Οι Καλύτερες K-Drama Εφαρμογές για Android για να Βλέπετε Κορεάτικες Σειρές

Image for Οι Καλύτερες K-Drama Εφαρμογές για Android για να Βλέπετε Κορεάτικες Σειρές

Είστε λάτρεις των κορεάτικων σειρών; Αναζητάτε μια εφαρμογή για να βλέπετε τα αγαπημένα σας K-Dramas στο Android σας; Οι σημερινές μας προτάσεις απευθύνονται σε εσάς!

Η κορεάτικη κουλτούρα έχει ένα μεγάλο κοινό, τόσο στη δημοφιλή μουσική K-Pop, όσο και στις τηλεοπτικές K-Drama σειρές. Εκτός από το Squid Game, κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού πολλές κορεάτικες σειρές έγιναν ακόμη πιο δημοφιλείς.

Αν αναζητάτε εφαρμογές για να βλέπετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές στο Android σας, στη σελίδα μας θα βρείτε μια πλούσια συλλογή με δωρεάν εργαλεία για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα.

Πολλά από αυτά προσφέρουν και τίτλους των αγαπημένων σειρών K-Drama που μπορείτε να τις βλέπετε απευθείας στο smartphone σας. Επιλέξτε μια από τις παρακάτω εφαρμογές, κάντε δωρεάν λήψη και δείτε σειρές στο κινητό σας ή ακόμη και στην τηλεόρασή σας μέσω του Android σας.

 1. Netflix

  Netflix

  Μια εφαρμογή που μπορεί να έχετε ήδη στο Android σας χωρίς να γνωρίζετε πως προσφέρει σειρές K-Drama είναι το Netflix. Η δημοφιλής συνδρομητική υπηρεσία προσφέρει ψυχαγωγικό περιεχόμενο από πολλές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Κορέας. Απλώς αναζητήστε K-Dramas στο πεδίο αναζήτησης και δείτε μερικές από τις δημοφιλέστερες σειρές του είδους.

 2. WeTV - Dramas, Films & More

  WeTV – Dramas, Films & More

  Στο ολοκληρωμένο αυτό εργαλείο θα βρείτε μια συλλογή τηλεοπτικών σειρών από όλο τον κόσμο, με έμφαση στις σειρές από χώρες της Ασίας. Μεταξύ άλλων μπορείτε να αναζητήσετε και να παρακολουθήσετε ζωντανά τις αγαπημένες σας K-Drama σειρές σε υψηλή ανάλυση. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες, όπως τα αγγλικά.

 3. iQIYI – Movies, Dramas & Shows

  iQIYI – Movies, Dramas & Shows

  Το iQIYI είναι μια επίσης δημοφιλής εφαρμογή για την παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών σε συσκευές Android. Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία τηλεοπτικών προγραμμάτων και πολλές από τις δημοφιλέστερες σειρές K-Drama για να τα παρακολουθείτε όπου και όποτε θέλετε. Αν επιλέξετε τη λειτουργία VIP θα μπορείτε να βλέπετε επεισόδια ακόμη και εκτός σύνδεσης.

 4. Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Η εφαρμογή του Hulu προσφέρει το περιεχόμενο της δημοφιλούς τηλεοπτικής πλατφόρμας απευθείας στο κινητό σας. Εκτός από τις κορυφαίες αμερικάνικες σειρές, στο Hulu θα βρείτε και διεθνές περιεχόμενο, όπως σειρές K-Drama που μπορείτε να παρακολουθήσετε με υπότιτλους. Η υπηρεσία δεν είναι επίσημα διαθέσιμη στην Ελλάδα, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση με τη χρήση του κατάλληλου εργαλείου VPN.

 5. HOOQ

  HOOQ

  To HOOQ είναι ένα επίσης δημοφιλές εργαλείο για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων, στο οποίο θα βρείτε όλες τις τελευταίες σειρές K-Drama που αναζητάτε. Η εφαρμογή προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και δυνατότητα χρήσης ακόμη και από την έκδοση desktop. Κάντε εγγραφή για μικρό κόστος και ξεκινήστε να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…