Οι Καλύτερες K-Drama Εφαρμογές για Android για να Βλέπετε Κορεάτικες Σειρές

Image for Οι Καλύτερες K-Drama Εφαρμογές για Android για να Βλέπετε Κορεάτικες Σειρές

Είστε λάτρεις των κορεάτικων σειρών; Αναζητάτε μια εφαρμογή για να βλέπετε τα αγαπημένα σας K-Dramas στο Android σας; Οι σημερινές μας προτάσεις απευθύνονται σε εσάς!

Η κορεάτικη κουλτούρα έχει ένα μεγάλο κοινό, τόσο στη δημοφιλή μουσική K-Pop, όσο και στις τηλεοπτικές K-Drama σειρές. Εκτός από το Squid Game, κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού πολλές κορεάτικες σειρές έγιναν ακόμη πιο δημοφιλείς.

Αν αναζητάτε εφαρμογές για να βλέπετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές στο Android σας, στη σελίδα μας θα βρείτε μια πλούσια συλλογή με δωρεάν εργαλεία για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα.

Πολλά από αυτά προσφέρουν και τίτλους των αγαπημένων σειρών K-Drama που μπορείτε να τις βλέπετε απευθείας στο smartphone σας. Επιλέξτε μια από τις παρακάτω εφαρμογές, κάντε δωρεάν λήψη και δείτε σειρές στο κινητό σας ή ακόμη και στην τηλεόρασή σας μέσω του Android σας.

 1. Netflix

  Netflix

  Μια εφαρμογή που μπορεί να έχετε ήδη στο Android σας χωρίς να γνωρίζετε πως προσφέρει σειρές K-Drama είναι το Netflix. Η δημοφιλής συνδρομητική υπηρεσία προσφέρει ψυχαγωγικό περιεχόμενο από πολλές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Κορέας. Απλώς αναζητήστε K-Dramas στο πεδίο αναζήτησης και δείτε μερικές από τις δημοφιλέστερες σειρές του είδους.

 2. WeTV - Dramas, Films & More

  WeTV – Dramas, Films & More

  Στο ολοκληρωμένο αυτό εργαλείο θα βρείτε μια συλλογή τηλεοπτικών σειρών από όλο τον κόσμο, με έμφαση στις σειρές από χώρες της Ασίας. Μεταξύ άλλων μπορείτε να αναζητήσετε και να παρακολουθήσετε ζωντανά τις αγαπημένες σας K-Drama σειρές σε υψηλή ανάλυση. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες, όπως τα αγγλικά.

 3. iQIYI – Movies, Dramas & Shows

  iQIYI – Movies, Dramas & Shows

  Το iQIYI είναι μια επίσης δημοφιλής εφαρμογή για την παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών σε συσκευές Android. Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία τηλεοπτικών προγραμμάτων και πολλές από τις δημοφιλέστερες σειρές K-Drama για να τα παρακολουθείτε όπου και όποτε θέλετε. Αν επιλέξετε τη λειτουργία VIP θα μπορείτε να βλέπετε επεισόδια ακόμη και εκτός σύνδεσης.

 4. Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Η εφαρμογή του Hulu προσφέρει το περιεχόμενο της δημοφιλούς τηλεοπτικής πλατφόρμας απευθείας στο κινητό σας. Εκτός από τις κορυφαίες αμερικάνικες σειρές, στο Hulu θα βρείτε και διεθνές περιεχόμενο, όπως σειρές K-Drama που μπορείτε να παρακολουθήσετε με υπότιτλους. Η υπηρεσία δεν είναι επίσημα διαθέσιμη στην Ελλάδα, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση με τη χρήση του κατάλληλου εργαλείου VPN.

 5. HOOQ

  HOOQ

  To HOOQ είναι ένα επίσης δημοφιλές εργαλείο για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων, στο οποίο θα βρείτε όλες τις τελευταίες σειρές K-Drama που αναζητάτε. Η εφαρμογή προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και δυνατότητα χρήσης ακόμη και από την έκδοση desktop. Κάντε εγγραφή για μικρό κόστος και ξεκινήστε να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές.

Τα Καλύτερα AI Εργαλεία Επεξεργασίας Βίντεο για Android για τη Δημιουργία Βίντεο Υψηλής Ποιότητας
Τα Καλύτερα AI Εργαλεία Επεξεργασίας Βίντεο για Android για τη Δημιουργία Βίντεο Υψηλής Ποιότητας

Η τεχνολογία ΑΙ εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας όλο και περισσότερες επιλογές δημιουργίας και επεξεργασίας περιεχομένου με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Εκτός από τη δημιουργία κειμένου, με την τεχνολογία ΑΙ μπορείτε να δημιουργήσετε πλέον και μουσική, αλλά…

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Hotspot για Android για να Βελτιώσετε τη Σύνδεση σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Hotspot για Android για να Βελτιώσετε τη Σύνδεση σας

Στις μέρες μας, το ίντερνετ είναι απαραίτητο για όλες μας τις εργασίες και μια καλή σύνδεση WiFi με γρήγορες ταχύτητες εγγυάται ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σταθερή σύνδεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, δοκιμάστε να μεταμορφώσετε το Androi…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…