέον σε όλους τους χρήστες της να δημιουργούν με ευκολία κώδικες QR για οποιαδήποτε δημοσίευση ή reel που μοιράζονται στη δημοφιλή εφαρμογή.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε κι εσείς τους δικούς σας κώδικες QR κάντε τις παρακάτω ενέργειες.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Βρείτε τη δημοσίευση για την οποία θέλει ένα δημιουργήσετε έναν κώδικα QR.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο του κώδικα QR.

Η εφαρμογή του Instagram θα δημιουργήσει αυτόματα έναν κώδικα QR με τα χαρακτηριστικά χρώματα της εφαρμογής, τον οποίο μπορείτε αποθηκεύσετε στην γκαλερί των φωτογραφιών σας και να τον μοιραστείτε εύκολα με τους φίλους ή το κοινό σας.

Η λειτουργία αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για επιχειρήσεις που πουλούν προϊόντα, καθώς  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κώδικες QR για να τα διαφημίσετε. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα αυτή λειτουργία για να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο Androidlist για περισσότερα νέα και ειδήσεις από τον κόσμο των Android!

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Μοιραστείτε Φωτογραφίες και Reels του Instagram με Κώδικες QR
Πώς να Μοιραστείτε Φωτογραφίες και Reels του Instagram με Κώδικες QR

Η τεχνολογία εξελίσσεται κι αν αναζητάτε νέους τρόπους να διαφημίσετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ή τις εκδηλώσεις σας, στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις σας στο Instagram με κώδικες QR. Τα QR codes, όπως είναι ευρέως γνωσ…